Taj genox mi se svida jer je neotrovan, morat cu prouciti ovaj u dm-u ili ce mi netko kupiti genox i poslati
Evo ovo iz Kauflanda..
Napokon ti pospricaj pa javi da znam haha🙈
Loknica ja cu gnijezdo pospricati, nakon onih navlaka za ogradu ne perem nista vise
Ja koristim taj sprej. Odlicno je 👏👏👏
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ja cu dudu iskuhati u vodi iki sterilizirani, ovisi za sta se odlučim, i staviti gore zaštiti poklopac koji ide uz nju (uzela Aventove dude), i staviti u onu kutijicu ta dude - samo to još moram pronaći za kupiti
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Ja cu dudu iskuhati u vodi iki sterilizirani, ovisi za sta se odlučim, i staviti gore zaštiti poklopac koji ide uz nju (uzela Aventove dude), i staviti u onu kutijicu ta dude - samo to još moram pronaći za kupiti
Hoces u obicnoj vodi ili destiliranoj iskuhavat?
Hoces u obicnoj vodi ili destiliranoj iskuhavat?
Mozes bez problema u obicnoj
Sterilizacija je sterilizacija, nema to nikakve veze
Ja imam nukove uz koje odmah dobijes zastitne kutijice, super cu prakticne. Cak mozes sterilizirat dude u mikrovalnoj u tim kutijicama.
E da Genox je taj sprej! Sutra idem po njega 😀 hvala vam i hvala na savjetima za steriliziranje duda, sad sam se sjetila pa imam i ja te kutijice uz dude isto Aventove 😊
Zelim vam laku noc i bez tegoba 😚😊
Znači pametna sam nema šta.. 🤯
Jučer nabavili štene staro jedva dva mjeseca predivno i preslatko..
Muž i klinac navalili iako sam i ja bila za sad dok sam doma da se privući.
Da pogađate ko nije spavao ovu noć? Mislim da je sve jasno.. Oni dva će se buditi kako da ne.. Nisu ga čuli uopće ja naravno 6 buđenja.. Mazi ga jer čim se probudi hoće nekog.. Vodi ga vani da obavi nuždu.. Ajmeee.. Nisam spavala ništa.. Dok ga uspavam.. Dođem legnem.. Muž hrče a beba se onda lijepo namješta, dok zaspim..opet stene🤷♀️🤯🙈
Šta mi je ovo trebalo 🙈
Ak je koja na skoro nabavila ili ima svi savjeti dobrodošli kak da prespava noć i da ne obavlja nuždu po kući 🙉
Znam da sam se raspisala ali samo se jadam 💩💩
Sunce pojacan iscjedak imam od pocetka, a od kad sam na Utrogestanima dosta je voden i ima ga...
Znači pametna sam nema šta.. 🤯
Jučer nabavili štene staro jedva dva mjeseca predivno i preslatko..
Muž i klinac navalili iako sam i ja bila za sad dok sam doma da se privući.
Da pogađate ko nije spavao ovu noć? Mislim da je sve jasno.. Oni dva će se buditi kako da ne.. Nisu ga čuli uopće ja naravno 6 buđenja.. Mazi ga jer čim se probudi hoće nekog.. Vodi ga vani da obavi nuždu.. Ajmeee.. Nisam spavala ništa.. Dok ga uspavam.. Dođem legnem.. Muž hrče a beba se onda lijepo namješta, dok zaspim..opet stene🤷♀️🤯🙈
Šta mi je ovo trebalo 🙈
Ak je koja na skoro nabavila ili ima svi savjeti dobrodošli kak da prespava noć i da ne obavlja nuždu po kući 🙉
Znam da sam se raspisala ali samo se jadam 💩💩
Uhhh.... Stvarno si sebi posla napravila
Za nuzdu po kući... Mi smo svoga kad je bia stene odvikli tako da smo mu kontrolirali kolicinu vode koju koje(bila je zima pa je bilo lakse). Znaci, da se štencu jest i pit... Cin to obavi, na ruke sa njin i vanka izvest da obavi sve, imaju mal mjehur i criva pa se sve skupa nikad nije tribalo cekat duze od 20 minuti i cin obavi pohvala i nekakav keksic. I tako svaki put kad pojede i popije... Iscrpljujuce je, ali je jedini pozitivan nacin da nauci. Naš je naucia u par dana, omaklo bi se nekad, ali uglavnon našon greskon... Znaci hrana, piće, na ruke vanka i keksici. Bitno je da ih se uzme u ruke jer inace mogu to puten obavit pa opet nema efekta... Nece valjda po vama Hrani ih se otprilike 4 puta na dan, al s obziron da je lito, tribalo bi ubacit jos bar 3,4 puta dnevno vodu. To van dođe oko 8 izlazaka na dan sad prvo vrime. I ako mu se svejedno dogodi da obavi u kuci, bez vike, dreke, samo hladno pokupit i ocistit. Vika i dreka uzrokuje samo da se pocnu skrivat po kuci za obavit i onda ugazite carapon u mokracu... Da, dogodilo mi se prvi... 🤣
Sta se tice spavanja, tu je malo teze kod stenaca. Oni funkcioniraju ko male bebe, odvojeni su od mame i triba in neka zamjena, toplina, nježnost. Mi smo sa svojin stalno lezali i mazili ga, spavali s njin. On je odvojen od misec ipo od mame pa nan ga je jos više bilo zaj... Radi bebe je bolje mozda da ga ne pustate u sobu, pogotovo ako je veci. Morat ce se naviknit spavat sam. Priko dana nek dobiva dovoljno ljubavi, topline i kroz par dana ce se opustit i stec povjerenje da je tu siguran priko noci
Ostale cure, sori na predugon postu koji nema nikakve veze sa bebicama
Mina napisala san ti skroz dug post, i cini mi se da ga nije objavilo... Napisat cu ponovo malo kasnije ako ga nije prihvatilo, bice je bilo previše znakova 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji