Cure koje kupujete nova kolica i as, hoćete li ih prati prije upotrebe?
Da. Na as mi je sve odvojivo i perivo u masini (tako pise u instrukcijama) a za kosaru za kolica mi se patentom odvaja obrub tako da njega perem a na "madrac" stavljam tetru uvik.
I nova i polovnq kolica cu prati, ne moze se nista skinuti (ili ja bar ne znam kako) polovna sam vec jednom u sapunu za ruke i vodom izribala i isprala i susila na jakom suncu, tako da cu jos jednom makar vodom isprati i isto ostaviti na suncu, nova cu lagano isto tako u sapunu preprati. Planiram jos naći nešto za dezinfekciju tekstila i sa time naspricati, eventualno octenisept ali iz daljine nekako strah me fleka...
Madrac cu također iznijeti na sunce pa nek se przi i njega cu isto naspricati.
Ja planiram dezinficirati AS ali ne mogu naci sa cime cu, trazim ono u spreju za tekstil.. A od kolica sam oprala u masini
E vidiš to je prakticno.. a sto mora za tekstil? Mozda Octenisept ili Plivasept,mislim da bi moglo i s tim.. samo naspricat i to je to!
Iskreno nemam pojma da li mora za tekstil 🙈Ali strah me da ne unistim nesto..
Nasla sam ovo na netu ali nema u DMu nigdje.
Stavila je i Hannicao sliku neku sto je u Kauflandu kupila, ali toga nema kod mene
Joj jedna od cura je jos prije pisala o nekom spreju i da njime dezinficira igracke i sve i zaboravila sam kak se zove sprej 🤦♂️🤦♂️ ako se ne varam navodno ga ima u kaufladnu za kupiti 🤔🤔 sutra idem u Kaufland pa cu pogledati mozda nadem.. ja cu oprati sve al nisam razmisljalaco pranju navlaka 🤔 pogledat cu kak se skida i dal se skidaju navlake uopce pa onda oprati ako ide 🙂
Sva robica vam je preeedivnaa. Ja cu sad iskoristit sestru kad je kod mene i jos jednom sve oprati i ispeglati i rasporediti po velicinama i evenutalno skoknuti u jos koji shopping ak vidim da neke velicine fale 😅 nakon toga spremam torbu i nek ceka spremna 😆
*
Dude koje cete uzimat u bolnicu pretpostavljam da cete ih prvo doma dezinficirati sterilizirati itd... i jel onda takve ciste stavite u one vrecice sa zip zatvaracem (za hranu, to sam negdje procitala) il neke posebne kutijice da ne pokupe bakterije?
Ja planiram dezinficirati AS ali ne mogu naci sa cime cu, trazim ono u spreju za tekstil.. A od kolica sam oprala u masini
E vidiš to je prakticno.. a sto mora za tekstil? Mozda Octenisept ili Plivasept,mislim da bi moglo i s tim.. samo naspricat i to je to!
Iskreno nemam pojma da li mora za tekstil 🙈Ali strah me da ne unistim nesto..
Nasla sam ovo na netu ali nema u DMu nigdje.
Stavila je i Hannicao sliku neku sto je u Kauflandu kupila, ali toga nema kod mene
To mi se cini okej... budem i ja onda vjerojatno uzela takav, pa kako bude, moze mi samo promijeniti boju, nista strasno 😂
A što s gnijezdima, zaštitnim navlakama, pletenicama? Kako se oni peru?
Želim sve oprati, a strah me da to neće ličit na ništa kad izađe iz mašine 😁
Evo ovo iz Kauflanda..
Napokon ti pospricaj pa javi da znam haha🙈
Loknica ja cu gnijezdo pospricati, nakon onih navlaka za ogradu ne perem nista vise
Tejic nisam o tome ni razmisljala al sad kad kazes stavit cu ju u kutiju, ionako ju planiram kupiti.
Joj jedna od cura je jos prije pisala o nekom spreju i da njime dezinficira igracke i sve i zaboravila sam kak se zove sprej 🤦♂️🤦♂️ ako se ne varam navodno ga ima u kaufladnu za kupiti 🤔🤔 sutra idem u Kaufland pa cu pogledati mozda nadem.. ja cu oprati sve al nisam razmisljalaco pranju navlaka 🤔 pogledat cu kak se skida i dal se skidaju navlake uopce pa onda oprati ako ide 🙂
Sva robica vam je preeedivnaa. Ja cu sad iskoristit sestru kad je kod mene i jos jednom sve oprati i ispeglati i rasporediti po velicinama i evenutalno skoknuti u jos koji shopping ak vidim da neke velicine fale 😅 nakon toga spremam torbu i nek ceka spremna 😆
*
Dude koje cete uzimat u bolnicu pretpostavljam da cete ih prvo doma dezinficirati sterilizirati itd… i jel onda takve ciste stavite u one vrecice sa zip zatvaracem (za hranu, to sam negdje procitala) il neke posebne kutijice da ne pokupe bakterije?
Mislim da je bila riječ o ovom spreju jer znam da sam se iznenadila da to igrom slučaja imam doma 😁
https://ibb.co/qp4dsTK
https://ibb.co/sHRDHV9
Ali ne piše da je za tekstil...
Sortiraj odgovore
Najstariji