Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    17. Srpanj 2020. 22:57

loknica

Cure koje kupujete nova kolica i as, hoćete li ih prati prije upotrebe?

Da. Na as mi je sve odvojivo i perivo u masini (tako pise u instrukcijama) a za kosaru za kolica mi se patentom odvaja obrub tako da njega perem a na "madrac" stavljam tetru uvik. 

Napokon 2804
    17. Srpanj 2020. 23:09

I nova i polovnq kolica cu prati, ne moze se nista skinuti (ili ja bar ne znam kako) polovna sam vec jednom u sapunu za ruke i vodom izribala i isprala i susila na jakom suncu, tako da cu jos jednom makar vodom isprati i isto ostaviti na suncu, nova cu lagano isto tako u sapunu preprati. Planiram jos naći nešto za dezinfekciju tekstila i sa time naspricati, eventualno octenisept ali iz daljine nekako strah me fleka... 
    Madrac cu također iznijeti na sunce pa nek se przi i njega cu isto naspricati. 

Marta14
    17. Srpanj 2020. 23:25

mjesecina2410

Marta14

Ja planiram dezinficirati AS ali ne mogu naci sa cime cu, trazim ono u spreju za tekstil.. A od kolica sam oprala u masini

E vidiš to je prakticno.. a sto mora za tekstil? Mozda Octenisept ili Plivasept,mislim da bi moglo i s tim.. samo naspricat i to je to!

Iskreno nemam pojma da li mora za tekstil 🙈Ali strah me da ne unistim nesto.. 
    Nasla sam ovo na netu ali nema u DMu nigdje.

Stavila je i Hannicao sliku neku sto je u Kauflandu kupila, ali toga nema kod mene 

Tejic
    17. Srpanj 2020. 23:30

Joj jedna od cura je jos prije pisala o nekom spreju i da njime dezinficira igracke i sve i zaboravila sam kak se zove sprej 🤦‍♂️🤦‍♂️ ako se ne varam navodno ga ima u kaufladnu za kupiti 🤔🤔 sutra idem u Kaufland pa cu pogledati mozda nadem.. ja cu oprati sve al nisam razmisljalaco pranju navlaka 🤔 pogledat cu kak se skida i dal se skidaju navlake uopce pa onda oprati ako ide 🙂
    Sva robica vam je preeedivnaa. Ja cu sad iskoristit sestru kad je kod mene i jos jednom sve oprati i ispeglati i rasporediti po velicinama i evenutalno skoknuti u jos koji shopping ak vidim da neke velicine fale 😅 nakon toga spremam torbu i nek ceka spremna 😆
    *
    Dude koje cete uzimat u bolnicu pretpostavljam da cete ih prvo doma dezinficirati sterilizirati itd... i jel onda takve ciste stavite u one vrecice sa zip zatvaracem (za hranu, to sam negdje procitala) il neke posebne kutijice da ne pokupe bakterije?

Napokon 2804
    17. Srpanj 2020. 23:30

Marta14

mjesecina2410

Marta14

Ja planiram dezinficirati AS ali ne mogu naci sa cime cu, trazim ono u spreju za tekstil.. A od kolica sam oprala u masini

E vidiš to je prakticno.. a sto mora za tekstil? Mozda Octenisept ili Plivasept,mislim da bi moglo i s tim.. samo naspricat i to je to!

Iskreno nemam pojma da li mora za tekstil 🙈Ali strah me da ne unistim nesto..
    Nasla sam ovo na netu ali nema u DMu nigdje.

Stavila je i Hannicao sliku neku sto je u Kauflandu kupila, ali toga nema kod mene

To mi se cini okej... budem i ja onda vjerojatno uzela takav, pa kako bude, moze mi samo promijeniti boju, nista strasno 😂

17. Srpanj 2020. 23:32

A što s gnijezdima, zaštitnim navlakama, pletenicama? Kako se oni peru?
    Želim sve oprati, a strah me da to neće ličit na ništa kad izađe iz mašine 😁

Marta14
    17. Srpanj 2020. 23:37

Evo ovo iz Kauflanda.. 
    Napokon ti pospricaj pa javi da znam haha🙈
    Loknica ja cu gnijezdo pospricati, nakon onih navlaka za ogradu ne perem nista vise

Marta14
    17. Srpanj 2020. 23:39

Tejic nisam o tome ni razmisljala al sad kad kazes stavit cu ju u kutiju, ionako ju planiram kupiti. 

17. Srpanj 2020. 23:40

Tejic

Joj jedna od cura je jos prije pisala o nekom spreju i da njime dezinficira igracke i sve i zaboravila sam kak se zove sprej 🤦‍♂️🤦‍♂️ ako se ne varam navodno ga ima u kaufladnu za kupiti 🤔🤔 sutra idem u Kaufland pa cu pogledati mozda nadem.. ja cu oprati sve al nisam razmisljalaco pranju navlaka 🤔 pogledat cu kak se skida i dal se skidaju navlake uopce pa onda oprati ako ide 🙂
    Sva robica vam je preeedivnaa. Ja cu sad iskoristit sestru kad je kod mene i jos jednom sve oprati i ispeglati i rasporediti po velicinama i evenutalno skoknuti u jos koji shopping ak vidim da neke velicine fale 😅 nakon toga spremam torbu i nek ceka spremna 😆
    *
    Dude koje cete uzimat u bolnicu pretpostavljam da cete ih prvo doma dezinficirati sterilizirati itd… i jel onda takve ciste stavite u one vrecice sa zip zatvaracem (za hranu, to sam negdje procitala) il neke posebne kutijice da ne pokupe bakterije?

Mislim da je bila riječ o ovom spreju jer znam da sam se iznenadila da to igrom slučaja imam doma 😁
    https://ibb.co/qp4dsTK
    https://ibb.co/sHRDHV9
    Ali ne piše da je za tekstil...

17. Srpanj 2020. 23:43

Marta14 navlake nisu dobro prošle? 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.