Sunce1 odeš na ovu stranicu tu staviš sliku i samo kopiraš i zaljepis ovdje
A onda je i moja na zadak jer sam prije osjetila udarce ispod grudi a sad nista.. Pritisak mi je u donjem dijelu, jedva hodam, trbuh moram drzati. Udarce ne osjecam toliko a kad osjetim to je negdje iza u anus, i imam osjecaj kao da ce izas svaki cas..
.
Strije nisam dobila zasad a ni u prvoj, ali imam ih jos od prije.. Onak su sjajne i sad moj mali kako stalno gleda trbuh, kaze da mu se moj trbuh svida zbog tih crtica, da su prekrasne 😁
Meni smeta celulit, znaci nemam ga jos samo po glavi..
Da da. I ja si drzim trbuh kad hodam a uopce nije spusten. Joj ne znam, ja sam pitala do kada cekamo da se okrene i rekli su mi "do poroda" tako da necu panicar it. Samo nebi htjela vanjsko okretanje
[link=https://lilypie.com][/link]
https://ibb.co/2NPk001
Evo valjda je uspjelo. Ovo sam nasla na netu, tako bude i kod mene
Teica30, tocno tako i kod mene. U kupovinu isla sa sogoricom.. jer mislim da bi me njegva nezainteresiranost tamo dotukla. Mislim sve mu se to doma sviđa, razgovara s bebom, svaki dan ga pomazi 100x i jako mu se veseli... ali sami shopping i stvari oko toga, nula bodova 😂
Celulit, i ja sam primjetila veliko povecanje 🤨
Ima vremena da se okrene.. 🤞
Sunce tako je meni od kad sam ostala trudna.
Jutroo! Uspjela ja od pola 5 do sad evo nesto odspavati i sad sam oke. Probudila sam se jedino jos jednom, lezala sam na desnom boku al vise nagnuta prema ledima i kad sam se htjela okrenuti sve me presjeklo. Beba se u tim slucajevima cijela nagura na desnu stranu i tak se slozi da ja ne mogu normlano udahnuti..i nek mic po mic sam se uspjela na lijevi bok okrenuti i onda ko da se i bebac premjestio i onda je bilo lakse uhh.
*
Ak je beba sad okrenuta glavom dolje, meni je gin rekao da je to super da ce tak i ostati da vise nema mjesta okrenuti se, e sad nadam se da je to i stvarno tak 🙂 a pokrete i "putujuce kuglice" osjetim s lijeve ili desne strane i gore ispod zeluca, pod rebrima i tak 😅 pretpostavljam da su to nogice gore onda 😊
Sunce1 mislim da je to normalno al evo cure koje imaju iskustva s curkanjem plodne vode ti mogu dati svoj savjet.
Banana uspjela odspavati i od sode mi stala zgaravica, al sam imala sad ujutro oopeeet ubitacan san, ne znam kaj je s mojom glavom, bolesne stvari sanjam 🤕🤯
Sunce -ista stvar takav bude iscjedak, jedan dan više drugi manje mislim da je to okej 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji