Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Srpanj 2020. 10:05

Sunce1 odeš na ovu stranicu tu staviš sliku i samo kopiraš i zaljepis ovdje

17. Srpanj 2020. 10:05

https://imgbb.com/

• LUX
    17. Srpanj 2020. 10:07

Marta14

A onda je i moja na zadak jer sam prije osjetila udarce ispod grudi a sad nista.. Pritisak mi je u donjem dijelu, jedva hodam, trbuh moram drzati. Udarce ne osjecam toliko a kad osjetim to je negdje iza u anus, i imam osjecaj kao da ce izas svaki cas..
    .
    Strije nisam dobila zasad a ni u prvoj, ali imam ih jos od prije.. Onak su sjajne i sad moj mali kako stalno gleda trbuh, kaze da mu se moj trbuh svida zbog tih crtica, da su prekrasne 😁
    Meni smeta celulit, znaci nemam ga jos samo po glavi..

Da da. I ja si drzim trbuh kad hodam a uopce nije spusten. Joj ne znam, ja sam pitala do kada cekamo da se okrene i rekli su mi "do poroda" tako da necu panicar it. Samo nebi htjela vanjsko okretanje 

[link=https://lilypie.com][/link]

• sunce1
    17. Srpanj 2020. 10:10

https://ibb.co/2NPk001
    Evo valjda je uspjelo. Ovo sam nasla na netu, tako bude i kod mene

Talija
    17. Srpanj 2020. 10:14

Teica30, tocno tako i kod mene. U kupovinu isla sa sogoricom.. jer mislim da bi me njegva nezainteresiranost tamo dotukla. Mislim sve mu se to doma sviđa, razgovara s bebom, svaki dan ga pomazi 100x i jako mu se veseli... ali sami shopping i stvari oko toga, nula bodova 😂

Celulit, i ja sam primjetila veliko povecanje 🤨

Marta14
    17. Srpanj 2020. 10:23

Ima vremena da se okrene.. 🤞
    Sunce tako je meni od kad sam ostala trudna.

Tejic
    17. Srpanj 2020. 10:34

Jutroo! Uspjela ja od pola 5 do sad evo nesto odspavati i sad sam oke. Probudila sam se jedino jos jednom, lezala sam na desnom boku al vise nagnuta prema ledima i kad sam se htjela okrenuti sve me presjeklo. Beba se u tim slucajevima cijela nagura na desnu stranu i tak se slozi da ja ne mogu normlano udahnuti..i nek mic po mic sam se uspjela na lijevi bok okrenuti i onda ko da se i bebac premjestio i onda je bilo lakse uhh.
    *
    Ak je beba sad okrenuta glavom dolje, meni je gin rekao da je to super da ce tak i ostati da vise nema mjesta okrenuti se, e sad nadam se da je to i stvarno tak 🙂 a pokrete i "putujuce kuglice" osjetim s lijeve ili desne strane i gore ispod zeluca, pod rebrima i tak 😅 pretpostavljam da su to nogice gore onda 😊
    Sunce1 mislim da je to normalno al evo cure koje imaju  iskustva s curkanjem plodne vode ti mogu dati svoj savjet.
    Banana uspjela odspavati i od sode mi stala zgaravica, al sam imala sad ujutro oopeeet ubitacan san, ne znam kaj je s mojom glavom, bolesne stvari sanjam 🤕🤯

17. Srpanj 2020. 10:34

Sunce ne brini mislim da je skoro svima tako 

Matea02
    17. Srpanj 2020. 10:42

Sunce -ista stvar takav bude iscjedak, jedan dan više drugi manje mislim da je to okej 😊

mc_mouse
    17. Srpanj 2020. 10:56

Sunce tako je i kod mene. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.