Boscoto je jedino ime oko kojeg smo se oboje složili i bas mi je divno … Hvala ti 🥰
Jao sad sam gledala na next-u, naravno puna košarica 😆… Koju veličinu uzimati? Odnosno, Jel veličinom slično h&m-u? Da su malo veći modeli? Bojim se uzeti 50 pa da ne stigne nositi gospođica
Hehe next je ajme meni... Ja bi sve tamo kupila 😅
Velicine su slicno ka hm. Ja sam kupila 56 pa mi se ucinilo dosta veliko za pocetak pa sam evo kupila ovih 6 bodijica br 50 i cini mi se da ce to bit taman ok za pocetak ☺️
Marta ajme puhanje za vrat... Bljakica bljakic...
Dobila sam par stvari s Nexta i ful je mekano iako je prano i peglano za bebu prije nas.
Dinosaurus mozes pliz slikat te kukice?
Talija koljevka je ful slatka :) 😍
Mana mare jako lijepo :) 😍
Mini mouse preslatko! :) 😍
Demetria ajme razumijem te! Imam. Osjecaj da ce samo izletit kroz pupak van, i cesto sanjam porod/carski/bebu (neee, uopce ne mislim o tome xD)...
Mamino zlateko slatko!!! :) 😍
Lux 50 mi je za izlazak. Npr. Beba rodena s 3900 i 51 cm je plivala u broju 50.. E sad vjerojatno o kroju, bebi, kilazi, 100 stvari... Ja spremila 50, pa ako bas vidim da imam veliku bebu, ce dragi donijet veci broj...
Ninche ja sam doma pa sanjam gluposti... Drz se, nadam se da ces se uspjeti malo opustiti na go :)
Mana mare preslatko 😍😍😍
Plavo nebo 🤩 nadam se da cu ulovit sta, ne mozemo prije subote tamo... Aaaa
Smilea rekla bi da nisu, al nisam ziher
Teica preslatke 😍 i gnjezdo je awwww 🤩
Mina super, 😍
Zu mama ciao "😁
.
Njihaljka nis od toga, nemamo mjesta, ili kinderbet ili kosara od kolica i to je to
Nosiljka dobili od kumceta ergobaby s umetkom, ali nisam odusevljena oko takvog oblika nosenja (leda i zglobovi su mi puni ozljeda..), tako da cu se truditi izbjegavati nosiljku
Marama ful ju preporucaju za grceve, al nemam pojma (ozljede), ako bas nebu nis pomagalo cemo kupit..
.
Enana super za pregled 😁
Dinosaurus ajme kad ti tako kazes samo treba stavljat bebu na prsa zvuci jednostavno, a vjerujem da bas nije tak i da si lud u tom trenu
Happymom nisam dobila u trudnoci (jos), ali imam na bedrima od rasta u osnovnoj skoli (jedno ljeto se naglo zdebljala i nakon toga naglo izrasla... Ravno 5 cm xD) ugl. Izblijede, kad aktivno vjezbam ko da se stisnu i ak se ne varam tada sam se mazala s onim od afrodite za strije pa nisu bile onak crvenkaste...
I mene brine ak dobim po trbuhu, i cak me prijateljica oprala, da sta planiram bit model nakon trudnoce da mi je par strija problem... Ali nekako se s tim nisam pomirila... Nadam se da nam nece krenut na trbuh...
Mana mare apsolutno tako sam ja opisala svoju trudnocu, povracanje prva 4 mj, karantena do cca 6 mj trudnoce, strogo/nekakvo mirovanje do evo 32 tt... Moram priznat da je tesko nosit se sa ovom godinom. I isto zao mi je ista govorit obzirom na cure koje se vraski bore...
Pratnja nadam se da ce se nesto promijeniti u ovih par tjedana da niste/nismo same...
Onka sta i leda?
Loma, tako mi je drago da ste dobro i da se oporavljate i napredujete
Izdrzi zbog svog malog zlata 💙💙💙💙💙💙
Banana evo screenshots sa alija takve su otprilike i moje
https://ibb.co/wcQBpK2
https://ibb.co/GHBvRHZ
https://ibb.co/k10vCbH
Mina curka je Ajme velika … Ja idem u ponedjeljak i bas me zanima sta ce reci dr… Jedva SAD čekam već … Zvala sam dr, kaže može i dragi na pregled , tako da i on jedva čeka jer je to prvi put da može doći 😁🥰…
Onda smo odlučili da nam napravi dugački 4d da imamo i snimak i sve 😁😁😁….
Daaa. I meni se čini velika..🙉
Obavezno javi kako bude prošlo a i posto se pratimo skoro u dan.
Ak sam dobro po pratila vaša curka le se zvati Iris?
Jako lijepo ime
Evo mi joos nemamo svoje 🙉😂do maloprije diskutirali i opet se nismo dogovorili. 😂😂😂
Mina curka je Ajme velika … Ja idem u ponedjeljak i bas me zanima sta ce reci dr… Jedva SAD čekam već … Zvala sam dr, kaže može i dragi na pregled , tako da i on jedva čeka jer je to prvi put da može doći 😁🥰…
Jako lijepo ime
Evo mi joos nemamo svoje 🙉😂do maloprije diskutirali i opet se nismo dogovorili. 😂😂😂
Javim svakakooo ... Ne mogu docekati da ju vidimo nakon 5 tjedana 🥰...
Da da, Iris je konačno... U igri smo imali još tri imena -Lotta, Dea i Dina, ali na Iris sam naišla negdje na netu, predložila i složili se oboje 🥰...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Jako lijepo ime
Javim svakakooo … Ne mogu docekati da ju vidimo nakon 5 tjedana 🥰…
Da da, Iris je konačno… U igri smo imali još tri imena -Lotta, Dea i Dina, ali na Iris sam naišla negdje na netu, predložila i složili se oboje 🥰…
I meni se sviđa Lotta, Marta i Lena.. On nikako nije za to 🙈🙈🙈
On meni Dorotea, Magdalena, Tajana itd.. Sva neka dugačka imena i neke klasike.. Nije da nisam za klasiku..ali što je previše 😂🙉🙉🙉
Iris je predivno ime.. 💪❣️
Mi smo isto ratovali oko imena i na kraju ni sama ne znam kako, i teskom mukom smo se slozili na Manuel... on je htio starinska, ja sam htjela moderna, pa izmisljaj imena, gledaj kalendar ovo ono, i eto ga 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji