Pa meni je to počelo samo od sebe po noći dok sam spavala, na prvu, onak snena sam mislila da sam se upiskila…ali onda skuzis da to sto curka nije mokraća jer nije žuto nego je Prozirno, i nema mirisa….a i nema kaj drugo biti…jer mi je onak ko na mahove malo krenulo, a osjetiš da ti nešto curi ko kak osjetiš kad ti menga curi…
A koliko bude toga? I jel onda curka po cijeli dan pomalo? Jer meni preko dana bude i onog normalnog iscjetka.
Evo da se i mi javimo, jučer sam malo ranije izašla na sunce i uz sve faktore pocrvenila. Sad se trackam aloe verom i čim sve ne, muž kaže da se sjajim od masne kreme kao da ću na ražanj. Slikica ispod. 🙈🙈
https://ibb.co/VtHv2gG
Raspisale ste se o svemu, da se na kg nadovežem. Ja sam ostala trudna s 62,5 a neki dan sam vagala se na 67,5. Visoka sam 175, a moja inače kilaža je 57/58, no jesenas sam slomila prste u stopalu i morala mirovati. Ne pazim nešto puno, jedem i pijem sve. Sve mi je u trbuhu za sada. U prvoj trudnoći sam dobila 25kg, sa 49kg na 74kg na dan poroda. Po izlasku iz bolnice sam bila 13,5kg lakša. Strija za sada nemam, nisam ni s prvom. Pijem abnormalno puno tekućine, mažem Afrodita njegom za strije i kombiniram sa Biobazinom za sada. Ubrzo ću krenuti sa maslinovim uljem, a pavlovicevu ću kao i u prvoj stavljati na mjesta koja se vise istežu.
Robica i oprema vam je svima predivna, ne znam vise čije mi je slađe!
Pisale ste o imenima, mi se nikako ne možemo dogovoriti. Popis stoji, ubaci se ime novo svako malo.
Novim curama, želim dobrodošlicu!
Cure na mirovanjima držite se sto duže 2u1. Nadam se da vam brzo prolaze dani.
Loma divne vijesti da ste oboje dobro. Izdvajanje je muka, ali proći. e i to pa ste doma! ❤️
LUX ti si pisala da ti je beba na zadak? Ako da, kako ju osjetis da udara?
Dobro jutro!
Zumama dobrodosla 🍀🍀
Jesam. Znaci na uzv prije 3 tj su joj noge bile dolje lijevo i glava tocno ispod desne sise. I tocno sam ju tako i osjetila. Sada imam osjecaj da je jako velika i udara po cijeloj toj dolje lijevo strani (s time da udarac putuje tj vidim obrise noge pa dode i do pocetka rebra) ali uglavnom osjetim svugdje osim tu di je bila glava. Tamo se zna napraviti kugla ali nije udarac 🙈 vec par dana mi trbuh plese na ocigled, nebitno da li sam aktivna ili mirujem
[link=https://lilypie.com][/link]
Dobro jutro cure! Sva robica i stvari su vam divne, vi trudnice ste prekrasne.
Kile - sad sam vec na +15. Malo mi to tesko pada, jer sam u ostalim trudnocama dobijala po 12,13kg i jako brzo je sve otislo. Sad cu do kraja nagurat preko 20. Ja sam odma na pocetku dobila puno kila, tesko mi je palo odvikavanje od pusenja i zbog korone sam samo kuci bila bez kretanja. Tad sam stalno slatko jela i kile su se natukle. Sad je bolje, dobivam po kilu-dvije mjesecno al svakako imam viska. Nekako je sve oslo u stomak, guzu i grudi ( muz je odusevljen jer sam inace ravna kao daska i guza i grudi 😁😁😁😁)
Strije - od prve trudnoce imam strija, samo po stomaku, al ih je dosta. U drugim trudnocama nisam dobijala nigdje dalje, a i zasad sve stoji kako je. Ne zamaram se time previse, ne mozemo mi nista protiv toga, jer to je do koze.ja sam se mazala u prvoj trudnoci sa svim mogucim kremama i svejedno popucala, tako da kako bude bude!
Dobro jutro svima 🙂🌧 divno jutro za slaganje i pospremanje oprane robice 😊
Ovu benkicu mu je tata kupio i to budem mu obukla dok se vratimo iz rodilišta pa ga stavim u onaj jastučak 🥰
Ugodan vam dan svima, budite dobro 🍀
Meni je to preslatko kako su vasi muževi zainteresirani za kupovinu robe 😁... OvAJ moj totalno nista za to ... Jedino ga zanimaju kolica i to je rekao da samo stokke zeli, nijedna druga ni pogledati. Sve on pregleda kad ja donesem, i sve mu je super, ali neće ići u kupovinu nikako ... Nekad me to skroz izludi, a onda se sjetim kako bi tek bila ljuta da stoji pored mene sa tom bezvoljnom facom dok biram robu - mislim da bi ga bacila onda van 🤨😆.
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Jutro cure , ajme noć prošla nikako uh bas sam se napatila. Sinoć sam oko 20h pojela tanjur graha i pol glavice luka i ajme bas sam tuka od žgaravice do vjetrova cijelu noć sam se mučila . Inače mi to sjedne super ali kao da sam zaboravila da sam trudna 😂
Sunce1 meni ti je takav iscjedak svako malo i na prošlom pregledu je ginekolog mikroskopom pogledao i kaže da je to sve uredu nije ni upala ni plodna voda nis jednostavno je tako pojačano samo od sebe .. naravno treba bit na oprezu ali kaže da mjesta panici nema
A onda je i moja na zadak jer sam prije osjetila udarce ispod grudi a sad nista.. Pritisak mi je u donjem dijelu, jedva hodam, trbuh moram drzati. Udarce ne osjecam toliko a kad osjetim to je negdje iza u anus, i imam osjecaj kao da ce izas svaki cas..
.
Strije nisam dobila zasad a ni u prvoj, ali imam ih jos od prije.. Onak su sjajne i sad moj mali kako stalno gleda trbuh, kaze da mu se moj trbuh svida zbog tih crtica, da su prekrasne 😁
Meni smeta celulit, znaci nemam ga jos samo po glavi..
Meni je to preslatko kako su vasi muževi zainteresirani za kupovinu robe 😁… OvAJ moj totalno nista za to … Jedino ga zanimaju kolica i to je rekao da samo stokke zeli, nijedna druga ni pogledati. Sve on pregleda kad ja donesem, i sve mu je super, ali neće ići u kupovinu nikako … Nekad me to skroz izludi, a onda se sjetim kako bi tek bila ljuta da stoji pored mene sa tom bezvoljnom facom dok biram robu - mislim da bi ga bacila onda van 🤨😆.
Bez brige, nije ni moj baš nešto zainteresiran bio cijelo vrijeme do sad. Zapravo je htio da idemo skupa sad dok je zadnji put bio doma al je meni bilo prevruće i preteško pa je ipak išel sam. Zato i je ovo posebna benkica 🤭
Kako stavite sliku ovdje? Nasla sam jednu sliku na netu, tako i u mene izgleda taj iscjedak. Pa da usporedite ima li koja tako.
Sortiraj odgovore
Najstariji