isabela u prvoj trudnoći sam isto imala ogroman trbuh i da smo dogurale do punog termina bi i kćer bila velika. sad je bebač velik i super se razvija, a ja sam sretna sto barem haljinica ima ljetnih jer rastemo na očigled.
napokon ni manje ni vise nego na ravnom i bosa u stolić u boravku, inače imam osjetljive kosti u stopalu, jer sam dugo se bavila baletom i profi plesala. prije par godina sam u tom istom stopalu prelomila sve metatarzalne kosti, isto na ravnom. zvali su me spretna. A inače sam tur. vodič i dnevno ako ne hodam 10km se osjećam tromom.
Moj isto još nije zainteresiran za robicu, iako sve pogleda i sve mu je lijepo. 🤣 Kolica sam natjerala ga da sudjeluje, a za babyfon i autosjedalicu je sam dao si truda. Preuzeo je nekako logistiku oko skupljanja mojih nalaza i ostalih tehnikalija, pogotovo sto se tiče starije pa ga ni ne forsiram.
Talija iskreno mene bi još vise izkudilo da ga vidim takvog nezainteresiranog, onda odem s mamom ili najbolje sama 😁🥰.
Jasamja idem u ponedjeljak, Mina jje bila i onda ćemo barem nešto znati hehehe ... Ja brojim koliko noći imam do ponedjeljka hehehe ..
Ovog mog zanimaju jedino kolica i as, i meni to dovoljno 🥰...
Netko je napisao za ime da mu je lijepo, hvala 😁😁🥰🥰... Zaključili smo da ce onda biti Iris jer nema izvedenica tog imena i to mi je isto super 🥰😁
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Pozdrav svima samo da se javim malo. Sve sam zaostatke pročitala i odmah zaboravila 😁
Moga je isto zanimala samo As i kolica, robica mu je sva slatka, ali nezainteresirano čeka u butizi dok ja biram. Danas sam nešto preumorna i slomljena, samo ležim na kauču. Možda jer sam pretjerala sa hodanjem zadnjih dana.
I ja sam u potrazi za babyphonom, ako netko ima savjet dobro bi došao. Hvala!
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Sunce, meni je isto vikala to je sve normalno, ovo ono, i da bih na kraju ponudila i rekla daj vidite sta je, vama je konstantni iscjedak, i mijenjanje gaca 4 puta dnevno normalno i to sto ja imam osjecaj da hodam upisana. Reko to nikom nije normalno samo vama, jer mi je uloske strogo zabranila, samo kad koristim vaginalete radi iscjedka od njih kao mogu ga staviti. A gace, si svaka 2 tjedna kupujem nove jer to bude uzasno, nekad mi znaju i po gacama ostati fleke bez obzira što ih na 90 operem... tako da je na kraju kao bila gljivica nekakva, kao nista strasno, ali dovoljno da iritira... stavljala vaginalete 6 dana i mazala kremom i sad da kucnem u drvo stvarno minimalan iscjedak, skoro pa ga i nema
Moj samo pita a koliko ti treba novaca, a ja njemu ne sekiraj se uzela sam sama. Sve mora obavezno pogledat sta god da kupi. Jaje sam ga natjerala da se ide ucit vezat ga u auto, da ne bude smotan... ali je fasciniran malim carapicama kako je to tako sitno i kak beba moze imat tako malo stopalo
Sunce1, takav je meni iscjedak, prepala sam se par puta, al evo danas dr reko da je sve ok, i ima taman plodne vode.
Sad sam se sjetila kad sam s mužem išla u c&a kupovati robicu, muž je bio više nabrijan od mene 😂
Mi danas obavili pregled, mali ima točno 2 kile, napredniji za tjedan dana, i već je dva mj okrenut glavom dolje. On je spreman, samo da ojača 😁 kaže dr ako se rodi u terminu, imat će oko 3600g. A možda dođe i nešto ranije 😊
👧 35, sve ok, AMH 23,9
👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
-12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
-06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
-12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
-01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
-06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
-06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana
Imam i ja takav iscjedak cijelu trudnocu. Pitala doktoricu i kaze to je normalno. Dok ne mijenja boju i nema neugodan miris, sve je ok.
Teica Iris je bas divno ime, mi smo se dvoumili izmedu Eva i Marta, ali nekako nam je Eva slade hahaha.
Trudnice i mame iz Osijeka i okolice da li ste bile skoro u porti, otisla bi danas kumcetu po poklon i jos malo robice pogledat 😊😊😊 a ne znam ima li ista dugih rukava novo?!
ja sam u prvoj imala tako iscjedak, pa mi je priv gin na kraju rekla da na pamučne gaćice nakapam eterično ulje od lavande navečer i ujutro. prestalo nakon nekog vremena, nalazi svi bili super. Ni gljivica, ni bakterija, samo takav iscjedak.
Oooo pa dobar dan!!! 🤣 Nakon sto stranica, idem pokušat bit u toku.... Daklem, prvo pozdrav Lomi i bebolincu. Nadalje, što se tiče šopinga, jako mi idete na živce jer ja još imam "zabranu" nabavke jer je još prerano (po dobrim starim narodskim pričama). Jedino što smo žmu i ja dosad gledali su bila kolica, jako je bio aktivan i uključen, samo je bio u šoku kad sam mu ih u dućanu gurnula i rekla- aj probaj, to ćeš i ti vozit 🤣 drugo sam svašta screenshot ala po netu što planiram naručiti, ali eto... Ne još.
Što se tiče kila, zatrudnila sa 56 na 168 visine, sad imam 63,5, dr se ne žali, ja se ne žalim, ide sve svojim tokom, napokon imam malo mesa na sebi 😁
Strije imam još samo pubertetske na bokovima i pobožno se mažem svaki dan. Ne smatram da je loše brinuti o tome ili da smo nemajke jer nam je stalo do vlastitog izgleda ;)
Iscjedak pak imam cijeli život, imam ga i sad, rađen bris dva puta, sve uredno, dakle- higijena i to je to.
E sad jedno pitanje, tj malo kukanja- ima li koja od vas problema s meteoropatijom? Dakle.... Od ove promjene vremena mi je cijelu noć bilo slabo, nisam mogla spavati, mala me izubijala sinoć i sad sađ k'o da me vlak pregazio 😱. Ako imate iskustva/savjet nešto, bila bih vam jako zahvalna ♥️
Oooo pa dobar dan!!! 🤣 Nakon sto stranica, idem pokušat bit u toku…. Daklem, prvo pozdrav Lomi i bebolincu. Nadalje, što se tiče šopinga, jako mi idete na živce jer ja još imam "zabranu" nabavke jer je još prerano (po dobrim starim narodskim pričama). Jedino što smo žmu i ja dosad gledali su bila kolica, jako je bio aktivan i uključen, samo je bio u šoku kad sam mu ih u dućanu gurnula i rekla- aj probaj, to ćeš i ti vozit 🤣 drugo sam svašta screenshot ala po netu što planiram naručiti, ali eto… Ne još.
Što se tiče kila, zatrudnila sa 56 na 168 visine, sad imam 63,5, dr se ne žali, ja se ne žalim, ide sve svojim tokom, napokon imam malo mesa na sebi 😁
Strije imam još samo pubertetske na bokovima i pobožno se mažem svaki dan. Ne smatram da je loše brinuti o tome ili da smo nemajke jer nam je stalo do vlastitog izgleda ;)
Iscjedak pak imam cijeli život, imam ga i sad, rađen bris dva puta, sve uredno, dakle- higijena i to je to.
E sad jedno pitanje, tj malo kukanja- ima li koja od vas problema s meteoropatijom? Dakle…. Od ove promjene vremena mi je cijelu noć bilo slabo, nisam mogla spavati, mala me izubijala sinoć i sad sađ k'o da me vlak pregazio 😱. Ako imate iskustva/savjet nešto, bila bih vam jako zahvalna ♥️
Ja kako je počelo ovo glupo vrijeme, ne mogu nekako zaspati, budem budna do neko doba, a zato spavam do 12, 1... i naravno opet se osjecam kao da me vlak pregazio, pokusala sam se natjerati da se ustanem u 10 npr i to je zavrsilo da sam u 11 vec spavala da me muz budio u 4 popodne kad je dosao sa posla. Uzasno, nemam uopce energije...
Koliko si ti sad trudna, tj u kojem si tjednu?
.
Meni su rekli cekaj dok saznas spol pa onda kupuj. A mi spol saznali u 13 tjednu kad su dosli nalazi 😂 zeznuli smo ih sve 😂 od tada nema popustanja sa shoppingom..
.
Osobno nisam za slusanje tih bapskih prica. Smatram da je em puno lakse svaki mjesec nesto kupiti, em si mozes prirediti sve i spremiti za bebicu, jer ako cemo realno nikad se ne zna hocemo li morati strogo mirovati, ovo ono, a osobno ne zelim da mi netko drugi priprema robicu za bebu i slično kad jos uvijek mogu ja to sve sama obaviti i xnam nacin na koji to radim i gotovo.a ljudi nek pricaju sta hoce.
Sortiraj odgovore
Najstariji