Sve ostale curke... jos nisam polovila imena, potpuno sam nova na forumu i eto snalazim se... vidjela sam da ste vec skoro sve pokupovale i nabavile za bebice, ja jos nista nisam kupila...😢 sve si mislim imam vremena jos... a i dosta prijatelja mi je reklo dati neke stvari od svojih klinaca. Ugl danas idem makar u kaufland kupiti bodic pa da se i ja osjecam korisno kao mama🙂
LUX ti si pisala da ti je beba na zadak? Ako da, kako ju osjetis da udara?
Dobro jutro!
Zumama dobrodosla 🍀🍀
hvala🙂
Jutro cure!☺
Citam redovito ali ne pisem, u samom pocetku sam bila aktivna.
Imam probleme oko iscjetka. Preko noci mi bude jako voden, doslovno u sredini bude mala bijela flekica,a okolo proziran krug. I tako vec nekoliko noci. Ponekad cak i osjetim kad to "izleti". Preko dana bude svakakc,.od vodenof,mlijecnog,gusceg…brine me moze li tako curkati plodna voda,gin kaze da se ne brinem, da nije voda…nije mi nikakav test raden. Ima li jos netko tako nesto?
Loma cestitam na bebacu i cuvajte se🙏
Znam da je tebi curkala.plodna, kako je to izgledalo?
Sunce1 identicno tako kako si opisala meni zna bit...meni je to jos prije nekih mjesec dana pocelo tako i bas sam se bila prepala da nije plodna voda, pratila par dana ali eto nikad ne mozes biti siguran jel je ili nije, dogovorila si pregled, doktor me pogledao vaginalno i ultrazvucno i sve je bilo u redu, meni je to bilo pojacano od Utrogestana sto koristim...bolje da sam otisla pa sam bila mirnija
Prosli petak bila na pregledu sve super, a zadnja dva dana evo opet mi pojacan tako iscjedak, cak mi je sad ujutro promocilo kroz onaj Lola mekani ulozak (tj imam ga od navecer pa vjerojatno i zato), ocito je opet od Utrogestana malo jaci, ali eto opet sam se malo zabrinula...
Sigurno ce ti i Loma napisati bolje kako to izgleda kad curi plodna voda, evo kod mene je na svu srecu do sad bio samo iscjedak..
Ako si u brizi ja bi ti svakako savjetovala da odes na pregled, jer eto nikad neznas sta moze biti..
Koliko si trudna?
🌈💙👣🙏
Mi smo isto bitke vodili oko imena ... Ja sam htjela Lotta i nisam nikako oduustajala od toga, a on kao za inat neće pa neće ... I onda smo imali tri imena pa ćemo odlučiti kad se rodi jer drugačije nije išlo (a znala sam da bi onda popustio i bila bi Lotta 😆😅) , ali uspjelo nam je postići dogovor sa Iris ... A koliko sam čitala i gledala nije prečesto ime i to mi se jako sviđa 😁.
Tejic nema preveliki nagib, ima dodatak za novorođenče, nećak od mjesec dana ležao u nju i uživao - bas smo se se svi iznenadili. Plakao je, stavili ga u nju, uključili i smirio se i zaspao 😁.
Nadam se samo da ce i moja gospodica voliti isto 😅
Dobila sam obavijest na e-gradanima da je isplata bolovanja danas 😁. Vani lijeva kiša, dan mi ce biti kao stvoren za kupovinu hehehe
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Drage trudnice i mame,
Nova sam na forumu i trebam roditi u 10 mj, pa sam odabrala ovu grupu… valjda sam pogodila…
Ugl moje pitanje je ima li koja trudnica da joj je ogtt test granican? Naime meni su vrijednosti na gornjoj granici pa mi je ginekologica rekla da moram na trudnicku dijetu… ima li netko tu dijetu?
Hvala
hej ako želiš da te dodam na našu veselu listu javi nam termin i bolnicu i spol ako znaš ak ne znaš sve u redu staviti ćemo sunca kao i još nekim cura kako stavljamo
Hej, sve znam🙂
Termin je 28.10. Decko je💙 idem u Vinogradsku
ZuMama dobro dosla!😃🥰 Ja sam isto u Vinogradskoj, par dana iza tebe sa terminom (pocetak 11 mj) pa se eto mozda i sretnemo🤗
Uglavnom pratimo se😘😘
🌈💙👣🙏
Cure koje ste uhvatile plahte u kauflandu, jesu dobredobre? Jel se isplati slati svekra da traži i kod njih? Jer sumnjam da ce u OS biti...
Sunce1 ako te strah ili nešto, možeš provjeriti Jel plodna voda sa nekim ulošcima ... Mislim da se zovu Amniocheck. Ima u ljekarnama za kupiti i kaže moja dr da nisi skupi... Tako ćeš se odmah umiriti. A u svakom slučaju ostaje ti otići na pregled za 100% sigurnosti
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Jutro cure!☺
Citam redovito ali ne pisem, u samom pocetku sam bila aktivna.
Imam probleme oko iscjetka. Preko noci mi bude jako voden, doslovno u sredini bude mala bijela flekica,a okolo proziran krug. I tako vec nekoliko noci. Ponekad cak i osjetim kad to "izleti". Preko dana bude svakakc,.od vodenof,mlijecnog,gusceg…brine me moze li tako curkati plodna voda,gin kaze da se ne brinem, da nije voda…nije mi nikakav test raden. Ima li jos netko tako nesto?
Loma cestitam na bebacu i cuvajte se🙏
Znam da je tebi curkala.plodna, kako je to izgledalo?Sunce1identicno tako kako si opisala meni zna bit…meni je to jos prije nekih mjesec dana pocelo tako i bas sam se bila prepala da nije plodna voda, pratila par dana ali eto nikad ne mozes biti siguran jel je ili nije, dogovorila si pregled, doktor me pogledao vaginalno i ultrazvucno i sve je bilo u redu, meni je to bilo pojacano od Utrogestana sto koristim…bolje da sam otisla pa sam bila mirnija
Prosli petak bila na pregledu sve super, a zadnja dva dana evo opet mi pojacan tako iscjedak, cak mi je sad ujutro promocilo kroz onaj Lola mekani ulozak (tj imam ga od navecer pa vjerojatno i zato), ocito je opet od Utrogestana malo jaci, ali eto opet sam se malo zabrinula…
Sigurno ce ti i Loma napisati bolje kako to izgleda kad curi plodna voda, evo kod mene je na svu srecu do sad bio samo iscjedak..
Ako si u brizi ja bi ti svakako savjetovala da odes na pregled, jer eto nikad neznas sta moze biti..
Koliko si trudna?
29+2 sam. Bila sam na pregledu prije tjedan dana i gin kaze da je uredna kolicina plodne vode. Da,od utrica znam da bude takav iscjedak.
LUX ti si pisala da ti je beba na zadak? Ako da, kako ju osjetis da udara?
Dobro jutro!
Zumama dobrodosla 🍀🍀
Meni je isto na zadak, tj sad mislin da se je ipak pridomislia oko tog položaja. Uglavnon, kad je tako staja osjecala san stalno uzasan pritisak u cilon donjen podrucju. Dosta me je zna i udarat tuda i tu bi bilo bas bolno jer bi npr nogon udria u mokracni izlaz, klitoris, anus i tako... Svugdi di moze tako da mama pribroji sve zvjezdice. Par puta san i stajala cetveronoske jer je pritisak doli bia uzasan i neizdriv za lezat ili sidit.
Ne znan je li tako svima kad je beba na zadak, ali meni je bilo uzasno. Kasnije san samo jedan put osjetila da se bas jako jako pomice i od tada mi se takvi bolovi vise nisu javljali. Pocea je ponovo i udarat oko pupka i iznad sta to vrime nije radia. Sad opet osjecan neki blazi pritisak doli, ali se to nadan da je glavica jer nije više tako intenzivno.
Pa meni je to počelo samo od sebe po noći dok sam spavala, na prvu, onak snena sam mislila da sam se upiskila...ali onda skuzis da to sto curka nije mokraća jer nije žuto nego je Prozirno, i nema mirisa....a i nema kaj drugo biti...jer mi je onak ko na mahove malo krenulo, a osjetiš da ti nešto curi ko kak osjetiš kad ti menga curi...
Pa meni je to počelo samo od sebe po noći dok sam spavala, na prvu, onak snena sam mislila da sam se upiskila…ali onda skuzis da to sto curka nije mokraća jer nije žuto nego je Prozirno, i nema mirisa….a i nema kaj drugo biti…jer mi je onak ko na mahove malo krenulo, a osjetiš da ti nešto curi ko kak osjetiš kad ti menga curi…
Koliko toga bude? I jel onda curi po cijeli dan pomalo ili kako? Jer meni preko dana bude i onog normalnog iscjetka.
Sortiraj odgovore
Najstariji