Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    17. Srpanj 2020. 10:57

Ugl kod mene je neprestani tulum u stomaku još od sinoć. A taman sam se bila složila sa Martom kako ni ja ne osjetim po noći ništa, već se trgnem pa ljuljam stomak da se javi. Bome ovu noć oka sam jedva sklopila 😂😂
    Mlati i dok hodam, to inače ne radi. 😂😂

Matea02
    17. Srpanj 2020. 11:05

Moram reć da je i moja curka od jutros aktivna haha 😁 jel vama bude doslovno titranje onak i vidi se treperenje trbuha nezz šta radi unutra 🙈

17. Srpanj 2020. 11:09

Matea02

Moram reć da je i moja curka od jutros aktivna haha 😁 jel vama bude doslovno titranje onak i vidi se treperenje trbuha nezz šta radi unutra 🙈

Da, baš sam to danas snimila haha trese mi se trbuh ko hladnetina 🤭 jelly belly

Mona1309
    17. Srpanj 2020. 11:11

Bok cure,
    pratim vas redovno ali se već neko vrijeme nisam javljala.
    Što se tiče iscjetka, također mislim da je normalno. 
    Ne znam da li još neka ima takav problem, ali prije par dana me uhvatilo da dok hodam osjećam neko probadanje kao u kosti kod kuka s lijeve strane. Znači svaki put kad stanem na lijevu nogu kao da me probode u nekoj kosti kod guze. Pa sam smanjila tempo, a kad hodam kao da šepam :/ Jel netko možda zna što bi bilo djelotvorno da to riješim? Pregled mi je tek 23. 
    Što se tiče nabavke stvari- kolica smo kuptli Bebetto Luca 3 u 1. Robicu sam isto počela pripremati.
    Imate možda neku preporuku za pouzdan babyphone?
    Hvala :) 

Matea02
    17. Srpanj 2020. 11:13

Sanja*

Matea02

Da, baš sam to danas snimila haha trese mi se trbuh ko hladnetina 🤭 jelly belly

E to haha to je neka nova akrobacija 🤣 prefora je 
    Vidim stalno stavljate slikice odjeće i svega prekrasno je, mi i dalje ništa skoro 🙈 imam par bodića 56 i ono za krevetić iz Lidla što je prije neki dan baš netko slikao (sa ovcicama 😁) 
    Neznam kad ćemo krenuti u kupovinu više, mama mi stalno govori nemoj još nemoj još, boji se da se nešto u međuvremenu ne desi nisam pametna uopće .. doduše ona je imala malo lošije iskustvo samnom pa zato ..nisam pametna 

isabelagregorijan
    17. Srpanj 2020. 11:15

Pozdrav curke ♥️♥️😘😘 pošto sam na mirovanju muz mi je nabavio xbox ds mi vrijeme brze prode i sad sam se navukla 🙈 
    U utorak imam pregled i nadam se da će sve biti dobro, imam svakakve bolove pa sam stalno nesto zabrinuta jer ne znam dal me bole kosti il crijeva il cerviks, nemam pojma...nadam se najboljem jer bi htjela napokon u šoping za svoju malu curicu 🥰 
    Pošto sam na fejsu i ovdje prolistala postove gledam slike vasih trbuha, pa sve ste veceeee od mene...jedna curka je objavila sliku kak je zgorila, ne znam koja, u manjim tjednima od mene i gledam trbuh, moj nije ni pol tako veliki 🙈 nadam se da beba raste kako treba. 
    Kaj se pokreta tiče, osjećam ju svaki dan, al nema tako jako udarce...u tjedan dana me 10 puta lupi bas jako, ovo ostalo je kao neko brčkanje unutra, mozda je tak zbog posteljice naprijed. 
    Kile, ja sam na plus 10 bome bila prije mjesec dana, sad me bas zanima. 
    Iscjedak, ja imam inakav isti o kakvom ste pisale i mislila sam da je plodna voda, al nije, očito je to skroz normalno! 
    E a taj pregled nikako da stignee svaki dan je vječnost 😒 

[/url

Halila
    17. Srpanj 2020. 11:19

Teica, ime Iris ❤ moja starija je Iris, tako da ti ne moram reči da mi je to jedno od najljepših imena za curice. 🤗 Sad nam stiže Eva. 💜
    Pročitala sam sad nekih 60 stranica, a zapamtila nisam baš ništa. Ukratko, čestitam svima na uspješnim pregledima!
    Znam da je Demetria pitala za otkrivanje spola na zadnjem pregledu. Moguće je ak se beba lijepo namjesti. Meni je u prvoj trudnoći negdje u 40-om tjednu dr potvrdila da je cura i još imam sliku, ko zrno kave se vidjelo, jasno skroz. 😉 
    Na moru smo, guštamo. Jedino je danas oblačno pa nećemo na kupanje, iskoristit ćemo dan za izlet neki.
    Ulovio me išijas i već 5 dana muku mučim, svako malo me presiječe da zvijezde vidim. Kako si pomoći? Radila sam neke vježbe, ali ništa ne pomaže.

Napokon 2804
    17. Srpanj 2020. 11:19

Sunce ja takav iscjedak imam konstantno i cijelo vrijeme. Bilo je ili bakterija nekakva ili gljivice,  non-stop nesto, vaginalete i prode, pogotovo sad kako je vruce i znojimo se, idealno za gljivice, tako da nek ti napravi ginic bris na njih...
    .
    Tina odlicno izgledas 😍 samo jedno pitanje, kako si polomila prste na nogama? 
     .
    Robica je savrsena 🥰🥰🥰🥰
    .
    Moj muz je isao sa mno. U shopping samo jer je trebao sebi kupiti jaknu, i to je on sebi birao jaknu, a ja na brzinu otisla na djecji, i to cim je izabrao jaknu, ajmo... kolimo me to zivcira sto nije on nista izabrao za malog, toliko mi je lakse jer daje vise prostora meni 😂
    .
    Moj je od jucer od 6 popodne do nocas do 3 lupkao, izvodio akrobacije, nakon toga sam bila iscrpljena pa zaspala, međutim svako pisanje bih ga osjetila, onda nista na bok, zagrlila trbuh i pokusaj spavat dalje 

• sunce1
    17. Srpanj 2020. 11:36

Ma s tim iscjetkom je da covjek vise poludi. Meni je jako pojacan od pocetka trudnoce, bio je i bijeli,zuckasti,ljepljiv, ma svakakv.  Mijlijun vaginaleta, bude ok tjedan dana, onda sve ponovo. 🙆 Ali ovo da je proziran, to mi je nesto novo. I kad se osusi,jedva da bude neki trag da je tu nesto bilo, ali to ako se bas dobro zagledam.

jasamja
    17. Srpanj 2020. 11:39

Sunce i ja imam takav iscjedak pa preko dana nosim uložak jer me živcira koliko mi gaćice budu mokre. Pa onda svako pišanje mijenjam uložak 😉
    Mina i Teica mi smo isti tjedan trudnoće odnosno samo dan razlike. Ja imam idući petak pregled pa jedva čekam da vidim koliko je moj bebač velik i težak da usporedim sa vašima 😉 
    Loma tako mi je drago da Luka napreduje super i da si ti dobro. Šaljemo puno pusa i zagrljaja 😘😘😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.