Opet noc užas … Budna od 3… Stalno neki grčevi, išla već i na WC… Svakih 7-10 min se javljaju, ali nekako mi preslaba bol za prave trudove…. Ovo već izluđuje… Nadam se da ovaj put nešto kreće jer me iskreno već strah noći … 🤯🤪🥴
Kak si?
Jel se smirilo ili se ipak pokreće? 🤞
Pozdrav svima 👋
Imam pitanje u vezi spavanja 🤔
Čitala sam neke članke na internetu ( https://amotherfarfromhome.com/tired-baby/ i https://amotherfarfromhome.com/sleep-props/ ) i zanima me, imate li vi rutinu prije spavanja? Koja je vaša rutina prije noćnog a koja prije dnevnog spavanja? Kak uspavljujete svoje bebice? Znači li uopće raspored i rutina išta za tak male bebice, do 3 mjeseca recimo?
Kaj se uspavljivanja tiče na početku nisam imala nikakvih problema. Recimo, po danu dok je mali bio sit, sve je bilo ok. Malo smo se podružili i dok je postao umoran pravac kimbač, on se sam uspavao i dobro je spavao. Onda su počeli dolaziti bake, dede itd pa ga nunati, drmusati, nanašati i jako im je bilo lijepo čuvati ga pa još ljepše dok spava (jer tad nemaš nikakvog posla s njim, samo čuvancija, ne) i tak su ga naviknuli da zaspi na rukama. A ja nesvjesna posljedica nisam ranije reagirala.
Dakle, kad se može očekivati ta neka rutina i da ti rituali pred spavanje imaju zbilja i nekog smisla i za bebu, ne samo za mene?
I kakve su to dude koje si može sam staviti natrag u usta dok mu ispadne?? To mi treba!! 😆🙈
Smirilo se je, prisutno i dalje, ali puno rjeđe... Nadam se da ce sutra na pregledu procackati dovoljno da ju istjera van 😅😂... Ovo je za poludjeti ...
To sad već traje i traje i nikako da zapravo krene ... Taman kad pomislim iddm buditi muza, ono se smiri i ja zaspem 😅😂🤣
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
A to je to! Nisu dude nikakve posebne nego se zakače na plišanca 😏
Ima toga u pepcu možda?
Sanja, koliko ja znam, bebama je jako bitna rutina. I malima i vecima. Prije dnevnog spavanja nemamo neku rutinu, ali prije nocnog imamo da je u 19 kupanje, i onda lezimo, mazimo se i beba sisa pa malo zadrijema. Onda joj jos oko 20 promjenim pelenu (ja ne mijenjam po noci pelene), jos malo papa i zaspi do pol 9, 9 najkasnije. Spava cijelu noc uz 2 papanja. Te rutine se drzim bili gosti, bili sami, jer ocito joj to odgovara, pa i meni naravno da dijete spava, tako da kako god ja u 19 idem s dijetetom :)
Definitivno ne pomaze sva rodbina sa svojim rukicama 🤣 lagano se struce nauce na to. Moji su bili bolesni, tako da prva 3 tjedna sam bila sa zarucnikom gotovo sama s bebom. Nismo ju naucili na ruke i na nosenje. A sad vec vidim bake kako nose, ja odmah govorim: makar ne koristite noge 🤣 sjedinte dok je drzite, ne hodajte s njom 🤣
Jooj super da ste si posložili, ne daj da ti to izmakne! 👌🥰
Smirilo se je, prisutno i dalje, ali puno rjeđe… Nadam se da ce sutra na pregledu procackati dovoljno da ju istjera van 😅😂… Ovo je za poludjeti …
To sad već traje i traje i nikako da zapravo krene … Taman kad pomislim iddm buditi muza, ono se smiri i ja zaspem 😅😂🤣
Ajoj, prava igra živaca! 😄 nije ti lako, vjerujem. 🍀💕
Smirilo se je, prisutno i dalje, ali puno rjeđe… Nadam se da ce sutra na pregledu procackati dovoljno da ju istjera van 😅😂… Ovo je za poludjeti …
To sad već traje i traje i nikako da zapravo krene … Taman kad pomislim iddm buditi muza, ono se smiri i ja zaspem 😅😂🤣
Ajoj užas... 🤦
Meni je tak od srijede pa znam kako ti je.. Svaki dan s tim da je u srijedu bilo tak da sam mislila da sigurno idem i evo isti ništa.
I ja sam baš rekla mužu reko nadam se da sve ove kontrakcije ipak nešto znače i da sam se bar još malo otvorila i da će pregled potaknuti to dalje 🤞🤷♀️
Neznam kak joj se sviđa unutra a ja radim da ju istjeram van ali neeee🤦🤦😅😅
Cure samo da vas pozdravim, naša mali anđeo nam je sretno došao. Porod carskim rezom je super prošao, ali evo oporavak je baš jako bolan. Uz bebu i bolove od carskog se ne stignem baš javljati ali obećavam da ću pročitati sve zaostatke, a bome imam ih puno!
Svima koje su jos u iscekivanju zelim svu sreću a novorođenim bebicama želim miran san i da slušaju svoje mamice! 😊
Cure samo da vas pozdravim, naša mali anđeo nam je sretno došao. Porod carskim rezom je super prošao, ali evo oporavak je baš jako bolan. Uz bebu i bolove od carskog se ne stignem baš javljati ali obećavam da ću pročitati sve zaostatke, a bome imam ih puno!
Svima koje su jos u iscekivanju zelim svu sreću a novorođenim bebicama želim miran san i da slušaju svoje mamice! 😊
Lijepe vijesti, čestitam 🥰 svako dobro vam želim i brz oporavak 🍀🤱💕
Brz oporavak, mazite se, pazite, volite, ljubite, grlite 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
.
Moj ako mu duda ispadne blizu usta sam ju rukom vrati,(nabije ju rukom opet u usta 🤣🤣🤣)
.
Danas je katastrofa nervozan, nista nije spavao cijelu noc i jutro, sad sam ga stavila u maramu i na sebe i evo spava ali moglo bi skoro bit budenje za papati...
Navecer nam je ritual izmoliti anđele čuvaru i nakon toga u kindu I spavanje, nista posebno kad je jos uvijek divlji sto se rituala i nečeg konstantnog tice, tako da samo molitva i spavanje
Sortiraj odgovore
Najstariji