Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    25. Listopad 2020. 18:26

Kako su nam Loma i Butterfly?
    Isabelagregorijan? 
    Cure koje se nisu dugo javile?

Bosco
    25. Listopad 2020. 19:40

Vitae. Cestitam, sve najbolje vam zelim 🤗
    Teica.  Sretno! Da se sto prije mazis s bebicom 😘

Mi rutinu nemamo jos nikakvu, on ima tek 2 tjedna, jos ga nismo ni kupali, mislim da cemo s tim uvesti nekakvu rutinu. 

Mi danas bili kod mojih, pa kod muzevih. Toliko su ga svi iznosali, da mi je vec islo polako na zivce 🙄 jadan nikak da zaspe, namjesti se taman i netko drugi ga uzme u ruke. Umorio se jadan, pa smo se muz i ja dogovorili da necemo vise to dat, em da nije na rukama stalno, em da je na miru. Vidjelo se da mu nije to pasalo. Zaspi meni nakon cicanja i muzeva baka mi ga uzme iz ruku, srce me zaboljelo. 

keksic
    25. Listopad 2020. 19:50

Bosco

Vitae. Cestitam, sve najbolje vam zelim 🤗
    Teica. Sretno! Da se sto prije mazis s bebicom 😘
    .
    Mi rutinu nemamo jos nikakvu, on ima tek 2 tjedna, jos ga nismo ni kupali, mislim da cemo s tim uvesti nekakvu rutinu.
    .
    Mi danas bili kod mojih, pa kod muzevih. Toliko su ga svi iznosali, da mi je vec islo polako na zivce 🙄 jadan nikak da zaspe, namjesti se taman i netko drugi ga uzme u ruke. Umorio se jadan, pa smo se muz i ja dogovorili da necemo vise to dat, em da nije na rukama stalno, em da je na miru. Vidjelo se da mu nije to pasalo. Zaspi meni nakon cicanja i muzeva baka mi ga uzme iz ruku, srce me zaboljelo.

Bosco, to su i meni probali raditi, došlo je do toga da sam morala glasno reći "ne, ne dirajte ga". Onda ispada kak da sam posesivna mama neka, a samo vidim da je njemu dosta nosanja i da želi spavat 🙄. Ali nije me briga, nisam tu da ugađam nauštrp svog djeteta

teica30
    25. Listopad 2020. 19:53

Cure ja u predradaoni... Otvorena 4 prsta, klizmu dobila, i oko pola 9 idem u radaonu 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Marta14
    25. Listopad 2020. 19:57

E sta mi se desilo prosli tjedan, dosli nam u goste jedni koji su cuvali malog dok sam radala. Pitali su kad mogu doci par outa i ajd rekli da dodu postu su ga cuvali, iako nisam za posjete nikako.
    I pricaju oni tako, i kaze muz od prijateljice onako usput da je dan prije imao Temperaturu.. 
    Ja sam se onesvijestila skoro..
    Sljedeca 3 dana sam samo Temperaturu maloj mjerila.. Pa jbt zivot di ti je pamet 

teica30
    25. Listopad 2020. 19:58

Uglavnom, htjela sam reci da sam zasad zadovoljna sa svima ... 
    Bole me trudovi, ali da se ta bol izdržati ... Nije ds traje satima ... Traje kratko i odmor dvije minute 😁... 
    Sad još samo da se ovo moje dijete odluci sto prije izaci, i da se sto brze počnem otvarati 😁🥰... 
    Javim se kad gospođica stigne 🥰

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Marta14
    25. Listopad 2020. 19:59

teica30

Cure ja u predradaoni… Otvorena 4 prsta, klizmu dobila, i oko pola 9 idem u radaonu

Sretnoo 🍀🍀Brzo ste skupa 💞

Demetria
    25. Listopad 2020. 20:20

Sretno 

teica30

Uglavnom, htjela sam reci da sam zasad zadovoljna sa svima …
    Bole me trudovi, ali da se ta bol izdržati … Nije ds traje satima … Traje kratko i odmor dvije minute 😁…
    Sad još samo da se ovo moje dijete odluci sto prije izaci, i da se sto brze počnem otvarati 😁🥰…

Sretno

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Mina 29
    25. Listopad 2020. 20:28

teica30

Uglavnom, htjela sam reci da sam zasad zadovoljna sa svima …
    Bole me trudovi, ali da se ta bol izdržati … Nije ds traje satima … Traje kratko i odmor dvije minute 😁…
    Sad još samo da se ovo moje dijete odluci sto prije izaci, i da se sto brze počnem otvarati 😁🥰…

Sretno Teica drago mi je da je to ono pravo 🤩
    Nek prođe stvarni brzo da ste skupa ❤️

plavo_nebo
    25. Listopad 2020. 20:29

Vitae cestitam i zelim brz oporavak 💪
    Teica sretno i nadam se da ce proci sto brze i bezbolnije 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.