Kako su nam Loma i Butterfly?
Isabelagregorijan?
Cure koje se nisu dugo javile?
Vitae. Cestitam, sve najbolje vam zelim 🤗
Teica. Sretno! Da se sto prije mazis s bebicom 😘
.
Mi rutinu nemamo jos nikakvu, on ima tek 2 tjedna, jos ga nismo ni kupali, mislim da cemo s tim uvesti nekakvu rutinu.
.
Mi danas bili kod mojih, pa kod muzevih. Toliko su ga svi iznosali, da mi je vec islo polako na zivce 🙄 jadan nikak da zaspe, namjesti se taman i netko drugi ga uzme u ruke. Umorio se jadan, pa smo se muz i ja dogovorili da necemo vise to dat, em da nije na rukama stalno, em da je na miru. Vidjelo se da mu nije to pasalo. Zaspi meni nakon cicanja i muzeva baka mi ga uzme iz ruku, srce me zaboljelo.
Vitae. Cestitam, sve najbolje vam zelim 🤗
Teica. Sretno! Da se sto prije mazis s bebicom 😘
.
Mi rutinu nemamo jos nikakvu, on ima tek 2 tjedna, jos ga nismo ni kupali, mislim da cemo s tim uvesti nekakvu rutinu.
.
Mi danas bili kod mojih, pa kod muzevih. Toliko su ga svi iznosali, da mi je vec islo polako na zivce 🙄 jadan nikak da zaspe, namjesti se taman i netko drugi ga uzme u ruke. Umorio se jadan, pa smo se muz i ja dogovorili da necemo vise to dat, em da nije na rukama stalno, em da je na miru. Vidjelo se da mu nije to pasalo. Zaspi meni nakon cicanja i muzeva baka mi ga uzme iz ruku, srce me zaboljelo.
Bosco, to su i meni probali raditi, došlo je do toga da sam morala glasno reći "ne, ne dirajte ga". Onda ispada kak da sam posesivna mama neka, a samo vidim da je njemu dosta nosanja i da želi spavat 🙄. Ali nije me briga, nisam tu da ugađam nauštrp svog djeteta
Cure ja u predradaoni... Otvorena 4 prsta, klizmu dobila, i oko pola 9 idem u radaonu
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
E sta mi se desilo prosli tjedan, dosli nam u goste jedni koji su cuvali malog dok sam radala. Pitali su kad mogu doci par outa i ajd rekli da dodu postu su ga cuvali, iako nisam za posjete nikako.
I pricaju oni tako, i kaze muz od prijateljice onako usput da je dan prije imao Temperaturu..
Ja sam se onesvijestila skoro..
Sljedeca 3 dana sam samo Temperaturu maloj mjerila.. Pa jbt zivot di ti je pamet
Uglavnom, htjela sam reci da sam zasad zadovoljna sa svima ...
Bole me trudovi, ali da se ta bol izdržati ... Nije ds traje satima ... Traje kratko i odmor dvije minute 😁...
Sad još samo da se ovo moje dijete odluci sto prije izaci, i da se sto brze počnem otvarati 😁🥰...
Javim se kad gospođica stigne 🥰
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Cure ja u predradaoni… Otvorena 4 prsta, klizmu dobila, i oko pola 9 idem u radaonu
Sretnoo 🍀🍀Brzo ste skupa 💞
Sretno
Uglavnom, htjela sam reci da sam zasad zadovoljna sa svima …
Bole me trudovi, ali da se ta bol izdržati … Nije ds traje satima … Traje kratko i odmor dvije minute 😁…
Sad još samo da se ovo moje dijete odluci sto prije izaci, i da se sto brze počnem otvarati 😁🥰…
Sretno
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Uglavnom, htjela sam reci da sam zasad zadovoljna sa svima …
Bole me trudovi, ali da se ta bol izdržati … Nije ds traje satima … Traje kratko i odmor dvije minute 😁…
Sad još samo da se ovo moje dijete odluci sto prije izaci, i da se sto brze počnem otvarati 😁🥰…
Sretno Teica drago mi je da je to ono pravo 🤩
Nek prođe stvarni brzo da ste skupa ❤️
Vitae cestitam i zelim brz oporavak 💪
Teica sretno i nadam se da ce proci sto brze i bezbolnije 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji