Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    teica30
    24. Listopad 2020. 21:36

Jao koliko sam kestenja pojela u zadnjih 15-tak dana čudim se dda nisam dobila 10 kg 😅😂

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Jana78
    24. Listopad 2020. 22:22

Hvala Vam curke na vašim pričama, znaci ako mi ne pukne vodenjak bolje da im ni nedam da mi ga buše(ako sve bude uredu s bebom naravno)  jer onda će mi morati dati ili drip ili će me slat na carski ako se ništa ne bude zbivalo...

Napokon 2804
    24. Listopad 2020. 22:28

Jana78

Hvala Vam curke na vašim pričama, znaci ako mi ne pukne vodenjak bolje da im ni nedam da mi ga buše(ako sve bude uredu s bebom naravno) jer onda će mi morati dati ili drip ili će me slat na carski ako se ništa ne bude zbivalo…

Nece morati, mozda dobijes svoje trudove i sa njima se lijepo budes otvarala... 
    Ja sam imala svoje trudove, pa nakon pregleda pukao vodenjak, trudovi postali sve jači, otvarala se sama ali sam bila iscrpljena i slomljena od trudova i ponudili mi drip da ubrzano otvaranje, i sat vremena nakon dripa rodila...
    Pokusaj sama potaknuti da krene nesto, setaj, stepenice, sex, zacinjena ljuta hrana, peri prozore, spremaj po kuci,  radi čučnjeve... 
    Indukcija ide u slucaju da preneseš, sve ovisi od doktora do doktora, neki idukciju rade nakon tj dana, nekin nakon 2 tjedna...

Ninche9
    24. Listopad 2020. 23:30

Od svih briga koje su me mogle snaci ja eto muku mucim s jednim malim hemicem koji mi je dosao mjesec dana nakon poroda, evo tocno ne mogu vjerovati koliko to malo zlo moze preuzrociti boli. 
    Muz mi je dns kupio kremu i mazem se😏
    U doktorske procjene tezine ne vjerujem vise niti pola posto su moju malenu jutro prije nego sam rodila procjenili na 3300-3400 a rodila se s 4220, ajd malo odstupanje al ovo je od skoro kilu, pa kak
    Tina Antares izgledas ko milijun dolara 🤑

Mina 29
    25. Listopad 2020. 00:23

Ninche9

Od svih briga koje su me mogle snaci ja eto muku mucim s jednim malim hemicem koji mi je dosao mjesec dana nakon poroda, evo tocno ne mogu vjerovati koliko to malo zlo moze preuzrociti boli.
    Muz mi je dns kupio kremu i mazem se😏
    U doktorske procjene tezine ne vjerujem vise niti pola posto su moju malenu jutro prije nego sam rodila procjenili na 3300-3400 a rodila se s 4220, ajd malo odstupanje al ovo je od skoro kilu, pa kak
    Tina Antares izgledas ko milijun dolara 🤑

Moj sin je jutro prije poroda procjenjen na 3800.. Roden sa 4500..
    Sada je curka sa 37 tt procjenjena na skoro 4 kg i sve se bojim ponedjeljka kad ide nova procjena 😬

Napokon 2804
    25. Listopad 2020. 00:49

Moj procjenjen na 3300, rođen 3340 kod mene nisu fulali 

Demetria
    25. Listopad 2020. 02:27

Jana78

Hvala Vam curke na vašim pričama, znaci ako mi ne pukne vodenjak bolje da im ni nedam da mi ga buše(ako sve bude uredu s bebom naravno) jer onda će mi morati dati ili drip ili će me slat na carski ako se ništa ne bude zbivalo…

Svaka od nas je imala drukčiji porod neke su imale dosta sličan tako da će ti svatko reći svoju stranu priče a sve ovisi o bebici i tvome tijelu.
    I da sve radis kako treba tijelo može odlučiti nesto drugo.
    Tko bi očekivao da ću ja prvorotkinja nakon samo pola sata na lopti roditi 4h kasnije?  Meni su probusili vodenjak i u tri četiri truda i epiziotomiju je mala već bila vani.
    A neki su ovdje rađali i 24h. Sve smo različite tako da možete očekivati svašta.
    Sretno 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

teica30
    25. Listopad 2020. 04:11

Opet noc užas ... Budna od 3... Stalno neki grčevi, išla već i na WC... Svakih 7-10 min se javljaju, ali nekako mi preslaba bol za prave trudove.... Ovo već izluđuje... Nadam se da ovaj put nešto kreće jer me iskreno već strah noći ... 🤯🤪🥴

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Demetria
    25. Listopad 2020. 04:21

teica30

Opet noc užas … Budna od 3… Stalno neki grčevi, išla već i na WC… Svakih 7-10 min se javljaju, ali nekako mi preslaba bol za prave trudove…. Ovo već izluđuje… Nadam se da ovaj put nešto kreće jer me iskreno već strah noći … 🤯🤪🥴

Drži se, nadam se da će brzo bebica

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Napokon 2804
    25. Listopad 2020. 05:22

teica30

Opet noc užas … Budna od 3… Stalno neki grčevi, išla već i na WC… Svakih 7-10 min se javljaju, ali nekako mi preslaba bol za prave trudove…. Ovo već izluđuje… Nadam se da ovaj put nešto kreće jer me iskreno već strah noći … 🤯🤪🥴

Sretnoooooo pokusaj odmoriti maksimalno dokle god su slabi... ❤❤❤❤
    .
    Nama noc katastrofa,  od ponoći do sad smo se 4 puts budili, 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.