E sta mi se desilo prosli tjedan, dosli nam u goste jedni koji su cuvali malog dok sam radala. Pitali su kad mogu doci par outa i ajd rekli da dodu postu su ga cuvali, iako nisam za posjete nikako.
I pricaju oni tako, i kaze muz od prijateljice onako usput da je dan prije imao Temperaturu..
Ja sam se onesvijestila skoro..
Sljedeca 3 dana sam samo Temperaturu maloj mjerila.. Pa jbt zivot di ti je pamet
Ti si mirno i reagirala, da se meni to dogodilo, čitali bi u novinama o tome... uzas kako neodgovorno ponašanje. Fuj!
Ja kad se najave ispitam komplet zdravstveno stanje i ako cujem da se zakasljao/la ili promukao/la nema dolaska...
.
Teica sretno 😘😘😘
.
Moj maleni se osuo po čelu i obrascicima... sad sam mu umjesto mog mlijeka dala ad, i davati cu mu do jutra pa cemo vidjeti kakvo će biti
Napokon ako se osuo mozda su novorodenacke akne, moja je sva bila u njima a vrat najgori, crveno i s bijelim tockicama kao pristici sto ih treba istisnut.. Al proslo je samo od sebe navodno su te akne najgore od 4.do 6.tjedna zivota, nama su evo gotovo do kraja prosle a mozda i opet dodu.
Prati pa nam javljaj kako ste
Moja malo smrca, brat joj ima pun nos, tipicni vrticki smrklji al sta cu ne mogu ih drzat na 3metra razmaka trudimo se koliko mozemo al svejedno malo malo opet je nad njom.
Napokon ako se osuo mozda su novorodenacke akne, moja je sva bila u njima a vrat najgori, crveno i s bijelim tockicama kao pristici sto ih treba istisnut.. Al proslo je samo od sebe navodno su te akne najgore od 4.do 6.tjedna zivota, nama su evo gotovo do kraja prosle a mozda i opet dodu.
Prati pa nam javljaj kako ste
Moja malo smrca, brat joj ima pun nos, tipicni vrticki smrklji al sta cu ne mogu ih drzat na 3metra razmaka trudimo se koliko mozemo al svejedno malo malo opet je nad njom.
Vise je to klasicni osip nego akne... vidjet cu ujutro kak ce biti...
Ja svom redovito cistim nosic... budu to komadi kao u odrasle osobe 🤣🤣🤣🤣
Cure krece me peći grlo, sad da li je suhi zrak ili prehlada ne znam, vidjet ćemo... zanima me smijem li ja cuclati ljute bombone (mentol, limun med) ne septolete, nego baš ljute bombone da si olakšam malo...
.
Maleni je i dalje osut ali mi je lijepo spavao do sad... papali smo sad se gledamo malo i nadam se da ce mi opet nastaviti spavati
Stigla nama naša princeza Iris... Cijelih 2960 g i 49 cm neizmjerne ljubavi i sreće 🥰🥰🥰...
Porod cure ekspresan - ušla u radaobu otvorena 4 cm u 20:45 , a u 23:26 stigao moj smotuljak... Bolilo užasno ... Ali sve se zaboravi u sekundi 🥰..
Imam jednu manju laceraciju iznutra, nista strasno, stavila dr par šavova i dva Sava izvana da to izgleda lijepo i onda smo se nas dvije družila punih sat vremena.
Mislim da je Tina pitala za pupkovinu - ostavili su ju sa posteljicom sigurno jedno 5 min... Verniksa nije skoro nista ni imala, bas se sva lijepo očistila u pupi 🥰.
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Stigla nama naša princeza Iris… Cijelih 2960 g i 49 cm neizmjerne ljubavi i sreće 🥰🥰🥰…
Porod cure ekspresan - ušla u radaobu otvorena 4 cm u 20:45 , a u 23:26 stigao moj smotuljak… Bolilo užasno … Ali sve se zaboravi u sekundi 🥰..
Imam jednu manju laceraciju iznutra, nista strasno, stavila dr par šavova i dva Sava izvana da to izgleda lijepo i onda smo se nas dvije družila punih sat vremena.
Mislim da je Tina pitala za pupkovinu - ostavili su ju sa posteljicom sigurno jedno 5 min… Verniksa nije skoro nista ni imala, bas se sva lijepo očistila u pupi 🥰.
Cestitam 🥳🥳🥳🥰
Stigla nama naša princeza Iris… Cijelih 2960 g i 49 cm neizmjerne ljubavi i sreće 🥰🥰🥰…
Porod cure ekspresan - ušla u radaobu otvorena 4 cm u 20:45 , a u 23:26 stigao moj smotuljak… Bolilo užasno … Ali sve se zaboravi u sekundi 🥰..
Mislim da je Tina pitala za pupkovinu - ostavili su ju sa posteljicom sigurno jedno 5 min… Verniksa nije skoro nista ni imala, bas se sva lijepo očistila u pupi 🥰.
Čestitam, brz oporavak, mazite se, pazite, volite, ljubite, grlite 🥰🥰🥰🥰
Čestitke od ❤️❤️
Predivno 😍😍
Čestitam, želim vam brz oporavak.
*
Otkrijete mi tajnu kako vaši smotuljci uspiju spavati, moja mala hoba spava i meškolji se, vrti se, pomice po krevetiću i proizvodi neke zvukove kao da se guši ili bljuje nešto.
Dignem ju na rame ali nista ne izbacuje 🙄🧐🤨🤨🤨🤨
U 1h je zaspala znači budna sam od jučer 😢😢😢😢
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Cure moje, kako bi se reklo, evo mene medu moje!!😁🥰❤️falile ste, ali nikako nisam stigla redak evo da napisem, a uvijek sam si mislila za ove koje rode, jao pa kako se bas ni malo ne stignu javiti🤭evo sad mi jasno😅
Svaki dan bi usla na kratko ali samo na preskokce prosla koju stranicu, tako da sam popratila samo za cure koje su rodile, a ovo drugo cu se vec vratiti vec kad stignem malo proci jer ce mi svaki savjet oko bebice dobro doci🤗
Ja sam doma, u petak su me pustili vec odma 3 dan nakon carskog radi korone, sve mi je ok pa nema smisla da ostajem i nesto poberem, a Leona i ovako nemogu nikako vidjeti, pa bolje da sam doma, to mi je bilo pretesko, otici a njega ostaviti iako znam da nemogu gore kod njega nikako, plakala sam kao kisna godina😭Zovem svaki dan na odjel za njega da pitam kako je, posalju mi koju slikicu i eto, jako je tesko, nisam svoje dijete ni primila💔, prakticki neznam ni kako izgleda jer ovo slika sto dobijem je sav u cijevcicama 😭pa ni ne vidim dobro liceko, ali eto strpljiva sam nema mi druge pa nadam se da bi mozda ovaj tjedan mogao domeka..prema zadnjim informacijama ono je dobro i bolje🙏💙a to je najbitnije.
Ja sam evo ovih dana sva u izdajanju, razbijanju kvrga i da vam kazem bas sam ponosna na sebe sto sam uspjela sve sama, bez da mi itko pokaze, bilo je tesko ali bila sam umorna, 2 noci nisam uopce spavala, stalno bi se izdajala, cak sam si i rane napravila malo, ali sam dosla do mlijeka😌💪i evo spremam sve za njega taj prvi kolostrum i sve☺️
Zelim se zahvaliti svakoj od vas na cestitkama, lijepoj rijeci i utjesi, uz vas je sve lakse🤗🥰🌹❤️
🌈💙👣🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji