Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    25. Listopad 2020. 12:34

Vitae cestitke! 🎊🎉💕
    Sanja ova prva slika su wubbanub dude, imali smo ih sa sinom, stvarno su super ali isto ju nije zna sam vratit tako rano. Nekidan sam ih trazila za kupit i vise ih niko nema raspolozive. Ova druga slika su dr. Brown na istu shemu, njih ima za kupit po ovim internet shopovima svijet beba, choconillas itd.
    Sta se spavanja tice... Slazem se da je rutina bitna. Mozes ju vec pocet slagat od najranije dobi ali moras imat realna ocekivanja. A ta su da tako male bebe imaju ceste skokove u razvoju, imaju potrebu bit blizu mame i jednostavno te rutine koje oformis ce se cesto raspadat nakon koji dan. Osobno ne virujem u ove izjave "naucen na ruke" itd. Sin je lose spava od pocetka i volio je bit blizu mene i nosat se i spavat na nama dok je seka sad drugacija i jednostavno pocne plakat kad zeli da ju se legne. Sama zaspe sta je za sina bila znanstvena fantastika.
    Uglavnom poanta je da su sve bebe za sebe ali bitno je imat realna ocekivanja i prihvatit to da ces izgubit dosta sna u prvoj godini njihova zivota i da ces dosta nunat i nosat i mazit se itd ako to beba zahtijeva. Osim ako zelis bit jedan od onih roditelja koji "uce" svoje bebe da samostalno spavaju i sl. tako da ih pustaju da se isplace jer eto bebe placu i slicna sranja. To ne podrzavam tako da to necu ni komentirat. 😊

Matea02
    25. Listopad 2020. 12:37

Ej mi smo sa ctga, kontrakcija ima najviše do sad, ona se smirila baš, minimalno pokreta ima.. probadanje i dalje tu, nitko me doduše još nije gledao vaginalno pa neznam jel se počelo šta otvarat al po bolovima bi rekla da je. Igra živaca kao što cure vele. U utorak opet 👐

Marta14
    25. Listopad 2020. 12:51

Vitae cestitam 🤗🤗
    Mi imamo oko 18:30 kratko hranjenje, pa oko 19 kupanje ili suho i u pidamicu, i onda opet hranjenje i zaspi.. Tako nekako od pocetka. I do tada su svjetla upaljena a onda gasimo, tj pustamo samo lampe nocne..
    A ovo za dan, nema nikakvog reda.. Ali ni ne ocekujem ga jer je jos mini. 
    A uzmem ju kad place i uvijek cu, i starijeg sam vise nego nju pa mu nis ne fali i nije ovisan o meni. Njega sam mjesecima nunala za zaspati, ova barem na sisi zaspi 🙈a mama ide za mnom i govori "samo ti nju uci na ruke" al kroz jedno unutra a drugo van.. 

Ninche9
    25. Listopad 2020. 13:57

Samja premali su oni za ovakve dude s plisancima a i plisanci u ovoj dobi ne smiju jer ih mogu navuci na nos a ne znaju sami maknuti..
    Rutina je super i djeca je jako vole. 
    Ali racunam da cemo se povremeno negdje zadrzati do iza 19h ili bit kod nekog u to doba pa ne prakticiram rituale tocno u minutu. Bitno da svako vece otprilike isto izgleda, kupanje, pidzamica i jedan dugi dugi podoj da bude sita i onda zaspi na cici.
    Premotam je u noci prije prvog podoja, budi se vise puta nocu. 

teica30
    25. Listopad 2020. 14:23

Mina 29

teica30

Smirilo se je, prisutno i dalje, ali puno rjeđe… Nadam se da ce sutra na pregledu procackati dovoljno da ju istjera van 😅😂… Ovo je za poludjeti …
    To sad već traje i traje i nikako da zapravo krene … Taman kad pomislim iddm buditi muza, ono se smiri i ja zaspem 😅😂🤣

Ajoj užas… 🤦
    Meni je tak od srijede pa znam kako ti je.. Svaki dan s tim da je u srijedu bilo tak da sam mislila da sigurno idem i evo isti ništa.
    I ja sam baš rekla mužu reko nadam se da sve ove kontrakcije ipak nešto znače i da sam se bar još malo otvorila i da će pregled potaknuti to dalje 🤞🤷‍♀️
    Neznam kak joj se sviđa unutra a ja radim da ju istjeram van ali neeee🤦🤦😅😅

Tako i ja ... Ali sve mi se cini da bi moglo danas nešto biti, cijelo vrijeme imam kontrakcije i to dosta bolne, traju po 30-40 sekundi, i svakih 10-15 min se javljaju od nekih 12...  Taman sam se još najela ljutog FISA 😅😂... 
    Nadam se da ce im se sviđati ovaj datum i da ce ih sto više doći danas 😁😉

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Zojo
    25. Listopad 2020. 15:08

Vitae čestitam na rođenju bebice, neka ste dobro oboje i da se oporaviš što prije. Puno maženja i dobrih vibri vam želimo!
    Kod nas sve po starom, nema nikakvih naznaka da se nešto pokreće, imali goste, pravila fritule i sad je vrijeme 5a mali predah. Osjećam se kao da će malac još 9 mjeseci bit unutra🙈. 

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

teica30
    25. Listopad 2020. 15:14

Kontrakcije na 7 minuta ... Idem opratti kosu, okupat se, srediti i pratiti dalje... Poprilicno bolne, razmak se smanjuje, tako da sam 99% sigurna da je to to ... 
    Ako se smanji na 5 ili manje odoh u bolnicu ...  Sluzni čep isao veliki komad, tako da nema puno premisljanja... Cura se skroz smirila danas ... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Dinosaurus
    25. Listopad 2020. 15:39

Teica drzimo fige da je to to! Sretno i javljam nam! 😊

teica30
    25. Listopad 2020. 16:17

Okupana, obrijana, i čekam ... Došli smo na 3-4 min tako da još malo i krećemo za bolnicu ... S obzirom da smo na minutu od iste, uopce neću zuriti ... Kod kuće su mi skroz podnošljivi bolovi, pa sto duže izdrzim to bolje 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

jasamja
    25. Listopad 2020. 16:17

teica30

Kontrakcije na 7 minuta … Idem opratti kosu, okupat se, srediti i pratiti dalje… Poprilicno bolne, razmak se smanjuje, tako da sam 99% sigurna da je to to …
    Ako se smanji na 5 ili manje odoh u bolnicu … Sluzni čep isao veliki komad, tako da nema puno premisljanja… Cura se skroz smirila danas …

Teica držim 🤞 tako je meni bilo 😁 sretno 😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.