Jasamja, čestitam! Super da je bio ekspresan porod 😊
*
Komoda - i moja je sad u rasulu jer moram izbaciti sve 56, a nisam. Arya, slažem se za ovo za nepraktičnost odjeće, ja sam zato kupovala samo ono što se najlakše obuće, a poklonjenig imam one nepraktične stvari (koje naravno gotovo uopće ne nosi)
*
Jesenica, hvala na preporuci! Mi pod hitno kupujemo ovlaživač, postane presuh zrak s nas troje u sobi
*
Cure, slike su 👌👌
Zumamacestitkeee! 🎊🎉💞
Martami isto imamo dosta kosice, posusim joj malo fenom, srednja temp i to je to. Ne stavljam joj kapicu nikad u zatvorenom.
Pregledja bila danas. Kaze gin da se sve vratilo na misto, sve uredno i imam zeleno svjetlo ZA SVE. Muz je jako sretan a ja nisam na cisto sa raspolozenjem/voljom/osjecajem zenstvenosti/energijom itd itd 😅 da ne bi ja u srid akcije zaspala od umora, ne znam bi li prizivia on takav udar na ego 🤭
Ovlazivacja bi neki koji moze difuzat etericna ulja i da se moze lipo ocistit. Imam fobiju od gljivica, plijesni i sl. Ako ko ima prijedlog pisite!
Frenulum ako se moze sudit po nama odraslima onda to ne boli. Ja sam imala piercing kroz gornji frenulum 🤭😁
Evo nase slikice
https://ibb.co/C5j0nkV
😘
Dinosaurus, ona je preslatka 🥰
Mi imamo doTerra difuzer za etericna ulja od ranije, lako se otvori i opere spuzvom, moze se pocet s vodom pa polako dodavat eucalyptus ili drugo ulje dobro zimi za disanje. Ima I gomila slicnih difuzera da manje kostaju, ja sam imala popust preko prijateljice jer je doTerra clan.
Jasamja i ZuMama čestitam vam i svako dobro vam želim, nek bude sve u redu pa brzo doma i uživajte sa svojim bebicama 🥰🤱🤱🍀💕
.
Tina, već si pitala pa sam zaboravila, oprosti. Ja imam komodu iz Jyska al isto izgleda ko i ona iz Ikee. Ladice su dosta duboke, spominjala se prije tu na forumu konmari metoda, probala sam al mi nije stalo tolko stvari kolko po običnoj starinskoj metodi. Evo slike pa pogledaj, to je album s nekoliko slika pa možeš lijevo-desno jednu po jednu vidjeti.
https://ibb.co/BcY67k6
.
Želim vam svima lijep i uspješan dan, a nestrpljivim trudnicama nek se pokrene, ako vam je to želja 🤞🍀🥰
Curke,ja sam rodila 😂 stigla nam je Matea. Sve je super prošlo i ekstra ekstra brzo. Neka netko preuzme listu.
Cestitam od srca! Bas mi je drago kad cujem da je islo tako brzo :) uzivaj s bebicom i zelim sto kraci oporavak 🥳😘
Zumama i Jasamja, cestitamo, da brzo idete doma na oporavak, a bebicama zelimo svo zdravlje I srecu 🥰
Tina, odlicno izgledas
Arya, hvala, racunat cu I na dodatni rucnik
Kako gustu kosicu vam bebice imaju 😍🥰
.
Tina baš ti se lijepo trbuščić zaokružio, super izgledaš! 👌😍
.
Arya 7 sati u komadu??? 😲 kak si to uspjela?? 🤤
ZuMama i Jasamja cestitam!! Sve najbolje i brz oporavak vam zelim!
Dinosaurus kako je medena 😍
Tina bas si zgodna 👌👌Komodu nemam za robu , ja sam u ormar povjesala odjelca a bodice i hlace sam u kutije spremila metodom konmari.
.
Hvala za ovlazivace! Budem pogledala
Difuzor imam neki znj, mislim da su ulja bitnija od njega. Prijateljica ima Young Living i odusevljena je, ali ne znam iz prve ruke..
Sto se odjece tice moja je samo u onim jednodjelnim odjelcima, kupila sam puno hlaca +bodi ali nisam majice... Pa su hlace neiskoristene jer nije mi toliko toplo u kuci da bude samo u bodiju gore.
Jasamja Čestitam 🥰🥰🥰... Porod za poželjeti... 🥰🥰🥰
Kod nas sve isto, kontrakcije skroz nepravilne, jutros opet puno sluzavog iscjetka sa sukrvicom (to pretpostavljam da vise ne može bbiti od pregleda) tako da sam sigurna da je sluzni.
Noć užasna, susjedi nabavili malo štene koje je cijelu. Noć cvililo ... Užas ...
Cura moja isto party u trbuhu, ali to sam si sama kriva, kad sam ju sinoć finooo sa svime nahranila i napojila 😅😆.
Jao kako je divno vidjeti da bebe imaju puno kose 🥰🥰🥰🥰...
Tina bas si lijepa trudnica... Kasnije poslikam Komodu, nisam bas neka maštovita bila... Ali uslikam 😆
Mi smo odustali od Ikea malm jer su joj ladice kraće i plice od one iz jyska-a, a potpuno su iste - cjenovno i izgledom.
Doduše mi smo skroz drugu kupili, ali vjeruj tih par cm prostora puno znaci
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Jasamja čestitam! Uživajte curke 💕
Tina divno izgledaš! 😍
.
Kod.mene su se kontrakcije smirile, za sad barem. Malecka se isto smirila, osjetim ju al ne kao inače, a i pokreti su nekako nježniji, sutra imam ctg pa ćemo vidjet šta kaže.
.
Meni se čini da me hormoni peru na 1000. Kao prvo lice mi je puno prištića, strašno u zadnja dva dana, a i jutros se probudila vidila babu (onu ludu babu) u dnevnom boravku kako spava i počela plakat ne mogu je durat, smeta mi i što hrče uopće 🙄. Popizdim u sekundi zbog nekih sitnica.. neznam jesu hormoni il' je problem što sam nakon 10 godina kod kuće više od 3 mjeseca u komadu (srednja+fax). Znam da su vaše teme ovdje više manje oko bebica koje su najbtinije, al moram se požaliti malo. Ugodan dan vam želim 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji