Vitae čestitam. Brz oporavak želim 😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Dobrodosle nove bebice,zdravlja i ljubavi svima❤️🙏🤗
Teice sretno i da sve brzo prodje🙏🤞
Meni stigao muz nakon 5 mjeseci❤️❤️❤️❤️Sad smo na okupu konacno🙏😊
Okupana, obrijana, i čekam … Došli smo na 3-4 min tako da još malo i krećemo za bolnicu … S obzirom da smo na minutu od iste, uopce neću zuriti … Kod kuće su mi skroz podnošljivi bolovi, pa sto duže izdrzim to bolje
Sretno Teica30!!!
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Teica sretno
Vitae cestitam.
Evo mi smo ok, bome nas taj carski izmucio. On nece da cica a ja nemam mlijeka... rana me boli i jedva se krecem... ali proci ce... kad je vama doslo mlijeko koje ste rodile na carski?
Teica sretno
Vitaecestitam.
Evo mi smo ok, bome nas taj carski izmucio. On nece da cica a ja nemam mlijeka… rana me boli i jedva se krecem… ali proci ce… kad je vama doslo mlijeko koje ste rodile na carski?
Mojoj frendici je doslo 5.dan, do tad je mala samo cicala i navlacila i onda odjednom tvrde grudi i mlijeka bas puno puno
Drzi se
Vitae čestitam!
Teica javi nam se brzo s lijepim vijestima💜
teica držim fige da sve prođe glatko, brzo i da se što prihžje upoznate... Sretno! 🤗
https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]
Teica, yaaaay, javljaj nam kako ide 🤞
Vitae, cestitke, zelimo ti brz oporavak I bebici zdravlje I srecu 🥰
Lullee, uzivajte sad kad je obitelj na okupu 🤗
Vitae, čestitam! Nadam se da će oporavak dobro ići i da ćeš uspjeti s dojenjem ako ti je to želja 😊
*
Teica, čekamo te 😁
*
Rutina - kao što je Dinosaurus spomenula, teško mi je govoriti o rutini za malo dijete koje ima česte skokove u razvoju. Trudimo se oko 22 u krevet krenuti, ali nekad se odmah uspava, nekad to malo potraje. Pa ovisi čistimo li nosić itd. A ovo za nošenje na ruke, moj se tak po danu uspavljuje, pomaže mu to za grčeve jer stavim mu trbuh o moj (nekad se ne radi o nošenju nego o tome da ga stavim na sebe isto trbuh o trbuh)
Sortiraj odgovore
Najstariji