Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    23. Listopad 2020. 23:21

jasamja

Cureeee otvorena sam 7cm i voda je pukla

Toooooo stize bebicaaaaaa... sretno, sto bezbolnije i brze... 🥰🥰🥰🥰🥰

teica30
    23. Listopad 2020. 23:39

Jasamja Ajme sretno ... Brzo čete se vas dvoje maziti 🥰🥰🥰🥰.
    Zumama Čestitam 🥰... 
    Ja sam danas imala super ispunjen dan i večer i sad plaćam danak zbog toga... Imam osjecaj da me uhvatio trud i ne pusta... Bas sam pretjerala... Sutra cijeli dan samo odmaram 😁... 
    Mom djetetu izgleda bas dobro unutra i neće vanka... Sve mi se cini da cu dočekati i pregled u ponedjeljak, iako je dr rekla da ce cura prije doći heh... 
    Bas danas pričam s mužem, od male bebe koja neće biti ni 3 kg, još ćemo mi dogurati i debelo preko 3 .... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

plavo_nebo
    24. Listopad 2020. 02:12

Zumama čestitam 🥳🥳🥳🥳🥳
    Jasamja sretno!!!

Demetria
    24. Listopad 2020. 02:28

teica30

Bas danas pričam s mužem, od male bebe koja neće biti ni 3 kg, još ćemo mi dogurati i debelo preko 3 ….

Nama mala bila procijenjena na 3500g(čak dva dana prije poroda) i stalno su govorili velika beba. Rodila se s 3130g
    Tako da samo hrabro.
    Sretno svima koji su u iščekivanju, da vam što bezbolnije prođe bez dodatne medicinske pomoći.
    Sretno i mamicama koje se bore za svoje male štruce ❤️
    Ne znam je dinosaurus rekla da njena mala vrišti ili je to bio netko drugi.
    Rekla sam mužu i svekrvi da ona baš vrišti na mene a kod drugih samo place, da bi danas bila budna od 14h do 20h i baš je vrištala kod mene u rukama. 
    Tako da suosjećam ❤️

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

jasamja
    24. Listopad 2020. 03:27

Curke,ja sam rodila 😂 stigla nam je Matea. Sve je super prošlo i ekstra ekstra brzo. Neka netko preuzme listu. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Tina.Antares
    24. Listopad 2020. 03:53

jasamja

Curke,ja sam rodila 😂 stigla nam je Matea. Sve je super prošlo i ekstra ekstra brzo. Neka netko preuzme listu.

Čestitam! Brz oporavak i odlazak doma tebi i Matei! 

Zumama čestitam i tebi na prinovi! 

teica Matea kako je kod vas stanje? 

jesenica znači Podobnik u teoriji bi mogao primiti uz negativan test? To si već napravila test ili ćete tek raditi? Uputnica, privatno? Izluđuje me situacija, Slovenci su se zatvorili na tjedan dana, samo da ne zatvore se s granicom jer onda moram u bolnicu dovršit porod. Izvadila sam popis za rodilište i sad to treba složiti, a nisam uopće oduševljena. NikPik kakva je situacija u bolnici? Jesu vas pustili doma? Vjerujem da ste oboje dobro! Kako tebi šavovi? Hvala na info za stvari, ogrtač nisam ni uzimala niti ih volim nositi. Pelene si uzela cijeli paket? Gledam sve potrpati u onaj kofer za ručnu prtljagu. Ako imas koji još savjet piši. :)
    Za sada se osjećam ok, imam probadanja i pritisak dolje iza i znaju me uloviti kao mens grčevi, ali ništa konkretno. Čekam srijedu pregled. 
    Kuma trebala doći kod mene u generalku i trač vikend jer muža nema, na kraju njen u izolaciji i na testiranju, pa je i ona evakuirala kod staraca zbog posla i neće mi dolazit. Kćer lagano već štrika doma, a do petka je mjera razredu. Lagano me nervira sad cijelo stanje oko covida i općenito situacije. 
    Puse od nas dvoje, želim svima ugodan vikend https://ibb.co/NY7r2pG

P.S. Mame kako ste slagale svoje komode, dajte fotke nama koje još nismo za inspiraciju. :)

Mina 29
    24. Listopad 2020. 03:56

jasamja

Čestitke ❤️❤️❤️❤️❤️

• arya85
    24. Listopad 2020. 04:23

Moja sad odspavala 7 i pol sati u komadu pa imam malo vremena za zaostatke.

Jasamja  i zumama Čestitam na bebicama

Dinosaurus mala je preslatka, super je kompletic a cipelice su ludilo.

Tina, ti si pravi komad. 
    Sta se tice komode, moja je rasulo. Od pocetnog slaganja sve palo u vodu, tako da je zivi nered. Imam samo jednu policu za stvari koje vise ne odgovaraju. A robica cudo, moja nosi brojeve od 50 do 68 🤣🤣 imam dosta posuđenog ali da sam kupovala bi se ranila. Ne znam tko to dizajnira, neke majice i piđame ne moze ni obuc a da joj ruku ne polomis, a u vecima jadna pliva i onda taj visak gura u usta.

Moja tekođer ima puno kose, vec ima pravu fudbalerku, od prvog kupanja je feniram. Sad se vec pocela i dosta znojiti kad dugo odspava ili kad njupa pa je četkam i onda se posusi.

Ja ne znam kad cu dospijet na red za pregled. Mi imamo samo jednog ginekologa, i sad je na bolovanju vec 2 mjeseca. Tako da se sad brzo vraca, a kod nas je baby boom i dok dojdem na red.🤪

Miomirisi..sad sa vremenom se to malo smirilo, ali na pocetku uzas, jos je 9 mjesec bio i ful topal. Sad samo po mlijeku, ovisi koliko moja bulimičarka izbaci 🤪

Pranje rane, ja bi se nakon svake nuzde oprala. Nemam bide, po bi doslovce sjela na rub kade i samo prosla tusem, nije mi se dalo svaki put kompletno skinut. Ranu nisam spricala octaniseptom, to me nekako peckalo nego nekom zamjenom za bivacin i luftanje. S tim da je to bilo prije mjesec dana pa je bilo i toplije za biti polugol sad je to nezgodno.

Nosic, jos nisam cistila. Ima samo manje ostatke mlijeka i to samo nestane. Za sad je ok, pa ne petljam po tome.

Zastita za madrac, meni je pukao vodenjak dok sam bila budna, to je bas neki osjecaj olaksanja. Ali mislim da te to probudi. Ja sam imala neku plasticnu zastitu za madrac i deblji rucnik. Natopio se taj rucnik a dalje nije probilo. Meni je plodna dosta curila i dalje tako da sam uzela tu zastitu i u auto. Dobro da jesam jer je bila lokvica. Jos sam bila u suknji 🤪

Napokon 2804
    24. Listopad 2020. 06:30

jasamja

Cestitaaaaaaam. Brz oporavak, malenoj sretno I bezbrižno djetinjstvo,  puno sreće,zdravlja I ljubavi 😘😘😘😘😘😘
    .
    Tina pa ti odlicno izgledas, prekrasni ste 😍😍😍😍

plavo_nebo
    24. Listopad 2020. 08:22

Jasamja cestitam 🥳🥳

Moja je bila procjena 3600 rodila se 4150..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.