Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelina
    26. Srpanj 2019. 14:06

Venus

Mene je samo strah kakav ce bit poslije poroda, ocu imat imalo energije za bebu pored te pospanosti i zamantanosti? Valjda ce proradit taj majcinski nagon i snaga hah

I samoj mi je tako, ali to se nece promijeniti. Kad nesto moras napraviti bitno je samo pokrenuti se, cim se pokrenes ide to sve. A i neces imati tu tezinu u trbuhu tako da ce bar s te strane biti lakse. Naravno da ces imati energije, ne brini 😊

26. Srpanj 2019. 14:21

Irma izvini sada na ovim rijecima ali zbilja ti je decko supak. Mislim moj je bio jos veci supak a ni sada kad je bivsi nije nista bolji... Ja sam svjesna da ce mi biti teze biti sama sa bebom ali vjeruj mi nema nista bolje nego kad si psihicki miran i kad te nitko ne ponizava, vrijedja i cini nesretnom.. Nebih nikada ostala s nekim samo radi djeteta.. Sto ranije shvatis da nije za tebe (ukoliko se ne promjeni) za tebe je bolje.. Vjeruj mi., zelim ti punoo srece tebi i bebi i iskreno se nadam da ce se on promjeniti prema tebi.. I iskreno koliko god pricaju da smo mi lude od hormona mislim da ova tvoja situacija nije bila uopce vezana za hormone. Sasvim normalna reakcija s tvoje strane... Moj kad je meni tako nesto napravio ja sam ga iz momenta sterala u 3pm i okrenula se i otisla. Pa nek bira rijeci sljedeci put. Ili mu probaj tjerat isto kao on tebi na tako nesto mu samo kazi da nebi ni isla s njim.. Ako ozbiljan razgovor ne pomaze onda probaj na njegov nacin.. Nije ljepo ali probaj jednom dvaput da vidis hoce li se trznuti i ako primijeti promjene s tvoje strane i pita te onda mu samo kazi kako ti prema meni tako ja prema tebi.. Kod mene je to upalilo jer sam znala tako privuc njegovu paznju i onda debilima mozes objasnit neke stvari. 

PatyDi
    26. Srpanj 2019. 14:56

Jooooj ja sam koma danas...nis mi se ne da...jedva sam se natjerala napravit si rucak...kako imam jos tj dana do odlaska, sad stalno samo vrtim po glavi pakiranje, a jos mi je rano to obavljati i onda postanem frustrirana jer bih ja to odmah i sad 😫😫😫 i postane mi jos toplije, a klima mi smeta, ventilator me zivcira...

• Martina0204
    26. Srpanj 2019. 15:16

Pozdrav cure! Ja sam nova ovdje, termin mi je 22.8. Petrova, vidim da vas ima par tu negdje!🙈
    Danas sam bila na pregledu, uloziva za jagodicu prsta.. a stalno sam imala osjecaj da bi gospodicna mogla uraniti...
    Tko zna sto se moze promijeniti u naredna dva tjedna..

• minnie_me
    26. Srpanj 2019. 15:22

Martina0204

Pozdrav cure! Ja sam nova ovdje, termin mi je 22.8. Petrova, vidim da vas ima par tu negdje!🙈
    Danas sam bila na pregledu, uloziva za jagodicu prsta.. a stalno sam imala osjecaj da bi gospodicna mogla uraniti…

Bok martina. Ja sam 20.8. Tu je negdje ayla ona je ko i ti 22.8 sigurno ce se javit. I ja sam uloziva za jagodicu prsta i bila sam danas na pregledu obavila ctg. Nikakvih naznaka, kontrola za 2 tjedna (cini mi se predaleko) 

Venus
    26. Srpanj 2019. 15:26

Ja sam s 26tj bila uloziva za jagodicu prsta 😓 pomislih da je bar to normalno kod ostalih problema

Sretno cure koje uskoro radjate
    Mene zanima samo kako su jesenske bebe krajem osmog mjeseca 😂?

• Martina0204
    26. Srpanj 2019. 15:28

minnie_me

Martina0204

Danas sam bila na pregledu, uloziva za jagodicu prsta.. a stalno sam imala osjecaj da bi gospodicna mogla uraniti…

Bok martina. Ja sam 20.8. Tu je negdje ayla ona je ko i ti 22.8 sigurno ce se javit. I ja sam uloziva za jagodicu prsta i bila sam danas na pregledu obavila ctg. Nikakvih naznaka, kontrola za 2 tjedna (cini mi se predaleko)

I meni 2 tj nekak predugo... u meduvremenu moram samo napraviti krvnu sliku...
    Ne znam ni sama kaj bi mislila... svako malo me uhvati bol u trbuhu pa samu sebe proucavam jel to trud ili nije ako nije sta je.. 🙈 inace sam dost veliki panicar i nakon svih ovih mjeseci drhtarenja prije pregleda vise nemam snage...

• Martina0204
    26. Srpanj 2019. 15:37

Venus

Ja sam s 26tj bila uloziva za jagodicu prsta 😓 pomislih da je bar to normalno kod ostalih problema

Sretno cure koje uskoro radjate
    Mene zanima samo kako su jesenske bebe krajem osmog mjeseca 😂?

Hahah htjela sam prvo u ljetne pa sam vidjela da i ovdje ima ekipe blizu mog termina pa sam dosla ovdje 🙄

26. Srpanj 2019. 15:43

Martina0204

Dobrodosla 😊 i meni je tada termin 😍 cu te dodati na nasu lisu?  Minnie_mi mogu li i tebe da dodam? ☺️

• Martina0204
    26. Srpanj 2019. 15:45

ayla

Martina0204

Dobrodosla 😊 i meni je tada termin 😍 cu te dodati na nasu lisu? Minnie_mi mogu li i tebe da dodam? ☺️

Kakvu listu? 🙄 ja sam ti malo mutava za ove forume..🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI