Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ReginaP
    26. Srpanj 2019. 09:32

Frajla

Kengurica

Ovaj jastuk za bocno spavanje od lidla nije oblik banane. Da li ta banana ima neke prednosti?

Lakse ti je smjestiti se na bananu s trbušinom 😆
    Jedan dio ide ispod glave, drugi medu koljena
    Ovaj ravni ti nije dista dug da ga tako stavis oko stomaka.
    I banana je zgodna za dojenje.
    Ali ako inace spavas na boku ovaj ravni je super i zauzima ti u krevetu puno manje mjesta od banane.
    Stalno gledam da muzu uzmem, on voli kad je na boku nesto zagrliti, obicno pokirvac, al budem sacekala dok uzbacimo svu djecu iz kreveta 😂 jer je i ovako guzva

Ja sam isto razmisljala da odem taj u Lidl kupit muzu jer krade po noci sta stigne da zagrli rukom i nogom :D

PatyDi
    26. Srpanj 2019. 09:35

ReginaP

DijMar

felicita28

Kengurica

Vrijednosti TSH za prvo tromjesečje su 0, 1 – 2, 5 mIJ/L, 0, 2 – 3, 0 mIJ/L za drugo i 0, 3 – 3, 0 mIJ/L za treće tromjesečje.
    Danas ujutro u Novom Zg je zrak bio stvarno neudisiv. Nadam se da ce to kisa koji najavljuju malo pročistiti.
    Ja ponavljala bris i nema bakterije. Kombinacija antibiotik, dmanoza i nakon antibiotika Acidosalus vaginalete je zasad pomogla.

Ja sam popila antibiotik i d-manozu isto ali imam osjecaj da su mi se sad gljivice pojavile dole od antibiotika a doktorica mi je na godisnjem. Htjela bi uzeti nesto za gljivice a opet ne znam je li to pametno na svoju ruku uzimati. Ne znam sto da radim sada, nisam pametna

Slobodno mazes izvana Plymicolom, sad se zove nekak na Klotr….ne znam dalje

Klotrimazol je sada :D

E da  Meni je gin to dala prije neka 2 mj kad su me napale...

• lalolitala
    26. Srpanj 2019. 09:38

Deja1988

Luce-samo uzivaj☺️
    Frajla - nadam se da je maleni dobro i da nema vise temp🤗
    Ja jos nisam kupila jastuk, za dojenje…. Ali mislim da cu sad stvarno u šoping…. Bas sam kao kit😁 Rekli ste da je bolji onaj punjen kuglicama?

Ja imam obican. Uzela sam obican jos prvu trudnocu jer se cijeli pere. I navlaka i jastuk sam.

mc_zgb
    26. Srpanj 2019. 09:43

ReginaP

mc_zgb

Ja pocela sa stavljanjem utrogestana, kao i uvijek, prije upotrebe nekih lijekova procitam uputstva malo i vidim pise da se one koriste samo u prvom tromjesecju trudnoce 🤔 i nis mi nije jasno vise 🤷 a ja u 28. tjednu sada.. vidjela sam da ima nekakva studija koja je dokazala da se u velikom postotku smanjio broj prijevremenih poroda, ali zasto i dalje u uputama tako pise? 😕

Ako sam ja doktora dobro razumjela one ti se mogu uzimati oralno zbog nekih smetnji, a vagialno zbog drugih smetnji. Meni je sada propisan vaginalno za smanjivanje kontrakcija maternice.. al da je cudno bome je haha

Da, i ja ga vaginalno moram uzimati, 2 ujutro i 2 navecer i isto je razlog ceste kontrakcije. Bome, kad sam se vratila s pregleda, a to je bilo oko 18, mi se sigurno vise od 10 puta stegnula maternica, tj javile kontrakcije, ocito je taj pregle bio previse i podivljalo mi sve. Inace mi je rekla da je ok ako bude 10-tak puta dnevno kontrakcija, al ovo je bilo bas jako cesto. 😕
    Nadam se da ce pomoci utrogestan 🤞

26. Srpanj 2019. 09:45

ReginaP

Frajla

Kengurica

Ovaj jastuk za bocno spavanje od lidla nije oblik banane. Da li ta banana ima neke prednosti?

Ali ako inace spavas na boku ovaj ravni je super i zauzima ti u krevetu puno manje mjesta od banane.
    Stalno gledam da muzu uzmem, on voli kad je na boku nesto zagrliti, obicno pokirvac, al budem sacekala dok uzbacimo svu djecu iz kreveta 😂 jer je i ovako guzva

Ja sam isto razmisljala da odem taj u Lidl kupit muzu jer krade po noci sta stigne da zagrli rukom i nogom :D

Ma kada ima u lidlu to cudo od jastuka? Jbt ja gledala ima u magic baby isuse 250 kn pa koji klinac jel to od zlata?! Ja sam skrta dat toliko para za sebe iskreno radije bi za te pare nakupovala bebi svasta. Koliko je u lidlu? 

• Kengurica
    26. Srpanj 2019. 09:48

Inace spavam na boku i zasad mi je normalno jos spavati. Kad pocne smetati trbuh, kad je veci? Joj ne znam ni sama, cini mi se pametno uzeti bananu jer ima dvije uloge (kasnije dojenje), a ne znam kako cu podnijeti promjenu pod glavom. Teska sam s jastucima pod glavom.

• ReginaP
    26. Srpanj 2019. 09:51

mc_zgb

ReginaP

mc_zgb

Ja pocela sa stavljanjem utrogestana, kao i uvijek, prije upotrebe nekih lijekova procitam uputstva malo i vidim pise da se one koriste samo u prvom tromjesecju trudnoce 🤔 i nis mi nije jasno vise 🤷 a ja u 28. tjednu sada.. vidjela sam da ima nekakva studija koja je dokazala da se u velikom postotku smanjio broj prijevremenih poroda, ali zasto i dalje u uputama tako pise? 😕

Ako sam ja doktora dobro razumjela one ti se mogu uzimati oralno zbog nekih smetnji, a vagialno zbog drugih smetnji. Meni je sada propisan vaginalno za smanjivanje kontrakcija maternice.. al da je cudno bome je haha

Da, i ja ga vaginalno moram uzimati, 2 ujutro i 2 navecer i isto je razlog ceste kontrakcije. Bome, kad sam se vratila s pregleda, a to je bilo oko 18, mi se sigurno vise od 10 puta stegnula maternica, tj javile kontrakcije, ocito je taj pregle bio previse i podivljalo mi sve. Inace mi je rekla da je ok ako bude 10-tak puta dnevno kontrakcija, al ovo je bilo bas jako cesto. 😕
    Nadam se da ce pomoci utrogestan 🤞

Da, da tako je i meni i odmah me sve zivo bolilo navecer. Meni su se inace jako cesto pojavljivale popodne i navecer i cini mi se da je vec jucer manje ih bilo, e sad jel ja to od muke umisljam ne znam hahah ja u utorak imam kontrolu pa cemo vidit jel pomoglo sta

• ReginaP
    26. Srpanj 2019. 09:52

Manich

ReginaP

Frajla

Kengurica

Ma kada ima u lidlu to cudo od jastuka? Jbt ja gledala ima u magic baby isuse 250 kn pa koji klinac jel to od zlata?! Ja sam skrta dat toliko para za sebe iskreno radije bi za te pare nakupovala bebi svasta. Koliko je u lidlu?

Iduci tjedan ti je u Lidlu za 79 kn i imas presvlake za 19,99 kn tako nesto, pogledaj si bas na njihovoj stranici, nisam bas dimenzije i to zagledala

• ReginaP
    26. Srpanj 2019. 09:54

Kengurica

Inace spavam na boku i zasad mi je normalno jos spavati. Kad pocne smetati trbuh, kad je veci? Joj ne znam ni sama, cini mi se pametno uzeti bananu jer ima dvije uloge (kasnije dojenje), a ne znam kako cu podnijeti promjenu pod glavom. Teska sam s jastucima pod glavom.

Meni je jako pocelo smetat negdje prije par tjedana dakle krajem 7. mj, kad legnem na bok onako kao da ga tezina vuce pa mi bas bude neugodno

• Noemi1
    26. Srpanj 2019. 10:19

Znaci da cekamo Frajlu da nam oda tajnu za mrezice i komprese 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.