Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    25. Travanj 2019. 21:15

Da ne odg svima zasebno. Bas to, bitno da je sve uredu. Pala je neka ideja od dragog da ukoliko ne saznamo na iducem uzv spol da necemo onda vise ni pitati pa neka bude iznenađenje. Ja ne znam kako cu to izdrzati ali eto  😂🙈

25. Travanj 2019. 21:16

Ja samu sebe ureknem ocito kad napisem da necega nema. Popila danas jedan caj od lista brusnice i jutros jednu dozu cjedjenog limuna i rekla da cu smanjiti jer sam dobila zgaravicu gadnu od svega toga i evo osim vode ostatak dana nisam pila nista drugo.. I sad iddm na wc i opet sve probada kao da upala nije ni prosla. Vec ludim.. Plasi me to probadanje jer se desi nekad i kad lezim i bas se uplasim. Bas sam sad opet u bedu ponadala sam se da je proslo barem to probadanje od mjehura ako nista drugo... Moze li to biti nesto ozbiljnije od upale mjehura pa da ne prolazi bas..? 

25. Travanj 2019. 21:18

Julie

Da ne odg svima zasebno. Bas to, bitno da je sve uredu. Pala je neka ideja od dragog da ukoliko ne saznamo na iducem uzv spol da necemo onda vise ni pitati pa neka bude iznenađenje. Ja ne znam kako cu to izdrzati ali eto 😂🙈

Dobra ideja..i mene su pitali moji a zasto nebi da nam bude iznenađenje? I ja sam se bas zapitala pa da zasto ne.. Bas bi bilo slatko da na porodu kazu dobili ste zdravog deckica ili zdravu curicu.. Hihi.. 

25. Travanj 2019. 21:22

DijMar

ayla

DijMar

Ja sam se danas malo zbedirala…beba je jos nisko, a meni raste gornji dio trbuha…mozda je to od jela? Ali proslo je 2 sata od toga. Voda mi se ne nakuplja to znam.

Ista situacija, ja poslje podne nemogu nista koliko mi trbuh natecen,samo sam za leci… Kako znas da ti se voda ne nakuplja?

Pretpostavljam da bih onda oticale mi ruke i noge, a to se ne dešava

Aha na ruke i noge sam totalno zab da je to povezano 🙈

25. Travanj 2019. 21:43

Manich

Ja samu sebe ureknem ocito kad napisem da necega nema. Popila danas jedan caj od lista brusnice i jutros jednu dozu cjedjenog limuna i rekla da cu smanjiti jer sam dobila zgaravicu gadnu od svega toga i evo osim vode ostatak dana nisam pila nista drugo.. I sad iddm na wc i opet sve probada kao da upala nije ni prosla. Vec ludim.. Plasi me to probadanje jer se desi nekad i kad lezim i bas se uplasim. Bas sam sad opet u bedu ponadala sam se da je proslo barem to probadanje od mjehura ako nista drugo… Moze li to biti nesto ozbiljnije od upale mjehura pa da ne prolazi bas..?

Ja imam problema s peckanjem i probadanjem i radla sam sve pretrage i sve u redu i na kraju mi dr reko da nemam dovoljno mokrace da izmokrim kao, jer idem non stop na wc po par kapi samo, reko da pijem tekućine vise i to je to 

Julie
    25. Travanj 2019. 22:06

Manich

Julie

Da ne odg svima zasebno. Bas to, bitno da je sve uredu. Pala je neka ideja od dragog da ukoliko ne saznamo na iducem uzv spol da necemo onda vise ni pitati pa neka bude iznenađenje. Ja ne znam kako cu to izdrzati ali eto 😂🙈

Dobra ideja..i mene su pitali moji a zasto nebi da nam bude iznenađenje? I ja sam se bas zapitala pa da zasto ne.. Bas bi bilo slatko da na porodu kazu dobili ste zdravog deckica ili zdravu curicu.. Hihi..

To je super ako mozes izdrzati, ja sam inace jako znatizeljna pa mi je ovo super tesko 😂 premda zaista je najvažnije da je beba zdrava, cak kad sam vidjela da se skriva i da necemo danas saznati sama sam rekla doktoru nema veze, samo da ju ne maltretiramo previse. Srceko maleno, kad sam vidjela onu busicu bucmasti samo mi se zarosilo u kutu oka. Marta samo naprijed, bit ce ubrzo plusic i eto te, bas mi je drago da si s nama i dalje i pratis. ♥️

26. Travanj 2019. 00:24

Bok , nadam se da ima netko budan .. naime nakon gnojne upale i posjeta hitnoj teta je to drenilrala ocistila i prepisala mi klavocin jos uvijek sam u prvom tromjesečju pa me samo zanima dal ima koja cura da je pila antibiotike ili klavocin osobno .. strah me malo . 

felicita28
    26. Travanj 2019. 06:45

Jutro, mozes piti klavocin u trudnoci slobodno. Nisam pila ali pila mi je frendica zbog neke upale, ja sam se isto cudila ali je njoj rekla ginekologica da to i nisu tolike jake tablete, i da je ih je dozvoljeno piti u trudnoci. 

• renata.koscec
    26. Travanj 2019. 07:10

MaybeBaby

Bok , nadam se da ima netko budan .. naime nakon gnojne upale i posjeta hitnoj teta je to drenilrala ocistila i prepisala mi klavocin jos uvijek sam u prvom tromjesečju pa me samo zanima dal ima koja cura da je pila antibiotike ili klavocin osobno .. strah me malo .

Pila skroz na pocetku amoksicilin radi upale uha. I mislim da mi sad opet ne gine jer mi sinusi ne prolaze. Samo uzimaj neki probiotik uz to radi gljivica. Obicno uzmem od djeteta one biorela coko, kao cokoladica je, pojede se jedna na dan, dva tri sata nakon uzimanja atb.

Frajla
    26. Travanj 2019. 07:39

DijMar

Ja sam se danas malo zbedirala…beba je jos nisko, a meni raste gornji dio trbuha…mozda je to od jela? Ali proslo je 2 sata od toga. Voda mi se ne nakuplja to znam.

Svi organi i crijeva ti se pomicu prema gore i rade mjesta za maternicu 😉
    Bio je nagdje i video kako sve bude zgurano unutri (animirani), ako ce te utjesiti probam potraziti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.