Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • renata.koscec
    25. Travanj 2019. 15:07

Vani je super, jedino puse kao ludo, sto je za moje sinuse koma. Nasla sam doma neki sesiric za sunce pa ce posluziti da me jos jace ne ispuse.
    Meni smeta taj silan umor. Samo sto sam danas razvrstala robicu od male, koju je prerasla, otisla u ducan, skinula suhi ves i objesila mokri, vec sam umorna ko pas. U prvon trudnoci sam bila ko zmaj, doduse, bila sam 4g mladja.

Frajla
    25. Travanj 2019. 15:17

renata.koscec

Vani je super, jedino puse kao ludo, sto je za moje sinuse koma. Nasla sam doma neki sesiric za sunce pa ce posluziti da me jos jace ne ispuse.
    Meni smeta taj silan umor. Samo sto sam danas razvrstala robicu od male, koju je prerasla, otisla u ducan, skinula suhi ves i objesila mokri, vec sam umorna ko pas. U prvon trudnoci sam bila ko zmaj, doduse, bila sam 4g mladja.

Ja se umorila dok sam procitala sta si ti sve napravila 😂🙈

• renata.koscec
    25. Travanj 2019. 18:04

Frajla

renata.koscec

Ja se umorila dok sam procitala sta si ti sve napravila 😂🙈

😂

PatyDi
    25. Travanj 2019. 18:05

Ja sam se danas malo zbedirala...beba je jos nisko, a meni raste gornji dio trbuha...mozda je to od jela? Ali proslo je 2 sata od toga. Voda mi se ne nakuplja to znam. 

25. Travanj 2019. 18:10

DijMar

Ja sam se danas malo zbedirala…beba je jos nisko, a meni raste gornji dio trbuha…mozda je to od jela? Ali proslo je 2 sata od toga. Voda mi se ne nakuplja to znam.

Ista situacija, ja poslje podne nemogu nista koliko mi trbuh natecen,samo sam za leci... Kako znas da ti se voda ne nakuplja? 

PatyDi
    25. Travanj 2019. 20:53

ayla

DijMar

Ja sam se danas malo zbedirala…beba je jos nisko, a meni raste gornji dio trbuha…mozda je to od jela? Ali proslo je 2 sata od toga. Voda mi se ne nakuplja to znam.

Ista situacija, ja poslje podne nemogu nista koliko mi trbuh natecen,samo sam za leci… Kako znas da ti se voda ne nakuplja?

Pretpostavljam da bih onda oticale mi ruke i noge, a to se ne dešava

Julie
    25. Travanj 2019. 21:15

Da ne odg svima zasebno. Bas to, bitno da je sve uredu. Pala je neka ideja od dragog da ukoliko ne saznamo na iducem uzv spol da necemo onda vise ni pitati pa neka bude iznenađenje. Ja ne znam kako cu to izdrzati ali eto  😂🙈

25. Travanj 2019. 21:16

Ja samu sebe ureknem ocito kad napisem da necega nema. Popila danas jedan caj od lista brusnice i jutros jednu dozu cjedjenog limuna i rekla da cu smanjiti jer sam dobila zgaravicu gadnu od svega toga i evo osim vode ostatak dana nisam pila nista drugo.. I sad iddm na wc i opet sve probada kao da upala nije ni prosla. Vec ludim.. Plasi me to probadanje jer se desi nekad i kad lezim i bas se uplasim. Bas sam sad opet u bedu ponadala sam se da je proslo barem to probadanje od mjehura ako nista drugo... Moze li to biti nesto ozbiljnije od upale mjehura pa da ne prolazi bas..? 

25. Travanj 2019. 21:18

Julie

Da ne odg svima zasebno. Bas to, bitno da je sve uredu. Pala je neka ideja od dragog da ukoliko ne saznamo na iducem uzv spol da necemo onda vise ni pitati pa neka bude iznenađenje. Ja ne znam kako cu to izdrzati ali eto 😂🙈

Dobra ideja..i mene su pitali moji a zasto nebi da nam bude iznenađenje? I ja sam se bas zapitala pa da zasto ne.. Bas bi bilo slatko da na porodu kazu dobili ste zdravog deckica ili zdravu curicu.. Hihi.. 

25. Travanj 2019. 21:22

DijMar

ayla

DijMar

Ista situacija, ja poslje podne nemogu nista koliko mi trbuh natecen,samo sam za leci… Kako znas da ti se voda ne nakuplja?

Pretpostavljam da bih onda oticale mi ruke i noge, a to se ne dešava

Aha na ruke i noge sam totalno zab da je to povezano 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.