Vidim trudnice se ne javljaju…curke, hocemo onda drugi podforum otvoriti?
Moze 😊
Vidim trudnice se ne javljaju…curke, hocemo onda drugi podforum otvoriti?
Moze 👍 brze ce ucitavat
Lala&Jeja, čestitam od srca!
Jeja, nemoj ni pokušavati sjediti normalno, ako te boli. Ajme kad se sjetim te boli...
Brz oporavak svim curama, a što se tiče novog podforuma, može.
Jeja cestitam ti 😘❤️ oprosti na zakasnjenju.. Ja nikako da procitam sve imam 200 strana zaostataka.. Pusa od mene i Liama..
Samo da Lali cestitam!
Hihi ii onaaa nam je rodila pa super... Lala cestitam draga.. Uzivajte. ❤️😘
Poz cure, nikako da nađem vremena da se javim… Stigla nam je jos jedna ljepotica u petak 15.11. 3,550 i 56 duga.. Prelijepa, mama je vec zaljubljena u nju 🌞🌞🌞, predivna mi je.. Dojenje nam je lijepo krenulo, mlijeko nadoslo, par puta stavila lisku od kupusa da malo umanji napetost, i eto bitno je da je super pocelo 🤗🤗.. Jucer isla na kontrolu kod pedijatra, sve super, stolica vec zuta skroz, a ona izgubila svega 110 gr od rođenja, to je znak da je sita, a i ovako je poprilicno mirna, vjerovatno je zasad zadovoljna 😊..
Cestitam curama koje su u međuvremenu rodile jer stvarno nemam pojma ni ima li vise koga ovdje… 😘
Cestitam na maloj manekenki
🤗 brz oporavak zelim 😊 ❤️
Lala cestitam😊 curke sa kolko ste vi svoje beb vodili van i sa kolko mislite da je uredu? Ja svoju naveliko vec vodim. U os vec dva put bila i u porti i tu kod nas i po vani i po ducanima. Al imam u planu vodit ju u 12 mj u cazmu tocnije salajland pa ne znam jel mi pametno il ne? Jucer je 2 mj navrsila znaci bila bi 2 i pol-3mn
Lala cestitam😊 curke sa kolko ste vi svoje beb vodili van i sa kolko mislite da je uredu? Ja svoju naveliko vec vodim. U os vec dva put bila i u porti i tu kod nas i po vani i po ducanima. Al imam u planu vodit ju u 12 mj u cazmu tocnije salajland pa ne znam jel mi pametno il ne? Jucer je 2 mj navrsila znaci bila bi 2 i pol-3mn
Ja sam sa 2tj i znamo sada otici na 1h al kako je kisa nejdemo samo dobro obuci i morete ici bez problema
Samo da Lali cestitam!
Samo da Lali cestitam!
Hihi ii onaaa nam je rodila pa super… Lala cestitam draga.. Uzivajte. ❤️😘
Poz cure, nikako da nađem vremena da se javim… Stigla nam je jos jedna ljepotica u petak 15.11. 3,550 i 56 duga.. Prelijepa, mama je vec zaljubljena u nju 🌞🌞🌞, predivna mi je.. Dojenje nam je lijepo krenulo, mlijeko nadoslo, par puta stavila lisku od kupusa da malo umanji napetost, i eto bitno je da je super pocelo 🤗🤗.. Jucer isla na kontrolu kod pedijatra, sve super, stolica vec zuta skroz, a ona izgubila svega 110 gr od rođenja, to je znak da je sita, a i ovako je poprilicno mirna, vjerovatno je zasad zadovoljna 😊..
Cestitam curama koje su u međuvremenu rodile jer stvarno nemam pojma ni ima li vise koga ovdje… 😘
Cestitam na maloj manekenki
🤗 brz oporavak zelim 😊 ❤️
Hvala 💕💞
Sortiraj odgovore
Najstariji