Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Studeni 2019. 18:48

Aurora87

Vidim trudnice se ne javljaju…curke, hocemo onda drugi podforum otvoriti?

Moze 😊

• Noemi1
    20. Studeni 2019. 18:59

Aurora87

Vidim trudnice se ne javljaju…curke, hocemo onda drugi podforum otvoriti?

Moze 👍 brze ce ucitavat

LollyBB
    20. Studeni 2019. 20:22

Lala&Jeja, čestitam od srca!
    Jeja, nemoj ni pokušavati sjediti normalno, ako te boli. Ajme kad se sjetim te boli...
    Brz oporavak svim curama, a što se tiče novog podforuma, može. 

• Kengurica
    20. Studeni 2019. 20:46

Samo da Lali cestitam!

22. Studeni 2019. 17:05

Jeja cestitam ti 😘❤️  oprosti na zakasnjenju.. Ja nikako da procitam sve imam 200 strana zaostataka.. Pusa od mene i Liama.. 

22. Studeni 2019. 17:06

Kengurica

Samo da Lali cestitam!

Hihi ii onaaa nam je rodila pa super... Lala cestitam draga.. Uzivajte. ❤️😘

• Marijaa.Ika
    22. Studeni 2019. 22:32

lala3

Poz cure, nikako da nađem vremena da se javim… Stigla nam je jos jedna ljepotica u petak 15.11. 3,550 i 56 duga.. Prelijepa, mama je vec zaljubljena u nju 🌞🌞🌞, predivna mi je.. Dojenje nam je lijepo krenulo, mlijeko nadoslo, par puta stavila lisku od kupusa da malo umanji napetost, i eto bitno je da je super pocelo 🤗🤗.. Jucer isla na kontrolu kod pedijatra, sve super, stolica vec zuta skroz, a ona izgubila svega 110 gr od rođenja, to je znak da je sita, a i ovako je poprilicno mirna, vjerovatno je zasad zadovoljna 😊..
    Cestitam curama koje su u međuvremenu rodile jer stvarno nemam pojma ni ima li vise koga ovdje… 😘

Cestitam na maloj manekenki 
    🤗 brz oporavak zelim 😊 ❤️ 

• irma123
    23. Studeni 2019. 22:03

Lala cestitam😊 curke sa kolko ste vi svoje beb vodili van i sa kolko mislite da je uredu? Ja svoju naveliko vec vodim. U os vec dva put bila i u porti i tu kod nas i po vani i po ducanima. Al imam u planu vodit ju u 12 mj u cazmu tocnije salajland pa ne znam jel mi pametno il ne? Jucer je 2 mj navrsila znaci bila bi 2 i pol-3mn

23. Studeni 2019. 22:45

irma123

Lala cestitam😊 curke sa kolko ste vi svoje beb vodili van i sa kolko mislite da je uredu? Ja svoju naveliko vec vodim. U os vec dva put bila i u porti i tu kod nas i po vani i po ducanima. Al imam u planu vodit ju u 12 mj u cazmu tocnije salajland pa ne znam jel mi pametno il ne? Jucer je 2 mj navrsila znaci bila bi 2 i pol-3mn

Ja sam sa 2tj i znamo sada otici na 1h al kako je kisa nejdemo samo dobro obuci i morete ici bez problema 

lala3
    23. Studeni 2019. 22:49

Kengurica

Samo da Lali cestitam!

Manich

Kengurica

Samo da Lali cestitam!

Hihi ii onaaa nam je rodila pa super… Lala cestitam draga.. Uzivajte. ❤️😘

Marijaa.Ika

lala3

Poz cure, nikako da nađem vremena da se javim… Stigla nam je jos jedna ljepotica u petak 15.11. 3,550 i 56 duga.. Prelijepa, mama je vec zaljubljena u nju 🌞🌞🌞, predivna mi je.. Dojenje nam je lijepo krenulo, mlijeko nadoslo, par puta stavila lisku od kupusa da malo umanji napetost, i eto bitno je da je super pocelo 🤗🤗.. Jucer isla na kontrolu kod pedijatra, sve super, stolica vec zuta skroz, a ona izgubila svega 110 gr od rođenja, to je znak da je sita, a i ovako je poprilicno mirna, vjerovatno je zasad zadovoljna 😊..
    Cestitam curama koje su u međuvremenu rodile jer stvarno nemam pojma ni ima li vise koga ovdje… 😘

Cestitam na maloj manekenki
    🤗 brz oporavak zelim 😊 ❤️

irma123

Hvala 💕💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.