Zene moje,utjesite me😅😂 termin mi je prekosutra,u 36.tjednu sam bila prst otvorena i morala do 38.mirovat,od 38. san neprestano u pokretu..plesem,vjezbam,radim cucnjeve,seetam,cak i protrcem tu i tamo,skacem na pilates lopti,mazim se s mm🥰,topla kupka ,sredivam po kuci…a ona jos nece vanii🙈svi mislili da cu ranije roditi,a ja se sad pravo bojim da cu jos i prenijet…pregled nisam imala vec 3 tjedna,tako da nemam pojma da li se sto pokrenulo,promijenilo🤷🏽♀️tek sutra imam…Cesto imam lazne grceve/trudove,ali pravi nikako🙄
Dodi se utjesi s ciscenjem mojih prozora 🤔 hahaha e a bome ja sam misla da su pred termin svakih tj dana pregledi ili cesce 🤔
Hahah🤣🤣👍🏼 A trebali bi bit,bar tako mislim samo sto ovamo ocito ne rade tako🙄 btw. ovamo=njemacka
Ahaa 😒 stvarno mi jos imamo dobro zdravstvo sto se tice pregleda u trudnoci. Eno i Dinah je pisala da je i u Irskoj isto tak, rijetki uzv i pregledi 🙁
Tako je i u svedskoj, sogorica ima troje djece, nema puno uzv, 3 u cijeloj trudnoci, dr.prakticki ni ne vidis, sve obavljaju babice i kad rodis, nema kao kod nas, 3-4 dana bolnice. Ako je sve ok, rodis npr popodne, ides sljedece jutro doma, rodis ujutro, ides navecer doma
Ah, ja sam u Splitu znala bit narucena na pregled oko 9-10, pa nikad ne bih dosla na red prije 1-2
Uzas, tako da sam na krjau tek iza 11 isla tamo, reko svakako me nece prije primit, a bezveze cekam.
A to za otvaranje vam nema aposlutno nikakvu prednost ni znacenje, ja sam dva mjeseca strogo mirovala zbog toga i nista. Na kraju od 36tt 2prsta (3cm otvorena) i cerviks skroz nestao, svi me tjesili da cu brzinski rodit. Dosla otvorena 4cm u rodiliste, vodenjak pukao, a nigdje trudova... a nema otvaranja bez trudova
Nakon 10 sati dripa i od toga prva polovica bar nepravilnih trudova, vrijeme da ide beba van, a ona se ne spusta i gotovo. Glavom je bila dole na svakom uzvu od 20. Tjedna, al nista ne znaci. Glavica je stajala mrvu ukoso i nije se mogla spustit u zdjelicu
Frajla ma gin me i otpilila. Kaze nema medicinski utemeljen razlog ni za nositi ni nenositi steznik.
Pregledan je mali, smanjio se taj pijelon, ali za 2-3 tjedna moramo na kontrolu. Dotad mozda iscezne, a mozda ne.
Zene moje,utjesite me😅😂 termin mi je prekosutra,u 36.tjednu sam bila prst otvorena i morala do 38.mirovat,od 38. san neprestano u pokretu..plesem,vjezbam,radim cucnjeve,seetam,cak i protrcem tu i tamo,skacem na pilates lopti,mazim se s mm🥰,topla kupka ,sredivam po kuci…a ona jos nece vanii🙈svi mislili da cu ranije roditi,a ja se sad pravo bojim da cu jos i prenijet…pregled nisam imala vec 3 tjedna,tako da nemam pojma da li se sto pokrenulo,promijenilo🤷🏽♀️tek sutra imam…Cesto imam lazne grceve/trudove,ali pravi nikako🙄
Dodi se utjesi s ciscenjem mojih prozora 🤔 hahaha e a bome ja sam misla da su pred termin svakih tj dana pregledi ili cesce 🤔
Hahah🤣🤣👍🏼 A trebali bi bit,bar tako mislim samo sto ovamo ocito ne rade tako🙄 btw. ovamo=njemacka
Ahaa 😒 stvarno mi jos imamo dobro zdravstvo sto se tice pregleda u trudnoci. Eno i Dinah je pisala da je i u Irskoj isto tak, rijetki uzv i pregledi 🙁
Tako je i u svedskoj, sogorica ima troje djece, nema puno uzv, 3 u cijeloj trudnoci, dr.prakticki ni ne vidis, sve obavljaju babice i kad rodis, nema kao kod nas, 3-4 dana bolnice. Ako je sve ok, rodis npr popodne, ides sljedece jutro doma, rodis ujutro, ides navecer doma
Ajme 😮 bravo za Hrvatsku onda, bar u necem (osim nogometa❤) 😂 i dobra mi je fora ovo s odlaskom kuc, ja ne bi imala nist protiv toga, ako je sve u redu. Ja sam komotno.mogla doma, i bebac isto 🤷
Konacno gotova, idem domaaaaaaa.......ovo je bio maraton, od 9h ujutro do sad 😱😱😱😱
Konacno gotova, idem domaaaaaaa…….ovo je bio maraton, od 9h ujutro do sad 😱😱😱😱
😱 covjece bas.si se nacekala
Tu sam, fresh novosti nema 😁 bavim se bebačom i provodimo vrijeme s muzem.. Kako je vrijeme bljak tako i ja, nes me probava muci 😣😣 sinoc me u pol 3 prob i jutros u 9 da nisam rodila vec bi mislila da cu rodit uskoro 🤪🤪
😂😂 ciscenjee, cuj nes se cistit mora. Ja sam bar prozore ocistila. 2 kom. Ostala su jos 2 ak netko hoce 🤔
Nisam ja pisala o nikakvom ciscenju 😂🤷♀️
Rekla si da te probava mucila sinoc i jutros, nas kak kazu neke zene da je to ciscenje pred poorod 😂
😂😂😂😂 Pa da zato sam i nap da nisam rodila vec bi mislila da cu rodit uskoro 😂😂😂
Skuzila sam, zato sam i rekla da se nest cistit mora. Ak ne cistia kucuu, bar crijeva 😝
Ahaa ja dok upalim prode godina 😂😂😂 trebala bi i kucu reko muz ujutro se dizemo ranije i idemo cistiti reko samo daj ja se maloprije probudila 🤪🤪🤪
😂😂😂😂 to je rano 🤣 sve prije 12 je rano 🙈
Oo daa 🤪😂
Nasla sam jednu prednost u hranjenju na bocicu. Ak navecer skuhas vodu i stavis u termosicu,.odma ujutro te ceka tamaaan za kavu voda 😂😂
😂😂😂😂 Ja vise volim frisku vodu
Haha men bitno samo da je sto prije gotova 😅
Znam da je lakse, al ionako brzo kafa zakuva ja dok se dignem pa nju naranim presvucem e onda stavim kafu i dok se umijem i operem zube voda kuva sve u 16 a nekad ni ne stigne popiti kavu jer curka bi se druzila, sad dok je muz kod kuce onda ju on preuzme a ja popjem kavu i skuham rucak(bocice) i onda ju ja preuzmem ako nemam drugog posla
Konacno gotova, idem domaaaaaaa…….ovo je bio maraton, od 9h ujutro do sad 😱😱😱😱
😱 covjece bas.si se nacekala
Crkla sam, jos mi se, valjda od naleta svijezeg zraka, zavrtilo kad sam izasla, morala sjesti dvije minute. Pojela jedan mini burek jer sam i vec gladna bila. Jedva cekam da dodjem doma, mm ce po malu u vrtic, da bar nekih pola sata-sat odmorim.
Meni kontrole svaka dva dana.. Ove ponedjeljkom su mi grozne jer je uvijek guzva
Ja sve po starom, ne otvaram se... Neznam sad jedino sta cemo s terminom... Meni je prvobitno bio 6.11. ali mi je gin na zadnjem pregledu napisala u trudnickoj da je po uzv 30.10. i tako mi se od pocetka u TA pisalo, znaci kod njih u srijedu punim 41. tjedan, a po menstruaciji je 40.
Vidit cemo u srijedu oce spominjat sta indukciju 🙄
Ajme 😮 bravo za Hrvatsku onda, bar u necem (osim nogometa❤) 😂 i dobra mi je fora ovo s odlaskom kuc, ja ne bi imala nist protiv toga, ako je sve u redu. Ja sam komotno.mogla doma, i bebac isto 🤷
Ja bome ne bi kuci tako brzo. Trebala mi je ta njega. Samo bih poshete zabranila osim muzu. Tko nema muza/decka, neka sam izabere jednu osobu. Mene su samo natlakirali nasi. Ovo ostalo mi dobro doslo. Ali ja sam u cetvrtak ujutro rodila a u subotu isla kuci. Taman da dođem k sebi.
Meni nisu smetale posjete. Ja sam bila sretna kad god mi je netko dosao i jedva sam cekala da dodju da mi skrate malo vrijeme i donesu hrane 😂😂 a za odlazak kuci, naravno ovisi kako se osjecas poslje poroda, mene je bas drzao adrenalin da sam mogla i pjeske doma, al nisu me pustili😂
Sortiraj odgovore
Najstariji