I glupo mi sto su moju sestru i mamu pustili u rađaonu nakon poroda kad su mi bebu odveli…valjda su mislili da cine dobro (sestra je med sestra pa su eto izasli njoj u susret). A ono, to mi nije trebalo…samo se ukazala😜. I poslije toga nastala cijela zbrka jer moja sestra nema u glavi da je zena poslije piroda neuracunljiva. Barem sam ja bila, mislila da mogu trcati od srece dok me nije sastavilo
😂😂😂😂 meni nisu pustili nikog osim muza (koji je bio na tecaju i porodu i to mi je najvise znacilo), da su pustili mamu kasnije, bila bi sretna 😁 a meni je mama i kad sam kuc dosla vikala nemoj tak sjedit, moras lezat, moras odmarat, a meni nist 😂
Frajlama gin me i otpilila. Kaze nema medicinski utemeljen razlog ni za nositi ni nenositi steznik.
Pregledan je mali, smanjio se taj pijelon, ali za 2-3 tjedna moramo na kontrolu. Dotad mozda iscezne, a mozda ne.
Ti ih ispituj redom u viziti, ionak je svaki put drugi 🤪
Tu sam, fresh novosti nema 😁 bavim se bebačom i provodimo vrijeme s muzem.. Kako je vrijeme bljak tako i ja, nes me probava muci 😣😣 sinoc me u pol 3 prob i jutros u 9 da nisam rodila vec bi mislila da cu rodit uskoro 🤪🤪
😂😂 ciscenjee, cuj nes se cistit mora. Ja sam bar prozore ocistila. 2 kom. Ostala su jos 2 ak netko hoce 🤔
Nisam ja pisala o nikakvom ciscenju 😂🤷♀️
Rekla si da te probava mucila sinoc i jutros, nas kak kazu neke zene da je to ciscenje pred poorod 😂
😂😂😂😂 Pa da zato sam i nap da nisam rodila vec bi mislila da cu rodit uskoro 😂😂😂
Skuzila sam, zato sam i rekla da se nest cistit mora. Ak ne cistia kucuu, bar crijeva 😝
Ahaa ja dok upalim prode godina 😂😂😂 trebala bi i kucu reko muz ujutro se dizemo ranije i idemo cistiti reko samo daj ja se maloprije probudila 🤪🤪🤪
😂😂😂😂 to je rano 🤣 sve prije 12 je rano 🙈
Oo daa 🤪😂
Nasla sam jednu prednost u hranjenju na bocicu. Ak navecer skuhas vodu i stavis u termosicu,.odma ujutro te ceka tamaaan za kavu voda 😂😂
😂😂😂😂 Ja vise volim frisku vodu
Haha men bitno samo da je sto prije gotova 😅
Znam da je lakse, al ionako brzo kafa zakuva ja dok se dignem pa nju naranim presvucem e onda stavim kafu i dok se umijem i operem zube voda kuva sve u 16 a nekad ni ne stigne popiti kavu jer curka bi se druzila, sad dok je muz kod kuce onda ju on preuzme a ja popjem kavu i skuham rucak(bocice) i onda ju ja preuzmem ako nemam drugog posla
Haha da, tak i kod mene. Bocica, presvlacenje, pa kava 😀 osim danas, danas se kao probudio i odem ja bocicu smiksat, dam mu dudu o dok je bocica bila gotova, on zaspe 😂 rekoo supeer, popit cu prvo kavu onda 😀 a ja za veceru kuham bocice 😂😂
Frajlama gin me i otpilila. Kaze nema medicinski utemeljen razlog ni za nositi ni nenositi steznik.
Pregledan je mali, smanjio se taj pijelon, ali za 2-3 tjedna moramo na kontrolu. Dotad mozda iscezne, a mozda ne.
Ti ih ispituj redom u viziti, ionak je svaki put drugi 🤪
Super za bubregić, drzim fige da se skroz sredi so pregleda
Konacno gotova, idem domaaaaaaa…….ovo je bio maraton, od 9h ujutro do sad 😱😱😱😱
Pih, cas posla 🤪🙊🙈
Zamisli da preneses pa da te pocnu narucivati svaki drugi dan 😱
Meni nije drago da se moj pozurio jer bi ipak zreliji bio u punim tjednima, ali ima mi dvije prednosti. Jedna je da nisam ni vidjela trudnicku ambulantu, druga da nije narastao previse jer je s 36tt imao 3270g.
Poz cure evo i mene na b odjeljenju, pregledi, tablete itd... ujutro nalazi i eto nista ne znam..
Tu sam, fresh novosti nema 😁 bavim se bebačom i provodimo vrijeme s muzem.. Kako je vrijeme bljak tako i ja, nes me probava muci 😣😣 sinoc me u pol 3 prob i jutros u 9 da nisam rodila vec bi mislila da cu rodit uskoro 🤪🤪
😂😂 ciscenjee, cuj nes se cistit mora. Ja sam bar prozore ocistila. 2 kom. Ostala su jos 2 ak netko hoce 🤔
Rekla si da te probava mucila sinoc i jutros, nas kak kazu neke zene da je to ciscenje pred poorod 😂
Skuzila sam, zato sam i rekla da se nest cistit mora. Ak ne cistia kucuu, bar crijeva 😝
Ahaa ja dok upalim prode godina 😂😂😂 trebala bi i kucu reko muz ujutro se dizemo ranije i idemo cistiti reko samo daj ja se maloprije probudila 🤪🤪🤪
Oo daa 🤪😂
Nasla sam jednu prednost u hranjenju na bocicu. Ak navecer skuhas vodu i stavis u termosicu,.odma ujutro te ceka tamaaan za kavu voda 😂😂
Znam da je lakse, al ionako brzo kafa zakuva ja dok se dignem pa nju naranim presvucem e onda stavim kafu i dok se umijem i operem zube voda kuva sve u 16 a nekad ni ne stigne popiti kavu jer curka bi se druzila, sad dok je muz kod kuce onda ju on preuzme a ja popjem kavu i skuham rucak(bocice) i onda ju ja preuzmem ako nemam drugog posla
Haha da, tak i kod mene. Bocica, presvlacenje, pa kava 😀 osim danas, danas se kao probudio i odem ja bocicu smiksat, dam mu dudu o dok je bocica bila gotova, on zaspe 😂 rekoo supeer, popit cu prvo kavu onda 😀 a ja za veceru kuham bocice 😂😂
Men nekako najbolje ujutro to odraditi pa nemam posla s njima tokom dana jer i bocica stoji cijelu noc, to se i meni jednom desilo i jos ja napravila 120ml i ona spavala a ja mljeko bacila na kraju 😂
Oo daa 🤪😂
Men nekako najbolje ujutro to odraditi pa nemam posla s njima tokom dana jer i bocica stoji cijelu noc, to se i meni jednom desilo i jos ja napravila 120ml i ona spavala a ja mljeko bacila na kraju 😂
Hahahah vise puta sam bacala tak 😂 max sat vremena sam drzala i ak prodje minuta od sat vremena, bacam 😅
Poz cure evo i mene na b odjeljenju, pregledi, tablete itd… ujutro nalazi i eto nista ne znam..
Zasto si zadrzana?😱
Sortiraj odgovore
Najstariji