Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    04. Studeni 2019. 12:03

Jeja4

Gotova s pregledom, kaze trebali ste paralelno obaviti uzv, sad cete cekati sto godina plus jos moram ctg. Ma super, tko mi je rekao da to ide paralelno.
    Ugl, kaze zatvorena skroz, nije bas srca za te tjedne (37+6), pa ono, ima jos 15 dana do termina, stignem se otvoriti. Pita da li bi rodila vaginalno? Pa rekla sam da bi, jos prosli puta.
    Cure, koje ste rodile, kad ste se krenule otvarati?
    Sljedeca kontrola opet u ponedjeljak, ako ce sad uzv i ctg biti ok

Eto i ja jucer samo malo ulozivo, cervix jos cijeli
    Zadnji put sam 38+2 bila prst otvorena, to je bio cetvrtak. U noci s petka na subotu u ponoc jos uvjek prst, u pol 2  6 prstiju i u 3 rodila
    Tako da to stvarno nist ne mora znaciti, promjeni se za cas ako ti tako grah padne.
    A eto vidis kolko cura skoro pa cijelu trudnocu otvorene pa par prstiju, pa opet nikak da se pokrene

A za uzv, da bezveze da ne kazu, mene su sestre uvjek slale prvo tamo (kasnije sam znala vec, pa sam odma predala uputnicu, vec prije urina i ostalog) tak da dok dodem kod dr on moze pogledati nalaz

• Jeja4
    04. Studeni 2019. 12:12

Noemi1

Jeja4

Gotova s pregledom, kaze trebali ste paralelno obaviti uzv, sad cete cekati sto godina plus jos moram ctg. Ma super, tko mi je rekao da to ide paralelno.
    Ugl, kaze zatvorena skroz, nije bas srca za te tjedne (37+6), pa ono, ima jos 15 dana do termina, stignem se otvoriti. Pita da li bi rodila vaginalno? Pa rekla sam da bi, jos prosli puta.

A prvo dijete si rodila na carski ili? 🤔
    Ovo za otvaranje ja ne znam, nikad pregledana nisam bila vaginalno pije poroda 🤷

Da, na carski, i sad ako je i dalje okrenuta na glavicu a po udarcima bi rekla da  je, imam mogucnost vaginalnog poroda.

mommy_V
    04. Studeni 2019. 12:16

Zene moje,utjesite me😅😂 termin mi je prekosutra,u 36.tjednu sam bila prst otvorena i morala do 38.mirovat,od 38. san neprestano u pokretu..plesem,vjezbam,radim cucnjeve,seetam,cak i protrcem tu i tamo,skacem na pilates lopti,mazim se s mm🥰,topla kupka ,sredivam po kuci...a ona jos nece vanii🙈svi mislili da cu ranije roditi,a ja se sad pravo bojim da cu jos i prenijet...pregled nisam imala vec 3 tjedna,tako da nemam pojma da li se sto pokrenulo,promijenilo🤷🏽‍♀️tek sutra imam...Cesto imam lazne grceve/trudove,ali pravi nikako🙄

Frajla
    04. Studeni 2019. 12:18

mommy_V

Zene moje,utjesite me😅😂 termin mi je prekosutra,u 36.tjednu sam bila prst otvorena i morala do 38.mirovat,od 38. san neprestano u pokretu..plesem,vjezbam,radim cucnjeve,seetam,cak i protrcem tu i tamo,skacem na pilates lopti,mazim se s mm🥰,topla kupka ,sredivam po kuci…a ona jos nece vanii🙈svi mislili da cu ranije roditi,a ja se sad pravo bojim da cu jos i prenijet…pregled nisam imala vec 3 tjedna,tako da nemam pojma da li se sto pokrenulo,promijenilo🤷🏽‍♀️tek sutra imam…Cesto imam lazne grceve/trudove,ali pravi nikako🙄

Termin je sve od 37 do 42 tjedna
    Ne vidim u cemu je toliko problem i ako se prode tih famoznih 40+0
    (Osim u precestim kontrolama 😏)

• Jeja4
    04. Studeni 2019. 12:31

Pikulica19

Ja sam otvorena 4cm i kaze mi prof. Košec da sam mentalno spremna i da sutra ujutro idem u radjaonu…
    Nema nitko sretniji od mene…. Weeeeee 🥰🥰🥰🥰🥰

Ipak me ne budes docekala za druzenje 😉🤪.
    Sretno sutra svakako 😊😘

• Jeja4
    04. Studeni 2019. 12:47

Da izvinete, ispizdit ce me vise ovo silno cekanje i nacekivanje, nikad kraja 😡. Jos na kraju necu ni stici u petrovu, skoro je vec 13h a jos ispred mene barem jedna dvije zene za uzv i jos ctg pitaj boga koliko ih ceka. Ne kuzim zakaj u TA nemaju uzv i to odmah obave uz pregled.

• ReginaP
    04. Studeni 2019. 12:52

Jeja4

Ja sam bila otvorena za prst od 34. tjedna, na pregledu bila na 40 +4 u subotu i dalje otvorena za prst, u nedjelju navečer se u roku 2 sata otvorila na 8 cm tako da mislim da ti tu nema nikakvih pravila

• Noemi1
    04. Studeni 2019. 13:24

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Tu sam, fresh novosti nema 😁 bavim se bebačom i provodimo vrijeme s muzem.. Kako je vrijeme bljak tako i ja, nes me probava muci 😣😣 sinoc me u pol 3 prob i jutros u 9 da nisam rodila vec bi mislila da cu rodit uskoro 🤪🤪

😂😂 ciscenjee, cuj nes se cistit mora. Ja sam bar prozore ocistila. 2 kom. Ostala su jos 2 ak netko hoce 🤔

Nisam ja pisala o nikakvom ciscenju 😂🤷‍♀️

Rekla si da te probava mucila sinoc i jutros, nas kak kazu neke zene da je to ciscenje pred poorod 😂

😂😂😂😂 Pa da zato sam i nap da nisam rodila vec bi mislila da cu rodit uskoro 😂😂😂

Skuzila sam, zato sam i rekla da se nest cistit mora. Ak ne cistia kucuu, bar crijeva 😝

Ahaa ja dok upalim prode godina 😂😂😂 trebala bi i kucu reko muz ujutro se dizemo ranije i idemo cistiti reko samo daj ja se maloprije probudila 🤪🤪🤪

😂😂😂😂 to je rano 🤣 sve prije 12 je rano 🙈

• Noemi1
    04. Studeni 2019. 13:25

Jeja4

Noemi1

Jeja4

A prvo dijete si rodila na carski ili? 🤔
    Ovo za otvaranje ja ne znam, nikad pregledana nisam bila vaginalno pije poroda 🤷

Da, na carski, i sad ako je i dalje okrenuta na glavicu a po udarcima bi rekla da je, imam mogucnost vaginalnog poroda.

O pa super 😊 znaci cekamo uzv

• Noemi1
    04. Studeni 2019. 13:28

mommy_V

Zene moje,utjesite me😅😂 termin mi je prekosutra,u 36.tjednu sam bila prst otvorena i morala do 38.mirovat,od 38. san neprestano u pokretu..plesem,vjezbam,radim cucnjeve,seetam,cak i protrcem tu i tamo,skacem na pilates lopti,mazim se s mm🥰,topla kupka ,sredivam po kuci…a ona jos nece vanii🙈svi mislili da cu ranije roditi,a ja se sad pravo bojim da cu jos i prenijet…pregled nisam imala vec 3 tjedna,tako da nemam pojma da li se sto pokrenulo,promijenilo🤷🏽‍♀️tek sutra imam…Cesto imam lazne grceve/trudove,ali pravi nikako🙄

Dodi se utjesi s ciscenjem mojih prozora 🤔 hahaha e a bome ja sam misla da su pred termin svakih tj dana pregledi ili cesce 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.