Jutro 🌞, malo sunca u ovaj tmurni dan.
Ja zaspala oko 12, jutros uđem ovdje 10 str zaostatka, kontam pikulica rodila sigurno, kad ono ni traga od pikulice 🤪, bit ce da je i ona presla na wats...
Ja sam bas nervozna ovih dana, sutra je pregled i bas me strah da ce mi preporuciti da se javim u bolnicu, a oni da me smjeste na odjel... ☹.. ako sutra prođe dobro onda mogu ostati kod kuce jos jednu sedmicu, da navrsim 39, pa da idem njima..
Nije mi vise jasno, stalno sam u pokretu, setam i sve ostalo, ali eto iako je trece jos nista... ludim vec polako...
A sto se tice whatsapp meni se cinilo ko dobra ideja. Mogu se iskljuciti samo notifikacije te grupe i ukljuciti privatnost da ne pise kad si online. Meni se whatsapp cini bolji je dolaze poruke u real time pa lakse pratiti, ovdje sam nekako uvjek u zaostatku pa dok ja nes napisem tema se promjeni 10 puta. To je jedan od razloga zasto ne pisem puno, a drugi je privatnost, tj. cinjenica da moze bilo tko citati pa mi nebi pisala detalje i kamoli slike. S druge strane grupa je privatna, pa eto mene nisu primili, a ovdje vas uvjek mogu citati. Moje stivo za nocna hranjenja 😊
Vode ga kao nedonosce. Jos ne znam sta ce to u njegovom slucaju znaciti, zasad samo da cemo duze biti u bolnici.
Imao je veliki hematom na glavi od tog okreta. Cure hvala od srca. Predivan mi je.
Nadam se da necete biti tako dugo u bolnici i da ce sve biti ok, i hematom da ce brzo proci
😊 Ajooj, mogu misliti, tako je dugo cekan i onda dosao bas kao iznenađenje🤗😍
Htjela sam reci i da se stvarno tu uvijek nasmijem..😊
Dejo, to s lukom sam i ja cula…nareze se na cetvrtine i ostavi preko noci blizu bebe…smrdi prostorija ali beba navodno prodise.
A ja sam van jucer imala patetican razgovor s materom (,nekad ko da mi je svekrva)…nije od proslog tjedna pitsla za malog, ni traga joj ni glasa i onda prodaje spiku da ceka mene da se javim i kaze kako im svima pucaxsrce za njin na sto sam joj rekka da im pucaa da ne kazem sta pa je odtala sva u cudu da kako ja to pricam…nije bas navikla jet sam fina🤣. A curke moje, ja otkad sam rodika, bas sam nekako ocvrsnula i uopce ne pazim kako pricam i nekako sam jako zastitnicki nastrojena i boli me briga sza ce tko misliti…zove li se to majcinstvo ili mene pucaju hormoni?🙈 kako vi po tom pitanju?
Pa mene ti je to (postavljanje granica) pucalo od pocetka trudnoce. Moja familja je po principu svi za jednog, jedan za sve, sto je vecinu vremena super, ali stvarno se nekad previse petljaju jedni drugima u zivot. Plus ovo je prva beba sljedece generacije i bas me bilo strah da ce svi odjednom navaliti a i muz nije naviknuo na toliko zajednicu i dogovorili smo se da se drzimo zajedno, da smo si mi medjusobno i beba najbitniji i da cemo sami donositi sve odluke za bebu. Takodjer sam rekla nema posjete (osim baka) prvih mjesec dana. U pocetku su stvarno svi njurgali i ja sam ispadala adzdaja ali kroz 7 mjeseci svi se naviknuli i prihvatili i cak mislim i razumjeli. Stvarno su svi super sad, stalno pitaju za bebu, saljem im hrpu slikica i evo jos malo pa cemo se i vidjeti svi i bas se veselim 😃
S druge strane svekriva mi je inace odlicna, pomoci ce ali se stvarno u nis ne mjesa i super smo si zato. No odkako je stigao mali svako malo je pocela bacati/nametati neka misljenja. S njom nisam imala ovaj 7omjesecni predtrening jer sam mislila da mi ne treba, ocito greska 😌 Sljedeci tjedan dolazi kod nas, a jos cu bit sama s njom prek dana jer mm radi i iskreno malo me strah kak ce to ici. Ako nis doci cu tu pa se jadati, Ayla je uvjek za jednu rundu "tko ima goru svekrivu" 😆
Jutros rano mi poceo ispadat sluzni cep i sad se mislim bi li ostala u bolnici ili trazila da idem doma.
U prvoj trudnoci mi je ispao prije termina a prenijela 7 dana i tad me inducirali pa sad se mislim. Nema nikakvih naznaka da se nesto dogadja 🙄
Di nam je Pikulicaa? Zabavlja ekipu u vinogradskoj, a mi nek se dosadjujemo a?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Meni su promjenili sobu jucer, selila se, pa sam bome se umorila i onda rano zaspala.
Bome uz ovo skakanje po lopti, obroke, posjete, ctg-ove i selidbe covjeku bas brzo dan prodje i jos uz to uspijem se umorit i bar kvalitetno spavat 🥰🥰🥰
Ma garant nesto jede ne stigne pisat masne ruke 😂😂😂
Imam osjecaj ko da smo svinje pa nam napoj dali 😏
Ispricala sam se sva od variva dok sam malo piletine uzela.
Ne ginu mi dns cevapi ak rucak bude 🤢🤮
Bas sad kontam ostale samo nas nekoliko 2u1 😬
Kad ih se pol ne javlja, valja im bilo bitno samo da su na popisu 😂😂😂
To ti je ono kao kad se paketi dijele, tu su... A kad bi se za pakete davalo bar 20 kn nema nikog 🤣🤣🤣🤣🤣
Hambi narucila 😂😂😂 pikulice zamasti displej, nece mu nist bit, vjeruj nam, imamo iskustva 😂
Da bas to, ma da nije otisla roditi 😲😲
😱 to.mi nije palo na pameet🤔 ajmoo pikulice javljaaaj di si. Lociraj see
😂😂😂😂 Saljemo specijalce da ju traze 🤪
Muza mi nema, mozda specijalac potakne nesto.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Na ctg-u je pokazivalo trudove ali ja nist ne osjecam 😩😣 idem ubit pol sata na lopti, jos mi da se ne napalim na toj lopti koliko mi pase 🙈🙈🙈🙈🙈
Evo ja bih voljela roditi u utorak 5.11. Tada cu biti punih 39 tjedana i mislim da je to i vise nego pristojno vrijeme 😁 Drzite fige 🤱
Ma ja bih voljela bilo koji samo da nije 01.11. 🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Meni su promjenili sobu jucer, selila se, pa sam bome se umorila i onda rano zaspala.
Bome uz ovo skakanje po lopti, obroke, posjete, ctg-ove i selidbe covjeku bas brzo dan prodje i jos uz to uspijem se umorit i bar kvalitetno spavat 🥰🥰🥰Di nam je Pikulicaa? Zabavlja ekipu u vinogradskoj, a mi nek se dosadjujemo a?
Joooooj da ti vidis jucer rucka 🤦🏼♀️
Znaci masna juha i pokraj varivo s mahunama i unutra ubacen komad piletine, pa ti sad jedi.
Imam osjecaj ko da smo svinje pa nam napoj dali 😏
Ispricala sam se sva od variva dok sam malo piletine uzela.
Ne ginu mi dns cevapi ak rucak bude 🤢🤮
Haha, najjace mi kad daju 3 komada kruha i 2 komada sunke ili jednom neke mahune sa polusirovim krumpirom jer je bilo manjih i puno vecih komada pa se nije sve skuhalo jednako...i uz to neki komad piletine koji ima kost i ne daju noz uz to da se usitni, a ne mozes nikako drugacije pojest osim da cupas s te kosti prstima ili krvolocno kidas zubima 🤣🤣, onda ostanes gladan pa cekas posjete da ti donesu haha
Sortiraj odgovore
Najstariji