Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marijaa.Ika
    29. Listopad 2019. 18:53

luce35

Ja sutra idem na hospitalitaciju, kad ce me inducirati pojma nemam, do cetvrtka ujutro ionako nema vizite pa sumnjam da cu dotad ista znati.
    Nervoza me pere samo takva, neizvjesnost al prezivjet cu valjda 🤣🤣

A jooj, mogu misliti.. 😩 Nadam se da ce biti lakse nego prvi put. Javljaj sve sto se bude događalo. Misli pozitivno 😊🙏

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 19:05

LollyBB

Noemi1

ayla

LollyBB

Ja ću isto ostati na forumu jer se bojim da bih prolupala od sto poruka dnevno.I forum jedva pratim s bebanom, ali se trudim.
    Danas sam obavila kontrolu kod ginekologice. Potrajat će još mjeseci dok sve zacijeli…

Ja se nikako natirati a sad nemogu kad imam mengu a planirala sutra otici

Ja bila, meni rekla gin da mogu na drugo😂 reko nemoj se ni salit jos s tim 😂

Wow, super.Kod mene je očito teže stanje. Nema još pipkanja. A s obzirom da me još boli, nije da mi je panika.

Hahahahha 😅 ima vremena, proc ce i to 😀

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 19:09

ayla

Noemi1

ayla

LollyBB

Ja ću isto ostati na forumu jer se bojim da bih prolupala od sto poruka dnevno.I forum jedva pratim s bebanom, ali se trudim.
    Danas sam obavila kontrolu kod ginekologice. Potrajat će još mjeseci dok sve zacijeli…

Hahahha ja jos moram s doktorom o tome malo popricati zbog vena, ne prolazi mi se isto iskustvo a i moram ga pitat za pupcanu da nebi ispala mnogo pitanja prvo moram ispitati da se nebi i moj nasalio a nije mu u planu jos

Hahahha bas me zanima sta ce rec za pupcanu 😂😂😂😂

LollyBB
    29. Listopad 2019. 19:10

Noemi1

LollyBB

Noemi1

ayla

LollyBB

Wow, super.Kod mene je očito teže stanje. Nema još pipkanja. A s obzirom da me još boli, nije da mi je panika.

Hahahahha 😅 ima vremena, proc ce i to 😀

Hoće, hoće. Strpljen, spašen. 

luce35
    29. Listopad 2019. 19:13

ivana0907

luce35

Hvala cure, i ja se nadam da cu imati vise srece nego prvi put a najvise od svega da nece pogrijesiti u procjeni bebe kao na prvom.porodu i priustiti mi maraton u boksu nakon kojeg bi opet zavrsila na carski

sretno ti!
    probaj sama sve moguce akcije otvaranjaa….
    😉
    kakve su procjene bebe za sada?
    sta ti pise na slicici koliko moze varirat tezina

Razlika je u procjeni  500gr na uzv kod moje gin i na uzv u bolnici gdje su me  gledali kad sam isla na profile. Samo se jednom poklopilo s procjenom moje gin kad su mi pregled radili na novijem aparatu.
    Proslu srijedu je moja gin procjenila 3500gr, to bi sad bilo valjda cca 3700-3800. Ocekujem da ce sutra u bolnici procjena biti 3200 🙄

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 19:21

MonaL.

Ja sam davno poslala broj al evo vidim da nije otišao mail. Može li mi neko ponovo napisat adresu da ne tražim sad u porukama🙄 btw ostat ću i ode,ipak je ode počelo 🤗

shishmishka@hotmail.com 
    To je.manichin mail

• Jeja4
    29. Listopad 2019. 19:22

Ja ostajem tu na forumu, izludjivalo bi me hrpa poruka na wats i stalno zvrndanje. Poludim kad ekipa iz srednje skole krene s prepiskom na messengeru.
    Danas me jos uvijek boli od pregleda one "njezne" doktorice pa mi pase ovaj kisni dan za odmor.

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 19:23

luce35

ivana0907

luce35

Hvala cure, i ja se nadam da cu imati vise srece nego prvi put a najvise od svega da nece pogrijesiti u procjeni bebe kao na prvom.porodu i priustiti mi maraton u boksu nakon kojeg bi opet zavrsila na carski

sretno ti!
    probaj sama sve moguce akcije otvaranjaa….
    😉
    kakve su procjene bebe za sada?
    sta ti pise na slicici koliko moze varirat tezina

Razlika je u procjeni 500gr na uzv kod moje gin i na uzv u bolnici gdje su me gledali kad sam isla na profile. Samo se jednom poklopilo s procjenom moje gin kad su mi pregled radili na novijem aparatu.
    Proslu srijedu je moja gin procjenila 3500gr, to bi sad bilo valjda cca 3700-3800. Ocekujem da ce sutra u bolnici procjena biti 3200 🙄

Kod.moje gin isto moze bit 500g razlike. Ima prastari uredjaj. 😐

29. Listopad 2019. 19:30

Mail  je shishmishka@hotmail.com 

29. Listopad 2019. 19:33

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

LollyBB

Hahahha ja jos moram s doktorom o tome malo popricati zbog vena, ne prolazi mi se isto iskustvo a i moram ga pitat za pupcanu da nebi ispala mnogo pitanja prvo moram ispitati da se nebi i moj nasalio a nije mu u planu jos

Hahahha bas me zanima sta ce rec za pupcanu 😂😂😂😂

I mene zanima 🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.