Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    29. Listopad 2019. 20:48

Jeja4

Ja ostajem tu na forumu, izludjivalo bi me hrpa poruka na wats i stalno zvrndanje. Poludim kad ekipa iz srednje skole krene s prepiskom na messengeru.
    Danas me jos uvijek boli od pregleda one "njezne" doktorice pa mi pase ovaj kisni dan za odmor.

Tko ti je bila "njezna" doktorica??? 🤣🤣🤣
    Pretpostavljam, znam tko ima tesku ruku guranja cijele sake skoro 😩😩😩

mc_zgb
    29. Listopad 2019. 20:53

Pikulica19

Jeja4

Ja ostajem tu na forumu, izludjivalo bi me hrpa poruka na wats i stalno zvrndanje. Poludim kad ekipa iz srednje skole krene s prepiskom na messengeru.
    Danas me jos uvijek boli od pregleda one "njezne" doktorice pa mi pase ovaj kisni dan za odmor.

Tko ti je bila "njezna" doktorica??? 🤣🤣🤣
    Pretpostavljam, znam tko ima tesku ruku guranja cijele sake skoro 😩😩😩

Da,i mene ovo zanima (ako sam dobro zapamtila, Vinogradska je u pitanju)

luce35
    29. Listopad 2019. 20:55

Venus

Joj sretno ti, bas se pitam tako kad je veci tim doktora kakvi su stavovi o vbacu 😐😃

Oces epiduralnu trazit? I kad si zadnji put rodila?

A neznam kakve imaju stavove, vidjet cemo 🤣🤣🤣.
    O epiduralnoj nisam razmisljala, al obzirom da se otvaram 1 cm za 5 sati stignem dobro promisliti dok dodjem na 5cm 😂😂😂.
    Rodila sam prije 11 godina 😀

Venus
    29. Listopad 2019. 21:05

Uh haha, onda tvoja maternica moze izbacit kamion prirodno nakon toliko vremena 😂😂😂

Nego jel dobro pit caj od maline za jacanje maternice i nakon poroda, il bi izazvao dodatne kontrakcije?

luce35
    29. Listopad 2019. 21:13

Ja uopce nisam pila malinu pa nemam bas saznanja o djelovanju. 
    Zeno draga, moja maternica je u pripremama za klimakterij a ne katapultiranje kamiona 🤣🤣🤣

ygritte
    29. Listopad 2019. 21:21

Luce cula sam da kod vbac pustaju max 12 sat u trudovima tako da bar nece biti maraton opet 🙂 Doduse kod tebe je stvarno dosta vremena proslo pa neznam.
    Venus jel su bolje sise? Probaj masazu pod toplim tusem.

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 22:06

luce35

ivana0907

Noemi1

luce35

ivana0907

luce35

Hvala cure, i ja se nadam da cu imati vise srece nego prvi put a najvise od svega da nece pogrijesiti u procjeni bebe kao na prvom.porodu i priustiti mi maraton u boksu nakon kojeg bi opet zavrsila na carski

sretno ti!
    probaj sama sve moguce akcije otvaranjaa….
    😉
    kakve su procjene bebe za sada?
    sta ti pise na slicici koliko moze varirat tezina

Razlika je u procjeni 500gr na uzv kod moje gin i na uzv u bolnici gdje su me gledali kad sam isla na profile. Samo se jednom poklopilo s procjenom moje gin kad su mi pregled radili na novijem aparatu.
    Proslu srijedu je moja gin procjenila 3500gr, to bi sad bilo valjda cca 3700-3800. Ocekujem da ce sutra u bolnici procjena biti 3200 🙄

Kod.moje gin isto moze bit 500g razlike. Ima prastari uredjaj. 😐

to je jos i super…. ja na odjelu dobila slicicuu
    bas je doktorica prokomentirala pa ovo nema smisla
    pise dolje +/- 1300 g uzassss

Prvu bebu su mi procjenili na cca 3200, porodjajna tezina 4100, nakon svega mi rekli da su znali da je beba velika da bi me odmah na carski zbog uske zdjelice 🙄🙄.

Ajme koji uzas 😬 koliko su samo profulali u procjeni, katastrofa

• Kengurica
    29. Listopad 2019. 22:12

Stigao malisan danas oko 17. 3270, 50cm. Malo je cupavo bilo jer se nije spustao, al sve se isplatilo. Sad mi je dole kao da mi je netko petardu stavio. 

Grizli
    29. Listopad 2019. 22:15

Kengurice cijeli dan skicam dal ces se javiti os kad smo culi da ti je pukao vodenjak. Čestitam od srca! Sretno i brz oporavak! 

29. Listopad 2019. 22:17

Kengurica

Stigao malisan danas oko 17. 3270, 50cm. Malo je cupavo bilo jer se nije spustao, al sve se isplatilo. Sad mi je dole kao da mi je netko petardu stavio.

Cestitam tiii 😘😘😘😘 koliki bi bio da si do kraja dogurala 😲 al najbitnije da je sve ok 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.