Stigao malisan danas oko 17. 3270, 50cm. Malo je cupavo bilo jer se nije spustao, al sve se isplatilo. Sad mi je dole kao da mi je netko petardu stavio.
Cestitam! 🤗

Di je Frajla dns ili sam propustila njezin post ili je i ona na wacu?
Stigao malisan danas oko 17. 3270, 50cm. Malo je cupavo bilo jer se nije spustao, al sve se isplatilo. Sad mi je dole kao da mi je netko petardu stavio.
Čestitke 🥰
Kengurica cestitaaaam! Ajme tezine i duzine za 36+4🙈 Ja bi rekla da su ti fulali termin za 2-3 tjedna😁😁 Nek ste nam dobro, zelim vam brz oporavak!

Cestitaam! 💖
Bas i ja htjela komentirati mjere bebaca za 36+4, pa stvarno su super. Moja je sa 37+3 bila puuuno manja. Ma samo neka su zdravi oni, ostalo se nadoknadi. Oporavi se sada i uzivaj u srecici 😊

Cestitam 💝,odmarajte se oboje, pa nam pisi kako je proslo.. 😘
Cestitam ti❤❤

Kengurica cestitam 😃😃 malac je stvarno posteme velicine, nema srah zbog ranijeg poroda 😁😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji