Deja zacudo imam cvrst san ali kratak, cuju se bebice ali kao da nas pripremaju za to poslije poroda.... A ako beba bude mirna da kazem "Sine, ti si mirna beba kakvih sve ima grlatih" 🤣🤣🤣🤣🤣
DijMar imamo i mi odjeljak za trudnice, ali pun je to je svega par sobica. A s druge strane kako su mi rodilje rekle jucer koje su dns rodile "Neka tebe s nama, tamo su trudnice nekako sve depresivne ovdje se svi bar nasmijemo" 🤣🤣🤣🤣🤣
Meni dragi otisao u nocnu veceras(gotov godisnji) ljubi nas dvije prije odlaska,a meni suze😓🤦♀️ Halooo vrapce,dodite po mene🙋♀️ Kad ce kraj ovim hormonima😏
Tako da,svaka cast vama curama kojima su muzevi i decki daleko…🥴
A nemam pojma kako ce mi biti... Maltretirat cu svoje dok mi muz ne dodje, a i kad dodje prvo cu ga ja izgnjavit i izmucit pa nek ga onda kcerkica 🤣🤣🤣🤣
Ayla kako je malena danas? Jel bolje?
Dejo kakva je kod vas situacija? Ste bili jos na kakvim pretragama?
Pikulice su te otpremili kuci ili za radjaonu 😁
Noup, jos uvijek sam tu i sad me "utjesila" frendica koja kupa i frizira nove bebice ovdje da nevu ja sigurno kuci ici 2u1, da ce me sigurno porodit dok sam ovdje… Nemam pojma… Vidjet cu sutra, iako imam kao 2 kapljice na gacicama kao zuto smedjkasto i to je to, opet se pojavio mljecni iscjedak. I ja ne znam kakvu dobivaju hranu osobe na dijeti, ali ja s jednom cuftom uz prilog i salatu za rucak sam ko na dijeti 😣 Blažene posjete 🤣🤣🤣🤣🤣
Krenila sam ja jucer pisati da si to u tim tjednima sanse za doma minimalne, al nisam te htjela bedirati 🙃
Mene su zbog tlaka ostavili, na odjelu su mi ga mjerili 5 puta dnevno i svaki put je dobar i svedno su me trebali inducirati
Nekako bi mi bilo lakse da i rodim sad nego da se patim kad predjem termin.... 😏
Samo ne znam koji bi razlog bio za porod 🤔
Ja sam lezala na patologiji trudnoce (sv duh), koliko sam vidila cure su uglavnom lijepo druzile. Odvojeno od odjela babinjaca, a radaona je na drugom katu.
Al bas mi je bilo jako zao, mnoge jos ni stomaka nisu imale, bas male trudnoce, a tamo zaglavile vjerojatno za do kraja 😥
Nama sutra napokon dolazi tata 🤗🤗🤗 Ostaje 2 tjedna i mora natrag, ali iskoristit cemo max to vrijeme 😊. Danas sam se sjetila one pjesme "Tata vozi polako" i udri u plac. Nikako da popuste ti hormoni... 😓😢
Nego cure znate da je francuski rez ovdje postao out (iako u nekim bolnicama jos nije niti zazivio), ovdje su baloncici za otvaranje bas hit 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nama sutra napokon dolazi tata 🤗🤗🤗 Ostaje 2 tjedna i mora natrag, ali iskoristit cemo max to vrijeme 😊. Danas sam se sjetila one pjesme "Tata vozi polako" i udri u plac. Nikako da popuste ti hormoni… 😓😢
Joj to je prva pjesmica koju cu i ja svoju naucit 😢
Bas to, daj Boze samo da stanem na noge i u tih 10dana da njega nista ne opterecujem i da se samo mazi s svojom zeljenom curicom 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Nego cure znate da je francuski rez ovdje postao out (iako u nekim bolnicama jos nije niti zazivio), ovdje su baloncici za otvaranje bas hit 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Znam dok sam ja isla u TA,bilo je jakooo puno trudnica koje su dosle samo zbog francuskog😁.Pa ih je dr.Grgic otpilio i rekao da ne dolazi u obzir😁 Mora ipak biti neka indikacija,trudnoca mora biti uredna,beba ne smije biti jako velika itd…
Ima taj covjek pune ruke posla 😬
Ayla kako je malena danas? Jel bolje?
Dejo kakva je kod vas situacija? Ste bili jos na kakvim pretragama?
Pikulice su te otpremili kuci ili za radjaonu 😁
Noup, jos uvijek sam tu i sad me "utjesila" frendica koja kupa i frizira nove bebice ovdje da nevu ja sigurno kuci ici 2u1, da ce me sigurno porodit dok sam ovdje… Nemam pojma… Vidjet cu sutra, iako imam kao 2 kapljice na gacicama kao zuto smedjkasto i to je to, opet se pojavio mljecni iscjedak. I ja ne znam kakvu dobivaju hranu osobe na dijeti, ali ja s jednom cuftom uz prilog i salatu za rucak sam ko na dijeti 😣 Blažene posjete 🤣🤣🤣🤣🤣
Krenila sam ja jucer pisati da si to u tim tjednima sanse za doma minimalne, al nisam te htjela bedirati 🙃
Mene su zbog tlaka ostavili, na odjelu su mi ga mjerili 5 puta dnevno i svaki put je dobar i svedno su me trebali inducirati
Nekako bi mi bilo lakse da i rodim sad nego da se patim kad predjem termin…. 😏
Samo ne znam koji bi razlog bio za porod 🤔
Ono zbog ceg su te ostavili.....
Prijateljicu su inducirali zbog sumnje u zastoj u razvoju, ali na kraju je ispalo da je samo sitnija beba
Nama sutra napokon dolazi tata 🤗🤗🤗 Ostaje 2 tjedna i mora natrag, ali iskoristit cemo max to vrijeme 😊. Danas sam se sjetila one pjesme "Tata vozi polako" i udri u plac. Nikako da popuste ti hormoni… 😓😢
uživajte pa se tipkamo za 2 tjedna 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji