Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    25. Listopad 2019. 20:50

Deja zacudo imam cvrst san ali kratak, cuju se bebice ali kao da nas pripremaju za to poslije poroda.... A ako beba bude mirna da kazem "Sine, ti si mirna beba kakvih sve ima grlatih" 🤣🤣🤣🤣🤣
    DijMar imamo i mi odjeljak za trudnice, ali pun je to je svega par sobica. A s druge strane kako su mi rodilje rekle jucer koje su dns rodile "Neka tebe s nama, tamo su trudnice nekako sve depresivne ovdje se svi bar nasmijemo" 🤣🤣🤣🤣🤣

• Pikulica19
    25. Listopad 2019. 20:54

Deja1988

Meni dragi otisao u nocnu veceras(gotov godisnji) ljubi nas dvije prije odlaska,a meni suze😓🤦‍♀️ Halooo vrapce,dodite po mene🙋‍♀️ Kad ce kraj ovim hormonima😏
    Tako da,svaka cast vama curama kojima su muzevi i decki daleko…🥴

A nemam pojma kako ce mi biti... Maltretirat cu svoje dok mi muz ne dodje, a i kad dodje prvo cu ga ja izgnjavit i izmucit pa nek ga onda kcerkica 🤣🤣🤣🤣

• Pikulica19
    25. Listopad 2019. 20:56

Frajla

Pikulica19

Noemi1

Ayla kako je malena danas? Jel bolje?
    Dejo kakva je kod vas situacija? Ste bili jos na kakvim pretragama?
    Pikulice su te otpremili kuci ili za radjaonu 😁

Noup, jos uvijek sam tu i sad me "utjesila" frendica koja kupa i frizira nove bebice ovdje da nevu ja sigurno kuci ici 2u1, da ce me sigurno porodit dok sam ovdje… Nemam pojma… Vidjet cu sutra, iako imam kao 2 kapljice na gacicama kao zuto smedjkasto i to je to, opet se pojavio mljecni iscjedak. I ja ne znam kakvu dobivaju hranu osobe na dijeti, ali ja s jednom cuftom uz prilog i salatu za rucak sam ko na dijeti 😣 Blažene posjete 🤣🤣🤣🤣🤣

Krenila sam ja jucer pisati da si to u tim tjednima sanse za doma minimalne, al nisam te htjela bedirati 🙃
    Mene su zbog tlaka ostavili, na odjelu su mi ga mjerili 5 puta dnevno i svaki put je dobar i svedno su me trebali inducirati

Nekako bi mi bilo lakse da i rodim sad nego da se patim kad predjem termin.... 😏
    Samo ne znam koji bi razlog bio za porod 🤔

Frajla
    25. Listopad 2019. 20:57

Ja sam lezala na patologiji trudnoce (sv duh), koliko sam vidila cure su uglavnom lijepo druzile. Odvojeno od odjela babinjaca, a radaona je na drugom katu.
     Al bas mi je bilo jako zao, mnoge jos ni stomaka nisu imale, bas male trudnoce, a tamo zaglavile vjerojatno za do kraja 😥

PatyDi
    25. Listopad 2019. 20:58

Nama sutra napokon dolazi tata 🤗🤗🤗 Ostaje 2 tjedna i mora natrag, ali iskoristit cemo max to vrijeme 😊. Danas sam se sjetila one pjesme "Tata vozi polako" i udri u plac. Nikako da popuste ti hormoni... 😓😢

• Pikulica19
    25. Listopad 2019. 20:59

Nego cure znate da je francuski rez ovdje postao out (iako u nekim bolnicama jos nije niti zazivio), ovdje su baloncici za otvaranje bas hit 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Pikulica19
    25. Listopad 2019. 21:02

DijMar

Nama sutra napokon dolazi tata 🤗🤗🤗 Ostaje 2 tjedna i mora natrag, ali iskoristit cemo max to vrijeme 😊. Danas sam se sjetila one pjesme "Tata vozi polako" i udri u plac. Nikako da popuste ti hormoni… 😓😢

Joj to je prva pjesmica koju cu i ja svoju naucit 😢
    Bas to, daj Boze samo da stanem na noge i u tih 10dana da njega nista ne opterecujem i da se samo mazi s svojom zeljenom curicom 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Pikulica19
    25. Listopad 2019. 21:06

Deja1988

Pikulica19

Nego cure znate da je francuski rez ovdje postao out (iako u nekim bolnicama jos nije niti zazivio), ovdje su baloncici za otvaranje bas hit 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Znam dok sam ja isla u TA,bilo je jakooo puno trudnica koje su dosle samo zbog francuskog😁.Pa ih je dr.Grgic otpilio i rekao da ne dolazi u obzir😁 Mora ipak biti neka indikacija,trudnoca mora biti uredna,beba ne smije biti jako velika itd…

Ima taj covjek pune ruke posla 😬

Frajla
    25. Listopad 2019. 21:08

Pikulica19

Frajla

Pikulica19

Noemi1

Ayla kako je malena danas? Jel bolje?
    Dejo kakva je kod vas situacija? Ste bili jos na kakvim pretragama?
    Pikulice su te otpremili kuci ili za radjaonu 😁

Noup, jos uvijek sam tu i sad me "utjesila" frendica koja kupa i frizira nove bebice ovdje da nevu ja sigurno kuci ici 2u1, da ce me sigurno porodit dok sam ovdje… Nemam pojma… Vidjet cu sutra, iako imam kao 2 kapljice na gacicama kao zuto smedjkasto i to je to, opet se pojavio mljecni iscjedak. I ja ne znam kakvu dobivaju hranu osobe na dijeti, ali ja s jednom cuftom uz prilog i salatu za rucak sam ko na dijeti 😣 Blažene posjete 🤣🤣🤣🤣🤣

Krenila sam ja jucer pisati da si to u tim tjednima sanse za doma minimalne, al nisam te htjela bedirati 🙃
    Mene su zbog tlaka ostavili, na odjelu su mi ga mjerili 5 puta dnevno i svaki put je dobar i svedno su me trebali inducirati

Nekako bi mi bilo lakse da i rodim sad nego da se patim kad predjem termin…. 😏
    Samo ne znam koji bi razlog bio za porod 🤔

Ono zbog ceg su te ostavili.....
    Prijateljicu su inducirali zbog sumnje u zastoj u razvoju, ali na kraju je ispalo da je samo sitnija beba

Frajla
    25. Listopad 2019. 21:09

DijMar

Nama sutra napokon dolazi tata 🤗🤗🤗 Ostaje 2 tjedna i mora natrag, ali iskoristit cemo max to vrijeme 😊. Danas sam se sjetila one pjesme "Tata vozi polako" i udri u plac. Nikako da popuste ti hormoni… 😓😢

uživajte pa se tipkamo za 2 tjedna 😉 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.