Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    25. Listopad 2019. 22:59

Lala a joj, mogu mislit kak ti je. To pracenje pokreta sigurno izludi. Najradije bi da oni prate, a opet tesko ti otic u bolnicu zbog djeteta doma😕

• Noemi1
    25. Listopad 2019. 23:00

Pikulica19

Kengurica

Oooooo Manich, sad ces to biti mirnija puno. Neka se brzo pokrene.
    Pikulicema znam i za zg i vinigradsku, al sam zabrijala da si onda porijeklom splicanka 🤪

A ća ti ja znam o Splitu, bogati 🤣🤣🤣🤣🤣
    Nego meni ti sad ide samo ona pjesma "stojim na kantunu glava u balunu aaaaaaaa di si ti????"
    Daleko je Splitsko podrijetlo od mog rodoslovnog stabla Posavnjaci u mojoj familiji dominiraju 🙈
    Znas a mozda ima neke i slicnosti…. 🤷‍♀️

Pikulica uziva u bolnici 😂 priznaj! 

PatyDi
    25. Listopad 2019. 23:00

Frajla

DijMar

Nama sutra napokon dolazi tata 🤗🤗🤗 Ostaje 2 tjedna i mora natrag, ali iskoristit cemo max to vrijeme 😊. Danas sam se sjetila one pjesme "Tata vozi polako" i udri u plac. Nikako da popuste ti hormoni… 😓😢

uživajte pa se tipkamo za 2 tjedna 😉

Ma tipnut cu ja kad se njih dvojica budu zabavljali 😉

• Pikulica19
    25. Listopad 2019. 23:01

Manich dobro dosla u svijet iscekivanja u 7 kvadrata 🙈 

25. Listopad 2019. 23:02

Noemi1

Manich

Hvala curke… Nadam se da necu dugo ali bebac je jos visoko pa je doktorica rekla da nece tak brzo a vjerovatno ostajem dok ne rodim pa se to sad moze malo razvuc.. Cimerice mi rekle da bi me ako nebude nista do pon mogli inducirat. Mama mi se rasplakala na odlasku a ja ko prava hrabra jer me nista ne boli osim sto mi mali divlja pa sad nema sanse da zaspim.. A rekli mi da ce me budit u 5 jer onda dodje doktorica u vizitu..

Ooo Manich neka si ti tamo, nek promatraju, nikad se ne zna, mozda malac odluci van 😊 e u 5, pol 6 te bude sestre za mjerit temperaturu i promjenu posteljine, pa dorucak pa onda oko 7,pol 8 vizita (tak je bilo bar na odjelu babinjaca) 🤔

Ja sam na patologiji nemaju mjesta tamo di sam trebala ici.. Nemam pojma nista samo razmisljam sta sve nisam ponjela jer sam kontala da ce me poslat nazad kuc. Kosa bas nije frisko oprana hahha paaa ce mama morat donjet fen cak sam i cesalj zaboravila i bas cu biti krasna ujutro tak bez ceslja.. Mislim da cu probat ic spavati cimerice vec ugasile svijetlo prije pola sata 😒🙃😅 a moj malac toliko divlja da me zeludac boli vec od udaranja.. 

• Kengurica
    25. Listopad 2019. 23:02

Pikulica spasava zene tamo svojom ludoscu i dobrom energijom.

• Noemi1
    25. Listopad 2019. 23:04

Manich

Noemi1

Manich

Hvala curke… Nadam se da necu dugo ali bebac je jos visoko pa je doktorica rekla da nece tak brzo a vjerovatno ostajem dok ne rodim pa se to sad moze malo razvuc.. Cimerice mi rekle da bi me ako nebude nista do pon mogli inducirat. Mama mi se rasplakala na odlasku a ja ko prava hrabra jer me nista ne boli osim sto mi mali divlja pa sad nema sanse da zaspim.. A rekli mi da ce me budit u 5 jer onda dodje doktorica u vizitu..

Ooo Manich neka si ti tamo, nek promatraju, nikad se ne zna, mozda malac odluci van 😊 e u 5, pol 6 te bude sestre za mjerit temperaturu i promjenu posteljine, pa dorucak pa onda oko 7,pol 8 vizita (tak je bilo bar na odjelu babinjaca) 🤔

Ja sam na patologiji nemaju mjesta tamo di sam trebala ici.. Nemam pojma nista samo razmisljam sta sve nisam ponjela jer sam kontala da ce me poslat nazad kuc. Kosa bas nije frisko oprana hahha paaa ce mama morat donjet fen cak sam i cesalj zaboravila i bas cu biti krasna ujutro tak bez ceslja.. Mislim da cu probat ic spavati cimerice vec ugasile svijetlo prije pola sata 😒🙃😅 a moj malac toliko divlja da me zeludac boli vec od udaranja..

Ko o cem? Manich o spavanju 😂 ja kad sam bila rodila, upoznala neke dvije bosanke sto su bile na patologiji, skroz spaljene cure, bilo mi zao sto nisu rodile pa bile samnom u sobi 😐

• Noemi1
    25. Listopad 2019. 23:05

Kengurica

Pikulica spasava zene tamo svojom ludoscu i dobrom energijom.

Hahha e al 100% 😂

25. Listopad 2019. 23:06

Pikulica19

Manich dobro dosla u svijet iscekivanja u 7 kvadrata 🙈

Hvala... 😘  Moram sad cuvati krevet october iako iz ove sobe mislim da ja odlazim prva.. Jedna curka ima porod u utorak ako sam dobro shvatila.. 

• Pikulica19
    25. Listopad 2019. 23:08

Noemi1

Pikulica19

Kengurica

Oooooo Manich, sad ces to biti mirnija puno. Neka se brzo pokrene.
    Pikulicema znam i za zg i vinigradsku, al sam zabrijala da si onda porijeklom splicanka 🤪

A ća ti ja znam o Splitu, bogati 🤣🤣🤣🤣🤣
    Nego meni ti sad ide samo ona pjesma "stojim na kantunu glava u balunu aaaaaaaa di si ti????"
    Daleko je Splitsko podrijetlo od mog rodoslovnog stabla Posavnjaci u mojoj familiji dominiraju 🙈
    Znas a mozda ima neke i slicnosti…. 🤷‍♀️

Pikulica uziva u bolnici 😂 priznaj!

Ne zalim se 🤣🤣🤣🤣 stanje mene je i stanje moje bebe, moram biti ovakva samo optimisticno 🥰🥰🥰🥰.... Dok ja mogu dobit tursku i capucino u veliku salicu a da nije iz onog aparata ja sam osvojila jackpot od bolnice u salici samo juhu mogu dobit 😏... Sutra si pregovaram da narucim lazanje ili da mi unesu, ja cu umrijet od gladi sve sto mi donesu moji pojedem jos cu i njih pojest 🙈🙈🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.