Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    25. Listopad 2019. 16:51

Čuj mene (oba tri dana) mislim sva tri dana 😂😂😂😂

• MonaL.
    25. Listopad 2019. 16:53

Julie

Mona imali smo sreće oba tri dana 😂😂😂 ali je zato na cici po dva sata prije nego ode leći. Nisam povijala

Nama je preksutra mjesec dana,nadam se da će bar odgulit 4 sata jednu noć 😁 srećom grčevi su do 21 h najdalje pa smo mirni noć🙄

25. Listopad 2019. 16:59

Deja1988

Pikulice-bolje da si pod nadzorom🤗 Najbitnije je da je sve ok, a malena ce uskoro🥰
    Jeja-nemam pojma za net,summjam da ima vinogr…meni nije bilo do toga uopce. Imala sam svoj na mobu, samo da se cujem s muzem i vas na brzinu skicam.. Ja ssm bila u komi,a i pricala sam s cimericom,ili plakala🙈..
    Ayla-super da je dobro proslo….mozda ju muce grcevi😏
    Noemi-danas smo bili u Vinogradskoj,radila ekg,stavili joj holter,kardiolog trazio i da joj urinokulturu naprave bez obzira kaj je u utorak urin bio dobar(drago mi je da je tako detaljan),pa smo opet isli na hitnu pedijatrij i rijesili to…sutra idemo na skidanje holtera…
    Manich-napravi jos par pita za nas i krenuti ce😁

Nema grceve samo ju zrak pati i stolica muku muci dok se pokenja.. Da sve na kraju supp proslo al ju jos moram pratit 😋

25. Listopad 2019. 17:00

Nego bas nako razmisljam di je irma nije se dugo javila kako su ona i bebac 

• Kengurica
    25. Listopad 2019. 17:20

Marijaa Ika tocno tak meni bude, kao da me ne slusaju ruke i noge. Cak pomalo povezujem d jutarnjim hranjenjem jer me nekako nakon dorucka uhvati, odnosno tog prvog obroka.

25. Listopad 2019. 17:21

Deja bome da napravim pite svakoj od vas sigurno bi krenulo.  Haaha samo da znate bile su mmmm jako fine.. Ja sam se spremila i cekam brata pa idem za osijek idem provjeriti jel imam razloga za paniku.. Javljat cu vam se.. E da Ayla i ja sam se pitala kako nam je Irma.. Dugoo se ne javlja. 

• MonaL.
    25. Listopad 2019. 17:22

ayla

Deja1988

Pikulice-bolje da si pod nadzorom🤗 Najbitnije je da je sve ok, a malena ce uskoro🥰
    Jeja-nemam pojma za net,summjam da ima vinogr…meni nije bilo do toga uopce. Imala sam svoj na mobu, samo da se cujem s muzem i vas na brzinu skicam.. Ja ssm bila u komi,a i pricala sam s cimericom,ili plakala🙈..
    Noemi-danas smo bili u Vinogradskoj,radila ekg,stavili joj holter,kardiolog trazio i da joj urinokulturu naprave bez obzira kaj je u utorak urin bio dobar(drago mi je da je tako detaljan),pa smo opet isli na hitnu pedijatrij i rijesili to…sutra idemo na skidanje holtera…

Nema grceve samo ju zrak pati i stolica muku muci dok se pokenja.. Da sve na kraju supp proslo al ju jos moram pratit 😋

Jel ti imala grčeve? I moj malac hlapljivo jede i pun je zraka,stalno stenje i napreže se 🙄 osim toga zadnje dvi večeri su se javili i jaki grčevi 😰

• Noemi1
    25. Listopad 2019. 17:57

Deja1988

Ma super da je tako detaljan. Ajde jos taj holter da rijesis pa ces znati kakvo je stanje. Nadamo se najboljem i da je sve to vucaranje po bolnici bilo uzalud. 😊

• Noemi1
    25. Listopad 2019. 18:00

Manich

Deja bome da napravim pite svakoj od vas sigurno bi krenulo. Haaha samo da znate bile su mmmm jako fine.. Ja sam se spremila i cekam brata pa idem za osijek idem provjeriti jel imam razloga za paniku.. Javljat cu vam se.. E da Ayla i ja sam se pitala kako nam je Irma.. Dugoo se ne javlja.

Javljaj nam stanje i sretnoo 🤞

• Noemi1
    25. Listopad 2019. 18:01

MonaL.

ayla

Deja1988

Jel ti imala grčeve? I moj malac hlapljivo jede i pun je zraka,stalno stenje i napreže se 🙄 osim toga zadnje dvi večeri su se javili i jaki grčevi 😰

A joj 😣 valjda budu brzo prosli.. 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.