Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Listopad 2019. 23:11

Noemi1

Manich

Noemi1

Manich

Hvala curke… Nadam se da necu dugo ali bebac je jos visoko pa je doktorica rekla da nece tak brzo a vjerovatno ostajem dok ne rodim pa se to sad moze malo razvuc.. Cimerice mi rekle da bi me ako nebude nista do pon mogli inducirat. Mama mi se rasplakala na odlasku a ja ko prava hrabra jer me nista ne boli osim sto mi mali divlja pa sad nema sanse da zaspim.. A rekli mi da ce me budit u 5 jer onda dodje doktorica u vizitu..

Ooo Manich neka si ti tamo, nek promatraju, nikad se ne zna, mozda malac odluci van 😊 e u 5, pol 6 te bude sestre za mjerit temperaturu i promjenu posteljine, pa dorucak pa onda oko 7,pol 8 vizita (tak je bilo bar na odjelu babinjaca) 🤔

Ja sam na patologiji nemaju mjesta tamo di sam trebala ici.. Nemam pojma nista samo razmisljam sta sve nisam ponjela jer sam kontala da ce me poslat nazad kuc. Kosa bas nije frisko oprana hahha paaa ce mama morat donjet fen cak sam i cesalj zaboravila i bas cu biti krasna ujutro tak bez ceslja.. Mislim da cu probat ic spavati cimerice vec ugasile svijetlo prije pola sata 😒🙃😅 a moj malac toliko divlja da me zeludac boli vec od udaranja..

Ko o cem? Manich o spavanju 😂 ja kad sam bila rodila, upoznala neke dvije bosanke sto su bile na patologiji, skroz spaljene cure, bilo mi zao sto nisu rodile pa bile samnom u sobi 😐

To mi sestra rekla naspavaj se.. Necem puno gundjati idem sama sebi na zivce ali sad kad sam tu moram se s tim pomiriti. Jutro je pametnije od veceri pa cu sutra valjda znati nesto vise.. Usput krevet im je katastrofa vec vidim kako ce me ujutro sestre dizat iz kreveta jer sam se vec ukocila.. 

• Noemi1
    25. Listopad 2019. 23:12

Pikulica19

Noemi1

Pikulica19

Kengurica

Oooooo Manich, sad ces to biti mirnija puno. Neka se brzo pokrene.
    Pikulicema znam i za zg i vinigradsku, al sam zabrijala da si onda porijeklom splicanka 🤪

A ća ti ja znam o Splitu, bogati 🤣🤣🤣🤣🤣
    Nego meni ti sad ide samo ona pjesma "stojim na kantunu glava u balunu aaaaaaaa di si ti????"
    Daleko je Splitsko podrijetlo od mog rodoslovnog stabla Posavnjaci u mojoj familiji dominiraju 🙈
    Znas a mozda ima neke i slicnosti…. 🤷‍♀️

Pikulica uziva u bolnici 😂 priznaj!

Ne zalim se 🤣🤣🤣🤣 stanje mene je i stanje moje bebe, moram biti ovakva samo optimisticno 🥰🥰🥰🥰…. Dok ja mogu dobit tursku i capucino u veliku salicu a da nije iz onog aparata ja sam osvojila jackpot od bolnice u salici samo juhu mogu dobit 😏… Sutra si pregovaram da narucim lazanje ili da mi unesu, ja cu umrijet od gladi sve sto mi donesu moji pojedem jos cu i njih pojest 🙈🙈🙈🙈

Hahhaha ja te totalno razumijem. Meni mama i sveki donosile svaki dan rucak, a muz kinder bueno ❤ ja sam isto gladna godina 😂 i donose dostavu pa mos sic dole ispred. Ja sam silazila dolje ispred bolnice popit kavu, al iz aparata 😁

• Noemi1
    25. Listopad 2019. 23:14

Manich

Noemi1

Manich

Noemi1

Manich

Hvala curke… Nadam se da necu dugo ali bebac je jos visoko pa je doktorica rekla da nece tak brzo a vjerovatno ostajem dok ne rodim pa se to sad moze malo razvuc.. Cimerice mi rekle da bi me ako nebude nista do pon mogli inducirat. Mama mi se rasplakala na odlasku a ja ko prava hrabra jer me nista ne boli osim sto mi mali divlja pa sad nema sanse da zaspim.. A rekli mi da ce me budit u 5 jer onda dodje doktorica u vizitu..

Ooo Manich neka si ti tamo, nek promatraju, nikad se ne zna, mozda malac odluci van 😊 e u 5, pol 6 te bude sestre za mjerit temperaturu i promjenu posteljine, pa dorucak pa onda oko 7,pol 8 vizita (tak je bilo bar na odjelu babinjaca) 🤔

Ja sam na patologiji nemaju mjesta tamo di sam trebala ici.. Nemam pojma nista samo razmisljam sta sve nisam ponjela jer sam kontala da ce me poslat nazad kuc. Kosa bas nije frisko oprana hahha paaa ce mama morat donjet fen cak sam i cesalj zaboravila i bas cu biti krasna ujutro tak bez ceslja.. Mislim da cu probat ic spavati cimerice vec ugasile svijetlo prije pola sata 😒🙃😅 a moj malac toliko divlja da me zeludac boli vec od udaranja..

Ko o cem? Manich o spavanju 😂 ja kad sam bila rodila, upoznala neke dvije bosanke sto su bile na patologiji, skroz spaljene cure, bilo mi zao sto nisu rodile pa bile samnom u sobi 😐

To mi sestra rekla naspavaj se.. Necem puno gundjati idem sama sebi na zivce ali sad kad sam tu moram se s tim pomiriti. Jutro je pametnije od veceri pa cu sutra valjda znati nesto vise.. Usput krevet im je katastrofa vec vidim kako ce me ujutro sestre dizat iz kreveta jer sam se vec ukocila..

Nemoj ti nama rekla sestra, reko doktor, izgovoriii 😝 salim se ja mal, sam se ti naspavaj nama da budes odmorna ak se nesto.pokrene 😊i da nam.mos dijelit recepte 😁 lakuu noc vama dvomaa 😘😘

• Pikulica19
    25. Listopad 2019. 23:17

Noemi1

Kengurica

Pikulica spasava zene tamo svojom ludoscu i dobrom energijom.

Hahha e al 100% 😂

Pa ajd reci tko normalan jede u bolnici hamburger u 4h i ide igrat loto, odmah me sestra spopala da bi mogla na ctg kad sam vec budna 🙈 morala je pricekat da odigram loto 🤷‍♀️🤑
    Evo sad sve spavaju u sobi a ja jedem kekse puding i zaljevam vocnim jogurtom... I bebe placu jer su gladne jadne ko i ja i njihove mame, ak se pridruzim zboru mozda i ja dobijem ad 🤔

• Zara88
    25. Listopad 2019. 23:17

Manich

Frajla

Manich sretno na pregledu
    Sjetih se da je neto pisao za pečenje koze, ali zaboravih tko 🙈 vjerojatno je od rastezanja koze, probaj to podrucje malo vise mazati
    Sto se strija tice, kazu da starije i deblje zene manje pucaju, a mlade i fit vise jer je koza kao napeta
    Evo ja u prvoj trudnoci ni jednu nisam dobila na stomaku, redovito sam se mazala
    U drugu krenula godinu starija, 10kg deblja 🙊, s rastegnutom kozom i evo popucala 😱 nisam se bas redovito mackala
    Tako da je vjerujem da i mazanje moze pomoci

Hvala draga
    e a citam ja pečenje koze 🤔🤣🤣🤣 reko tko je spominjao da bi pekao kozu i onda skuzim o cemu ti hahaah 🤣🤣🤣 bozeee samo o hrani mislim..

Ja isto razmisljam tko je ispekao kozu?! 🤣

• Pikulica19
    25. Listopad 2019. 23:22

Noemi1

Pikulica19

Noemi1

Pikulica19

Kengurica

Oooooo Manich, sad ces to biti mirnija puno. Neka se brzo pokrene.
    Pikulicema znam i za zg i vinigradsku, al sam zabrijala da si onda porijeklom splicanka 🤪

A ća ti ja znam o Splitu, bogati 🤣🤣🤣🤣🤣
    Nego meni ti sad ide samo ona pjesma "stojim na kantunu glava u balunu aaaaaaaa di si ti????"
    Daleko je Splitsko podrijetlo od mog rodoslovnog stabla Posavnjaci u mojoj familiji dominiraju 🙈
    Znas a mozda ima neke i slicnosti…. 🤷‍♀️

Pikulica uziva u bolnici 😂 priznaj!

Ne zalim se 🤣🤣🤣🤣 stanje mene je i stanje moje bebe, moram biti ovakva samo optimisticno 🥰🥰🥰🥰…. Dok ja mogu dobit tursku i capucino u veliku salicu a da nije iz onog aparata ja sam osvojila jackpot od bolnice u salici samo juhu mogu dobit 😏… Sutra si pregovaram da narucim lazanje ili da mi unesu, ja cu umrijet od gladi sve sto mi donesu moji pojedem jos cu i njih pojest 🙈🙈🙈🙈

Hahhaha ja te totalno razumijem. Meni mama i sveki donosile svaki dan rucak, a muz kinder bueno ❤ ja sam isto gladna godina 😂 i donose dostavu pa mos sic dole ispred. Ja sam silazila dolje ispred bolnice popit kavu, al iz aparata 😁

Ja mislim da ovdje ne daju dostavu niti hranu da se unese tipa da majka skuha i donese, morat cu sutra pitat da me ne operu ipak cu bit s njima tko zna koliko 😁

25. Listopad 2019. 23:26

Manich ajde neka su te ostavili da si mirnija sad samo cekaj 😊
    Jesam ja jedina kojoj je pasala hrana u bolnici? Ja sam se gušila u njoj al kad nisam mogla na wc 5 dana e vise mi do nje nije bilo jer samo sam trpala a nidje ne ide van 😂😂😂

• Pikulica19
    25. Listopad 2019. 23:34

ayla

Manich ajde neka su te ostavili da si mirnija sad samo cekaj 😊
    Jesam ja jedina kojoj je pasala hrana u bolnici? Ja sam se gušila u njoj al kad nisam mogla na wc 5 dana e vise mi do nje nije bilo jer samo sam trpala a nidje ne ide van 😂😂😂

Nije da mi ne paše, ok je hrana, već ja ostanem gladna malo dobijem. Sta je meni uz salatu i prilog jedna cufta? Ja u prvom sipanju u tanjur stavim min 4cufte ali to one velike.
    Sad sam se sjetila kad sam bila u Medjugorju domacica smjestaj je radila rucak i bile su kao mini cuftice zamotane u neki list(ne znam kako se zove), pustila sam tetku i ostale bakice za stolom da su naspu i sve fine po 2-3uzmu a ja ostatak uzela, bome bilo ih negdje 15kom.... Sta je to meni 2-3, pod zub 🙈🙈🙈

• Noemi1
    25. Listopad 2019. 23:39

Pikulica19

Noemi1

Kengurica

Pikulica spasava zene tamo svojom ludoscu i dobrom energijom.

Hahha e al 100% 😂

Pa ajd reci tko normalan jede u bolnici hamburger u 4h i ide igrat loto, odmah me sestra spopala da bi mogla na ctg kad sam vec budna 🙈 morala je pricekat da odigram loto 🤷‍♀️🤑
    Evo sad sve spavaju u sobi a ja jedem kekse puding i zaljevam vocnim jogurtom… I bebe placu jer su gladne jadne ko i ja i njihove mame, ak se pridruzim zboru mozda i ja dobijem ad 🤔

😂😂😂😂😂😂 AD pobijedio 😂😂😂😂 a nije ti ni menu los 😂 aj javi brojeve, mozda su dobitni 😂 suti, ja sam poker igrala 😅

• Zara88
    25. Listopad 2019. 23:39

Pikulice bas mi je drago sto nisi upala u neku depru nego si super raspolozena tako i treba brze ce ti vrijeme proći. Vjerujem da nemas ni razloga za suprotno. Joj ja jedva cekam ponedjeljak i ponovni ctg i uzv. Sva sam nekako u brizi otkad mi je dr.jucer rekla da je beba mirna bila na ctg-u.😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.