Deja bome da napravim pite svakoj od vas sigurno bi krenulo. Haaha samo da znate bile su mmmm jako fine.. Ja sam se spremila i cekam brata pa idem za osijek idem provjeriti jel imam razloga za paniku.. Javljat cu vam se.. E da Ayla i ja sam se pitala kako nam je Irma.. Dugoo se ne javlja.
Javljaj nam stanje i sretnoo 🤞
Hvalaaa hocu.. Al evo jos nismo krenuli brat je na tehnickom zapeo.
Deja bome da napravim pite svakoj od vas sigurno bi krenulo. Haaha samo da znate bile su mmmm jako fine.. Ja sam se spremila i cekam brata pa idem za osijek idem provjeriti jel imam razloga za paniku.. Javljat cu vam se.. E da Ayla i ja sam se pitala kako nam je Irma.. Dugoo se ne javlja.
Javljaj nam stanje i sretnoo 🤞
Hvalaaa hocu.. Al evo jos nismo krenuli brat je na tehnickom zapeo.
Neka, stignes, taman da odmah sibas na ctg 😊
Prijavljujem da je rucak skuhan. Na meniju je bilo cca 70dkg bocica i 10dkg dudica 😎
🤓🤓🤓🤓
Pikulice-bolje da si pod nadzorom🤗 Najbitnije je da je sve ok, a malena ce uskoro🥰
Jeja-nemam pojma za net,summjam da ima vinogr…meni nije bilo do toga uopce. Imala sam svoj na mobu, samo da se cujem s muzem i vas na brzinu skicam.. Ja ssm bila u komi,a i pricala sam s cimericom,ili plakala🙈..
Ayla-super da je dobro proslo….mozda ju muce grcevi😏
Noemi-danas smo bili u Vinogradskoj,radila ekg,stavili joj holter,kardiolog trazio i da joj urinokulturu naprave bez obzira kaj je u utorak urin bio dobar(drago mi je da je tako detaljan),pa smo opet isli na hitnu pedijatrij i rijesili to…sutra idemo na skidanje holtera…
Manich-napravi jos par pita za nas i krenuti ce😁
Nema grceve samo ju zrak pati i stolica muku muci dok se pokenja.. Da sve na kraju supp proslo al ju jos moram pratit 😋
Jel ti imala grčeve? I moj malac hlapljivo jede i pun je zraka,stalno stenje i napreže se 🙄 osim toga zadnje dvi večeri su se javili i jaki grčevi 😰
Nije, ona se napreze kako kada ako prducka i kaka sve ok ako ne e to je vec problem onda
Bas 🤔 i sretno nadam se da ce krenuti nesto 😊
Marijaa Ika tocno tak meni bude, kao da me ne slusaju ruke i noge. Cak pomalo povezujem d jutarnjim hranjenjem jer me nekako nakon dorucka uhvati, odnosno tog prvog obroka.
Da, odjednom me iza Dorucka uhvati, a i anemična sam, iako pijem tablete, mozda bi trebale uvrstiti jos nesto u ishranu.
Evo i mene komirana sam 🤪... Ne znam sta bih vam rekla, stanje nije bas ok, posteljica mi je vec veoma stara. Sljedeci petak, ako docekam u komadu, idem kod svoje dr, radit ce uzv, pa da vidi sta je s posteljicom i da li beba dobiva na tezini.. Moram bas obratiti paznju na bebine pokrete, pretjerano mirna ili pretjerano aktivna beba moze znaciti da se pati u stomaku i da ne dobiva dovoljno hrane ☹... ako budem mogla ostati jos jednu sedmicu, da docekam punih 39, onda idem na hospitalizaciju sigurno, pa neknoni stalno prate stanje ili da odmah induciraju, vidjet ce sta se desava... kaze da se ne ustrucavam otici na kontrolu u bolnicu ako mi bilo sta bude sumnjivo, jer imam razloga za to.. Ja sam isto pitala sta ako mi oni kazu sto ces ti ovdje, ne boli te nista itd., ona kaze ti sad da odes oni imaju razloga da te pregledaju i da odluce o hospitalizaciji i o daljnjim pretragama jer sam vec sad rizicna trudnica...
Sretno!! 😊
Poslije pisi recept za pite 😂
Marijaa Ika tocno tak meni bude, kao da me ne slusaju ruke i noge. Cak pomalo povezujem d jutarnjim hranjenjem jer me nekako nakon dorucka uhvati, odnosno tog prvog obroka.
Da, odjednom me iza Dorucka uhvati, a i anemična sam, iako pijem tablete, mozda bi trebale uvrstiti jos nesto u ishranu.
Kad je Kengurica spomenula anemiju povezala sam da je kod mene to doista bio problem. Dok su nalazi bili losiji svaki dan ta slabost, otkako sam pocela piti sok od cikle i nalaz se popravio, nestala i slabost.
I dalje pijem novalac, ferrum ali obavezno 2 dl cikle da mi drzi zeljezo unutar ref.vrijednosti
Evo i mene komirana sam 🤪… Ne znam sta bih vam rekla, stanje nije bas ok, posteljica mi je vec veoma stara. Sljedeci petak, ako docekam u komadu, idem kod svoje dr, radit ce uzv, pa da vidi sta je s posteljicom i da li beba dobiva na tezini.. Moram bas obratiti paznju na bebine pokrete, pretjerano mirna ili pretjerano aktivna beba moze znaciti da se pati u stomaku i da ne dobiva dovoljno hrane ☹… ako budem mogla ostati jos jednu sedmicu, da docekam punih 39, onda idem na hospitalizaciju sigurno, pa neknoni stalno prate stanje ili da odmah induciraju, vidjet ce sta se desava… kaze da se ne ustrucavam otici na kontrolu u bolnicu ako mi bilo sta bude sumnjivo, jer imam razloga za to.. Ja sam isto pitala sta ako mi oni kazu sto ces ti ovdje, ne boli te nista itd., ona kaze ti sad da odes oni imaju razloga da te pregledaju i da odluce o hospitalizaciji i o daljnjim pretragama jer sam vec sad rizicna trudnica…
Jebemu, nadam se da ce biti sve ok i da nece biti problema nikakvih i da te induciraju u terminu si 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji