Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Listopad 2019. 13:56

Da se i ja javim danas, curka je zaspala oko ponoci s menom i spavale smo skoro do 11 sati.. Da nije spavala s menom najvjerojatnije bi se odmorila kako treba al i ovo je mi je supp bila budna 1,5 vremena i sad opet spava kad se probudila popila je 150ml mljeka.. Uzeli smo joj frescopad za cudo ima ga kod nas 😊 i sad cekamo famozni cetvrtak i da vidimo kako ce to proci 😬

• Noemi1
    22. Listopad 2019. 14:02

Pikulica19

Jeja4

Pikulica19

Jeja4

Pikulica19

Zara88

Pikulice, nas dvije smo napunile punih 37.tjedana 🤗 i usle u termin. Sad napokon mozemo odahnuti 🙂

Daaaaaaaa sad bih bacila veseli ples al me ne vidis 🤣🤣🤣, ma joj ja sam ti odahnula vec na napunjenih 35 tjedana koliko je sve nekako bilo upitno, a ovaj kraj leti ko lud… Dns 37 tjedana 🥰🥰🥰🥰🥰 jedva cekam da ju upoznam sigurno kao i ti 😍😍😍
    I koja ce prije??? 🤔

I ja vam se pridruzujem danas u terminu, 37 tj 😊
    Jeja neguraj se, rekli smo da si s Frajlom u terminu tjedan iza nas 🤪🤪🤪
    Usla si u 37.tjedan, a mi smo u 38.tjednu.
    Dns si napunila tocno 36 tjedana, a mi 37 tjedana.
    Jednom si izjavila da te buni to racunanje i onda su ti jos pomakli termin i da ti je novi termin 19.tog ako se ne varam, a rekla si da si ZM imala 12.02. (ispravi me ako grijesim)…. Ja sam imala ZM 05.02.
    Nego znas sto, bit ce mi drago i zanimljivo potrazit te u Vinogradskoj ako budemo zajedno u isto vrijeme stenjale, tiskale, prodisavale, plakale i drzale svoj centar svijeta, jedva cekam 😆😆😆🤗🤗🤗🤗

I meni ce biti drago 😊. Da, jos me buni to racunje. Po plivinom kalendaru i zm (12.2.) sam usla u 37 tj, tako pise.

Dobro si rekla usla si u 37. tjedan, a mi u 38. tjedan…
    Ako rodimo prije Manich gadjat ce nas kestenima 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Hahahahhaha morat ce i Manich pocet vikat da nema preko reda 😄  a kestenja ima, jos se pohvalila kak je jeftino, tako da paziite se cure 🙈🌰🌰🌰🌰

• Kengurica
    22. Listopad 2019. 14:03

Manich, ovaj moj voza paketicu autu i nikako da se ja dokopam paketa. Naime ja preko mjesec dana nisam u svom stanu koji nije gotov, al bar je pri kraju. Ne smijem ni razmisljati jer me ipak ulovi malo šuza. 

• Kengurica
    22. Listopad 2019. 14:03

*šiza

• Noemi1
    22. Listopad 2019. 14:12

Manich

Noemi1

Manich

Marijaa.Ika

Noemi1

mc_zgb

Noemi1

marinaaaa

Meni je pukao vodenjak u 9, rodila u 11 i 25. Beba 3650, 50 cm. Pila caj od lista maline zadnji tjedan i rodila na termin. Ne znam jesam bila sta otvorena jer me nije gledao nikad vaginalno, rekao je da hoce ako predem termin. Zadnja dva tjedna me sve boljelo dolje i stalno sam imala lazne kontrakcije koje su bile dosta bolne..tako da mislim da sam se polako otvarala jer sam dosla 8cm otvorena 🤭 a na hitnoj mi rekli neces ti brzo prvorotkinja si. ha ha

😂😂😂 kako oni nas prvorotke lako otpisu 😂 e kad pogledam ovako, taj caj radi cuda 😂 bome i tvoj je bio za pozelit porod 🙂

Meni muz rekao da za iducu trudnocu, ako je bude, necu pit taj caj 😂 tj barem ne od 36. tjedna.. em sto sam bila vec otvorena od 34. tjedna, em sam nosila nisko cijelu trudnocu.. zato sam i rodila tako ranije.. ja volim misliti da su caj i akupunktura zbilja pomogli kod tog brzog otvaranja 🤷

Haha zabrana caja 😂 jel boli ta akupunktura? Gdje idu iglice?

To i mene zanima, sutra kupujem caj 😂😂😂😂

Ja sam zaljubljena u akupunkturu. Morat cu se ponovno nagodinu nekako natjerat da idem jer mi glavobolje ponovno pocinju stvarat problem. Ja sam se preporodila nakon sto sam bila.. Ja sam isla za migrene i mene su bockali na ruku po jednu i ostalo je islo na glavu i lice. Meni to milina nista ne boli kao komarac kad pikne vise zasvrbi u tom trenu kad bocnu jako su tanke te iglice.. Ja sam u pocetku na prva 3 tretmana zaspala cim me nabockali toliko te opusti to.. E sad gdje bockaju kad ides na tu za laksi porod neznam..

Jel budu poslje rupice? Bude krvi malo kad izvade iglice ili? Si u osijek isla ili?

Ma nikakve krvi ni rupice … Daaa u os isla to se ide tamo dolje u podrum ambulanta za bol tak se zove.. Isla kod svoje dr opce prakse ona dala uputnicu otisla tamo na pregled oni odredili datum kad krecem i to je to.. Zakon stvar..

Uu pa super 👍

22. Listopad 2019. 14:15

Noemi1

Pikulica19

Jeja4

Pikulica19

Jeja4

Pikulica19

Zara88

Pikulice, nas dvije smo napunile punih 37.tjedana 🤗 i usle u termin. Sad napokon mozemo odahnuti 🙂

Daaaaaaaa sad bih bacila veseli ples al me ne vidis 🤣🤣🤣, ma joj ja sam ti odahnula vec na napunjenih 35 tjedana koliko je sve nekako bilo upitno, a ovaj kraj leti ko lud… Dns 37 tjedana 🥰🥰🥰🥰🥰 jedva cekam da ju upoznam sigurno kao i ti 😍😍😍
    I koja ce prije??? 🤔

I ja vam se pridruzujem danas u terminu, 37 tj 😊
    Jeja neguraj se, rekli smo da si s Frajlom u terminu tjedan iza nas 🤪🤪🤪
    Usla si u 37.tjedan, a mi smo u 38.tjednu.
    Dns si napunila tocno 36 tjedana, a mi 37 tjedana.
    Jednom si izjavila da te buni to racunanje i onda su ti jos pomakli termin i da ti je novi termin 19.tog ako se ne varam, a rekla si da si ZM imala 12.02. (ispravi me ako grijesim)…. Ja sam imala ZM 05.02.
    Nego znas sto, bit ce mi drago i zanimljivo potrazit te u Vinogradskoj ako budemo zajedno u isto vrijeme stenjale, tiskale, prodisavale, plakale i drzale svoj centar svijeta, jedva cekam 😆😆😆🤗🤗🤗🤗

I meni ce biti drago 😊. Da, jos me buni to racunje. Po plivinom kalendaru i zm (12.2.) sam usla u 37 tj, tako pise.

Dobro si rekla usla si u 37. tjedan, a mi u 38. tjedan…
    Ako rodimo prije Manich gadjat ce nas kestenima 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Hahahahhaha morat ce i Manich pocet vikat da nema preko reda 😄 a kestenja ima, jos se pohvalila kak je jeftino, tako da paziite se cure 🙈🌰🌰🌰🌰

Hahahhaa samo nek se trpaju kad kupim kestenje pa pocnem gadjati bit ce im veselo 🤣🤣🤣

22. Listopad 2019. 14:18

Kengurica

Manich, ovaj moj voza paketicu autu i nikako da se ja dokopam paketa. Naime ja preko mjesec dana nisam u svom stanu koji nije gotov, al bar je pri kraju. Ne smijem ni razmisljati jer me ipak ulovi malo šuza.

Hihi ma dobro sva sreca ne trebaju ti jos bio bi problem da si ko ja pred porod hahah... Nadam se da ce vam stan biti gotov taman da mozes fino uselit i na miru roditi.. 

• Jeja4
    22. Listopad 2019. 14:23

Noemi1

marinaaaa

Manich

marinaaaa

DijMar

Prijavljujem nase prvo kupanje 🤗 Dosta mi je vise tog pupka i suhog pranja tak da se danas okupao ko covjek 😆 i jako je uzivao u tome 😍 Samo sam ja stavila malo previse ulja pa mi je bio klizav 😅

Mi smo jucer. Prvi puta je patronažna 🤗 muž stavio ulja koda pravi salatu 🤣 a ide jedna kapljica

Hahahahaha otkidam… 🤣🤣 I ja bih zamolila svoju patronaznu da mi prvi put ona pokaze kupanje pa cu onda sama..

Nama je patronažna rekla da ju suho kupamo dok pupak ne bude gotov a onda ce ju ona prva okupati da nam pokaze kako se to pravilno radi pa onda mi nastavljamo 😊 Iako znam da nije svagdje tako

Kod mene patronazna kupala s pupkom (bez mrezice i sterilnih). Pokazala je kako i poslje spricnut octenisept pa tirosurom naprasit. Mi smo tak i nastavili, bez obzira na pupak. Samo sam ga ja kupala s mrezicom. Pa kasnije sve zamijenila. 😊
    Zara, Pikulicedobro dosle u sigurne tjedne i Jeja koj Se trpa preko reda 😜

Haha, nadam se da necu preko reda 😁. Obzirom da me krenuo tlak zezati, nikad se ne zna 😉

• Noemi1
    22. Listopad 2019. 14:29

ivana0907

cure koje susite u susilici jel ok onaj se sensitiv program? nisam ga jos koristila….pa bi probala stavit na njega da se ne skupi… jer vecina je iz pepca i ne bi smjelo u susilicuu

Ja stavim na pamuk, na 2 i pol sata. Meni se nesto smanjilo, a nesto ostalo isto. To je do kvalitete. Ali imam sad one kao pidzamice iz pepca plisane i nisu se opce smanjila, oprala i susila sigurno 5,6 puta. Smanjili su mi se bodici iz nexta i pidzamice s nexta i jedna pamucna pidzama iz pepca. Ove plisane stvari su mi ostale iste. Ostalo mi je ostalo isto, nije se skupilo bez obzira na materijal (iz lidla, c&a, kauflanda, kika) 

22. Listopad 2019. 14:29

Jeja4

Noemi1

marinaaaa

Manich

marinaaaa

DijMar

Prijavljujem nase prvo kupanje 🤗 Dosta mi je vise tog pupka i suhog pranja tak da se danas okupao ko covjek 😆 i jako je uzivao u tome 😍 Samo sam ja stavila malo previse ulja pa mi je bio klizav 😅

Mi smo jucer. Prvi puta je patronažna 🤗 muž stavio ulja koda pravi salatu 🤣 a ide jedna kapljica

Hahahahaha otkidam… 🤣🤣 I ja bih zamolila svoju patronaznu da mi prvi put ona pokaze kupanje pa cu onda sama..

Nama je patronažna rekla da ju suho kupamo dok pupak ne bude gotov a onda ce ju ona prva okupati da nam pokaze kako se to pravilno radi pa onda mi nastavljamo 😊 Iako znam da nije svagdje tako

Kod mene patronazna kupala s pupkom (bez mrezice i sterilnih). Pokazala je kako i poslje spricnut octenisept pa tirosurom naprasit. Mi smo tak i nastavili, bez obzira na pupak. Samo sam ga ja kupala s mrezicom. Pa kasnije sve zamijenila. 😊
    Zara, Pikulicedobro dosle u sigurne tjedne i Jeja koj Se trpa preko reda 😜

Haha, nadam se da necu preko reda 😁. Obzirom da me krenuo tlak zezati, nikad se ne zna 😉

Ma salu na stranu sada nadam se da te nece poslati prije jer za bebace najbolje sto duze unutra kod mamike ali nedaj boze nesto naravno da je bolje da rodis nego da bude problema   

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.