Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    22. Listopad 2019. 08:29

lala3

Pikulica19

Jeja4

Pikulica19

Zara88

Pikulice, nas dvije smo napunile punih 37.tjedana 🤗 i usle u termin. Sad napokon mozemo odahnuti 🙂

Daaaaaaaa sad bih bacila veseli ples al me ne vidis 🤣🤣🤣, ma joj ja sam ti odahnula vec na napunjenih 35 tjedana koliko je sve nekako bilo upitno, a ovaj kraj leti ko lud… Dns 37 tjedana 🥰🥰🥰🥰🥰 jedva cekam da ju upoznam sigurno kao i ti 😍😍😍
    I koja ce prije??? 🤔

I ja vam se pridruzujem danas u terminu, 37 tj 😊
    Jeja neguraj se, rekli smo da si s Frajlom u terminu tjedan iza nas 🤪🤪🤪
    Usla si u 37.tjedan, a mi smo u 38.tjednu.
    Dns si napunila tocno 36 tjedana, a mi 37 tjedana.
    Jednom si izjavila da te buni to racunanje i onda su ti jos pomakli termin i da ti je novi termin 19.tog ako se ne varam, a rekla si da si ZM imala 12.02. (ispravi me ako grijesim)…. Ja sam imala ZM 05.02.
    Nego znas sto, bit ce mi drago i zanimljivo potrazit te u Vinogradskoj ako budemo zajedno u isto vrijeme stenjale, tiskale, prodisavale, plakale i drzale svoj centar svijeta, jedva cekam 😆😆😆🤗🤗🤗🤗

🤣🤣🤣🤣 zavodis red na tablici, da se niko ne gura preko reda

🤣🤣🤣🤣 I mene terminuse iz 10.mjeseca stalno vracaju u 11.mjesec i vidi me dokle sam dogurala lijepo, a nisam to nit sanjala 🤣🤣🤣

• Jeja4
    22. Listopad 2019. 09:06

Pikulica19

Jeja4

Pikulica19

Zara88

Pikulice, nas dvije smo napunile punih 37.tjedana 🤗 i usle u termin. Sad napokon mozemo odahnuti 🙂

Daaaaaaaa sad bih bacila veseli ples al me ne vidis 🤣🤣🤣, ma joj ja sam ti odahnula vec na napunjenih 35 tjedana koliko je sve nekako bilo upitno, a ovaj kraj leti ko lud… Dns 37 tjedana 🥰🥰🥰🥰🥰 jedva cekam da ju upoznam sigurno kao i ti 😍😍😍
    I koja ce prije??? 🤔

Jednom si izjavila da te buni to racunanje i onda su ti jos pomakli termin i da ti je novi termin 19.tog ako se ne varam, a rekla si da si ZM imala 12.02. (ispravi me ako grijesim)…. Ja sam imala ZM 05.02.
    Nego znas sto, bit ce mi drago i zanimljivo potrazit te u Vinogradskoj ako budemo zajedno u isto vrijeme stenjale, tiskale, prodisavale, plakale i drzale svoj centar svijeta, jedva cekam 😆😆😆🤗🤗🤗🤗

I meni ce biti drago 😊. Da, jos me buni to racunje. Po plivinom kalendaru i zm (12.2.) sam usla u 37 tj, tako pise.

• Jeja4
    22. Listopad 2019. 09:08

Pikulica19

Jeja ja sam znala ici da sam tamo vec u 7.20h zbog parkinga, ali sam odustala zadnji put jer sam legla tek u 3h ujutro, bio je party ovdje na forumu 🤪🤪🤪
    I sad u cetvrtak opet idem i vidjet cu kad cu se probudit, jer ne mislim opet ko zadnji put upast u gradsku guzvu pa za put koji mi treba 15min vozim se skoro sat vremena 😏
    I btw. Pa bolje da muz dodje po tebe i odveze te u bolnicu pod rotacijama, nego hitna ko zna di ce te oni odvest mozda na Sv. Duh 🙈🙈🙈

Uh, ne bi na Sv. Duh, zamjerila mi se ta bolnica i prije. Znaci ili muz pod rotacijom ili taksi 😁🙊.

marinaaaa
    22. Listopad 2019. 09:10

Manich

marinaaaa

DijMar

Prijavljujem nase prvo kupanje 🤗 Dosta mi je vise tog pupka i suhog pranja tak da se danas okupao ko covjek 😆 i jako je uzivao u tome 😍 Samo sam ja stavila malo previse ulja pa mi je bio klizav 😅

Mi smo jucer. Prvi puta je patronažna 🤗 muž stavio ulja koda pravi salatu 🤣 a ide jedna kapljica

Hahahahaha otkidam… 🤣🤣 I ja bih zamolila svoju patronaznu da mi prvi put ona pokaze kupanje pa cu onda sama..

Nama je patronažna rekla da ju suho kupamo dok pupak ne bude gotov a onda ce ju ona prva okupati da nam pokaze kako se  to pravilno radi pa onda mi nastavljamo 😊 Iako znam da nije svagdje tako 

lala3
    22. Listopad 2019. 09:21

Pikulice ma da ne daju one nama preko reda 🤣
    Jeja ti si sad draga 36 punih tt, znaci usla si u 37-mi tt.. Prije je racunanje da si u terminu bilo "da se uđe u 9-ti mjesec," a sad eto famoznih punih 37 tt. Znaci usla si u 37-mi, ali tek kad ga napunis onda je to sluzbeno u terminu... 

• Pikulica19
    22. Listopad 2019. 09:36

Jeja4

Pikulica19

Jeja4

Pikulica19

Zara88

I koja ce prije??? 🤔

I meni ce biti drago 😊. Da, jos me buni to racunje. Po plivinom kalendaru i zm (12.2.) sam usla u 37 tj, tako pise.

Dobro si rekla usla si u 37. tjedan, a mi u 38. tjedan...
    Ako rodimo prije Manich gadjat ce nas kestenima 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Kengurica
    22. Listopad 2019. 09:44

Ja isto kad gledam hrvatske kalendare uvijek si tjedan ispred. To ne valja. Odnosno oni misle da si usla u 37. kako ti kazu cure, ali je glupo jer pise na nekima trudni ste 37tjedana.
    Inace to ti je ona fora, kad se rodis imas 0 godina, ali si u prvoj godini zivota i do 1. rodjendana ti gazis tu prvu godinu zivota, kad napunis 1 godinu ti si usla u deugu godinu svog zivota.

• Pikulica19
    22. Listopad 2019. 09:50

Kengurica

Ja isto kad gledam hrvatske kalendare uvijek si tjedan ispred. To ne valja. Odnosno oni misle da si usla u 37. kako ti kazu cure, ali je glupo jer pise na nekima trudni ste 37tjedana.
    Inace to ti je ona fora, kad se rodis imas 0 godina, ali si u prvoj godini zivota i do 1. rodjendana ti gazis tu prvu godinu zivota, kad napunis 1 godinu ti si usla u deugu godinu svog zivota.

Pa ja se ne slazem, ja vec 6 godina slavim 27 godina 🙈🙈🙈🙈 
    A kad me pitaju koliko imam kazem im: "27 i kusur godina" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Svatko ima svoje racunanje 🤪🤪🤪, ali dobro si rekla neke app su bas zbunjujuce i jos vise zbune zbunjenog covjeka..... 

• Kengurica
    22. Listopad 2019. 09:52

Pikulice 😂😂😂😂 hahahahhaah. 

• Loptica10
    22. Listopad 2019. 10:03

luce35

Venus

Cure drage, samo da vam pozelim laku noc, od danas smo mrvicak i ja skupa u sobi na odjelu, ja sam toliko zaljubljena u svoju malenu, bas je miks tate i mame i pokupila je od svakog ono najbolje 😂 danas sam vec uspila dojit u par navrata i bas sam happy, porod mi je bio traumatican i ne zelim ga se sjecati, al hvala Bogu sve je opet dobro zavrsilo i cura mi je divna i zdrava i sretna… nisam mogla ni zamislit koliko boli oporavak od carskog, ko da mi je netko rasparao cijelu utorbu i zapalio vatru, jedva se okrecem na bok, ne mogu nista sama oko bebe… jedva se dignem piskit u agoniji jer su mi maknuli kateter, voltaren injekcije ne djeluju… eto brojim dane da idemo doma i gustamo, fali nam tata, a i mi njemu, nadam se u petak bar 💕

Napokon uzivate zajedno 😍.
    Oporavak od carskog je zeznut prvih par dana al meni je vec prije izlaska iz rodilista stanje bilo super i nisam trazila voltarene kao prvih 3-4 dana. Doma mi je mama pomagala ali iskreno dosta toga sam mogla sama al eto ona forsirala da ostane s nama i kuha, cisti.
    Najbitnije da je sve dobro proslo, bol ce pomalo popustati 😉.
    Tko ti je vodio porod i operirao?

Meni je isto na prvom porodu, bilo tako prvih 5 dana je bilo grdo. Iako ćeš promjetit razliku svakog dana da ide na bolje. Koliko god glupo zvuči nastoj se tih prvih par dana ustajati i pomalo kretat, jer oporavak ide brže. I prva 3 dana uzimaj tablete za bolove, dok ti daju ono za stezanje maternice, jer ako nisi pod tabletama boli ko vrag. Ja sam se sad na drugom porodu pravila pametna, jer sam rodila na francuski, pa me nije toliko boljelo, pa nisam htjela uzimat tablete za bolove. I kad sam dobila ono za stezanje maternice, bolilo me ko vrag, plakala sam od muke. Kakav porod, to je bilo ništa. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.