Ja sam malom sacuvala pramen kose od prvog sisanja. Htjela sam od one prve kosice, ali to je njemu nekak diskretno pootpadalo, nikad nije tak da bi mogla skupiti nesto…
Radosnice samo dobili dvije za krstenje, ja sam to htjela, ali u obje ima bas nebuloza tak da sam jedva izabrala koju cu ispunjavati.
Ono tipa ime babice koje me porodila, a ja nemam pojma ni kak se doktor zove 🙃 i onda to moram ostaviti prazno i bode me u oci 🙊
Al dobili smo personaliziranu bajku, to mi je fora. 😊
Mojoj lagano otpada s vrha glave kao i muzu 😂😂😂
Ja sam pupak sacuvala naravno u bolnici kad je otpao stavili ga u kesicu i pitali zelim li ja sam rekla da da i sad je s nama 😊😊
Ju pa sta radis s tim? Cuvas u formaldehidu ili? 🤔 meni to bas bljak 🤢
Samlila sam pa koristim kao papar 😂😂😂😂 salim see, samo cuvam majka mi rekla da sacuvam da je ona nama tako sve cuvala osim pupcane i da joj zao, ona je nama svima sacuvala kosicu a ja kako sam bila mala ja sam to non stop otvarala i nezz di je na kraju zavrsilo 😂😂😂
Hahahhahahahahahhahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahaha koristim ko papar 😂😂😂😂😂😂 a si luda 😂😂😂😂 e i moja je cuvala kosicu, stajala je u radosnici onoj 😆
😂😂😂 Mi nismo imali radosnicu, al zato je curka dobila knjigu da joj sve upisivam od mame i tate upoznavanje do njene nezz ni ja koje godine
Ja cu to morat kupit. To mi je bas fora. Sad imas i one personalizirane radosnice, pa na koricama pise ime bebe 😍
Da da znam ja koju sam dobila dosla je bliz 400kn ja sam u soku ostala pree dobra je ja sam plakala kad sam citala sto pise unutra i kad ja moram popuniti
Da da, super stvar. Dobro si me podsjetila da si narucim. Jedva cekam to ispisivati 😃
Ja sam upisala sto sam mogla al nemogu se sjetit nikako di smo se ja i muz prvi put upoznali 🤔 nit koji je datum 😬 mozak mi zablokiro a njega pitala on pojma nema.. Dns nam je bas godisnjica veze 😊
Nemoj me zezat bas danas i dan i mjesec? Jer meni i bivsem bi sljedeci mj 20tog bilo 9 godina da smo skupa.. Covjeceeee ko neki brak toliko skupa bili.. Steta sto je ispao supak al ajd 🙄😂
Kad se ide u Dm po paket za bebu, jel treba nositi neki dokaz ili se samo dodje i daju uz karticu?
Ja sam zadnji put muza poslala s otpusnim pismom
A drugi put kad sam uzimala (long story 🙈) sam pokazivala zdravstvenu od malog, al ova to
Hmm.. jel mogu vidjet kolko si puta uzela koj paket? Ono tipa provuce karticu pa vide kaj si uzela
Aloo nema varanja 😂 ja nisam ni osla po taj paket za rodjenje. Mislim da mi je vec prerasto pelene koje se dobiju 🤔
Je dobije se jedinica tako sam cula ali mozes zamjeniti za vece.. E sad neznam jel samo za dvojku ili kak to ide. Ja cu poslat nekog od mojih po to kad rodim treba valjda otpusno pismo i dm kartica… Ali odma im reci nek mi zamjene pelene za broj vece.. Meni je super bilo u paketu za trudnice sto se dobije dudica za bebana.. Tako da nemoram odma trcat kupovati ili ako ju nebude htio nisam bacila pare bezveze.. A ako ju bude htio onda cu mu kupiti onu vecu jer je ova od 0-2 mj pa ce tu brzo prerasti..
Dobije se onaj mali paketic pelena, mislim da je 20 kom ili tako nesto, koliko znam ni nema tih malih paketa za vece velicine od 2
To ionak sprasis za 2-3 dana
Ja nisam dobila dudicu 😏
Nama pupkovina opada u dijelovima 😅 svaki put kad ga sredjujem, na gazici ostane neki dio, tak da i da zelim, mislim da ne bi imala bas sto sacuvati 😆 ali ne zelim 🤪
A kad padne taj gornji dio, onaj donji sta s tim? Mislim, to sto se susi se drzi za nesto okruglo sto se ne susi… 🤔 a zaboravila pitat patronaznu
Ja nisam ni vidla kako to izgleda na pupku jer je 5 dan otpao
Da si vidjela, ne bi nosala kuci vrecicu😂
Bi opet nek stoji 🤪
😂😂 e mislim da smo nadoknadile sad nedostatak stranica od sinoc 😅
E bogami jeste… Sve citam i smijem se.. Ayla samljela hahhahah 🤣🤣🤣 znaci umirem.. Ja nemam bas neku zelju to sacuvati moji su to isto cuvali meni to ne predstavlja neku foru.. Kosica ajd okej ono tipa prvo sisanje i to e to mi je slatko.. Samo vi pisite i ja sam veceras tuuuu s vama.. Veceras cu pisati kako sam prasica uzivala u kestenju haahah… Jos malo idem prosetat i kupiti..
Da daa, racunamo na tebe. 😃 aj pozuri po to kestenje, jos ces rodit prije neg se najedes. Vidis kako je krenilo 😆
Hahaha bome idem se sad obuc i krecem.. Da nebi bilo nisam stigla ili upadam u bolnicu onak musava od garezi sa kestenja 🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭🤭
Kad se ide u Dm po paket za bebu, jel treba nositi neki dokaz ili se samo dodje i daju uz karticu?
Ja sam zadnji put muza poslala s otpusnim pismom
A drugi put kad sam uzimala (long story 🙈) sam pokazivala zdravstvenu od malog, al ova to
Hmm.. jel mogu vidjet kolko si puta uzela koj paket? Ono tipa provuce karticu pa vide kaj si uzela
Aloo nema varanja 😂 ja nisam ni osla po taj paket za rodjenje. Mislim da mi je vec prerasto pelene koje se dobiju 🤔
Je dobije se jedinica tako sam cula ali mozes zamjeniti za vece.. E sad neznam jel samo za dvojku ili kak to ide. Ja cu poslat nekog od mojih po to kad rodim treba valjda otpusno pismo i dm kartica… Ali odma im reci nek mi zamjene pelene za broj vece.. Meni je super bilo u paketu za trudnice sto se dobije dudica za bebana.. Tako da nemoram odma trcat kupovati ili ako ju nebude htio nisam bacila pare bezveze.. A ako ju bude htio onda cu mu kupiti onu vecu jer je ova od 0-2 mj pa ce tu brzo prerasti..
Dobije se onaj mali paketic pelena, mislim da je 20 kom ili tako nesto, koliko znam ni nema tih malih paketa za vece velicine od 2
To ionak sprasis za 2-3 dana
Ja nisam dobila dudicu 😏
Ma da nisi dobila dudu u paketu? Mislim na onaj prvi sto ides traziti prije nego rodis.. Ja neznam sta bude u ovom paketu nakon sto rodis mislim da ima negdje na njihovoj stranici slika sta bude unutra.
Ja sam pupak sacuvala naravno u bolnici kad je otpao stavili ga u kesicu i pitali zelim li ja sam rekla da da i sad je s nama 😊😊
Ju pa sta radis s tim? Cuvas u formaldehidu ili? 🤔 meni to bas bljak 🤢
Samlila sam pa koristim kao papar 😂😂😂😂 salim see, samo cuvam majka mi rekla da sacuvam da je ona nama tako sve cuvala osim pupcane i da joj zao, ona je nama svima sacuvala kosicu a ja kako sam bila mala ja sam to non stop otvarala i nezz di je na kraju zavrsilo 😂😂😂
Hahahhahahahahahhahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahaha koristim ko papar 😂😂😂😂😂😂 a si luda 😂😂😂😂 e i moja je cuvala kosicu, stajala je u radosnici onoj 😆
😂😂😂 Mi nismo imali radosnicu, al zato je curka dobila knjigu da joj sve upisivam od mame i tate upoznavanje do njene nezz ni ja koje godine
Ja cu to morat kupit. To mi je bas fora. Sad imas i one personalizirane radosnice, pa na koricama pise ime bebe 😍
Da da znam ja koju sam dobila dosla je bliz 400kn ja sam u soku ostala pree dobra je ja sam plakala kad sam citala sto pise unutra i kad ja moram popuniti
Da da, super stvar. Dobro si me podsjetila da si narucim. Jedva cekam to ispisivati 😃
Ja sam upisala sto sam mogla al nemogu se sjetit nikako di smo se ja i muz prvi put upoznali 🤔 nit koji je datum 😬 mozak mi zablokiro a njega pitala on pojma nema.. Dns nam je bas godisnjica veze 😊
Nemoj me zezat bas danas i dan i mjesec? Jer meni i bivsem bi sljedeci mj 20tog bilo 9 godina da smo skupa.. Covjeceeee ko neki brak toliko skupa bili.. Steta sto je ispao supak al ajd 🙄😂
Daa bas dns 8god, previse 😂😂
Evo ovdje ima slika/popis
https://m.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/bebe/
Nisam dobila dudu, jesam nekih testera (tipa jgl kremicu), vjerojatno ovisi sam im je u određenom trenu bilo na lageru....
Znam da se dudica dobije u bubamari, moram se zaletiti jedan dan, ionak sam napikirala tamo posteljinu
Hahaha dobro je, onda i ti imas riganje u vodoskocima 😅 sto je najgore, izriga se i pocne se smjesat, a ja lijepo razmisljam jel sad gladan opet il sta 🙄
O daa pa nekuvece je bio potop🙈🙈🙈 i moja al ja joj dadem ako trazi
Tako sam i ja jucer. Pojeo pa mjenjala pelenu, povratio..reko aj sad cu smuckat novu bocicu i smuckam ja i popije mali prozdrljivac i drugu. E onda je uslijedilo riganje na sve strane 😂 curi na usta, curi na nos 😆 mislim da je izrigo i mlijeko od prekjucer, kolko je toga bilo. Posvuda 🙄
😂😂😂😂😂 Moja je pocela manje kao jesti mislim manje napravim joj 120 i popje i napravim jos i odbija i nudim caj vodu nece sad sam ju stavila u kindač i evo prica sama sa sobom i smije se 😂😂😂
Eo i meni zabusava upravo 😁 pojeo 90 i dosta kaze 🤔
Ima netko iskustva sa duda toplomjerom?
Nee sta je to? Koliko kosta i di se moze kupit? Ja imam onaj beskontaktni toplomjer al nisam jos korisrila za temp. Ugl koristim za bocicu i temp prostorije kad se kupa.
Sortiraj odgovore
Najstariji