Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    20. Listopad 2019. 15:24

DijMar

Nama pupkovina opada u dijelovima 😅 svaki put kad ga sredjujem, na gazici ostane neki dio, tak da i da zelim, mislim da ne bi imala bas sto sacuvati 😆 ali ne zelim 🤪
    A kad padne taj gornji dio, onaj donji sta s tim? Mislim, to sto se susi se drzi za nesto okruglo sto se ne susi… 🤔 a zaboravila pitat patronaznu

Meni je to u komadu sve otpalo, ostao cisti pupak. Nije ni krvi bilo 🤔 prasi samo dok ne otpadne sve.

• Noemi1
    20. Listopad 2019. 15:25

ayla

DijMar

Nama pupkovina opada u dijelovima 😅 svaki put kad ga sredjujem, na gazici ostane neki dio, tak da i da zelim, mislim da ne bi imala bas sto sacuvati 😆 ali ne zelim 🤪
    A kad padne taj gornji dio, onaj donji sta s tim? Mislim, to sto se susi se drzi za nesto okruglo sto se ne susi… 🤔 a zaboravila pitat patronaznu

Ja nisam ni vidla kako to izgleda na pupku jer je 5 dan otpao

Da si vidjela, ne bi nosala kuci vrecicu😂

20. Listopad 2019. 15:26

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Ja sam pupak sacuvala naravno u bolnici kad je otpao stavili ga u kesicu i pitali zelim li ja sam rekla da da i sad je s nama 😊😊

Ju pa sta radis s tim? Cuvas u formaldehidu ili? 🤔 meni to bas bljak 🤢

Samlila sam pa koristim kao papar 😂😂😂😂 salim see, samo cuvam majka mi rekla da sacuvam da je ona nama tako sve cuvala osim pupcane i da joj zao, ona je nama svima sacuvala kosicu a ja kako sam bila mala ja sam to non stop otvarala i nezz di je na kraju zavrsilo 😂😂😂

Hahahhahahahahahhahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahaha koristim ko papar 😂😂😂😂😂😂 a si luda 😂😂😂😂 e i moja je cuvala kosicu, stajala je u radosnici onoj 😆

😂😂😂 Mi nismo imali radosnicu, al zato je curka dobila knjigu da joj sve upisivam od mame i tate upoznavanje do njene nezz ni ja koje godine

Ja cu to morat kupit. To mi je bas fora. Sad imas i one personalizirane radosnice, pa na koricama pise ime bebe 😍

Da da znam ja koju sam dobila dosla je bliz 400kn ja sam u soku ostala pree dobra je ja sam plakala kad sam citala sto pise unutra i kad ja moram popuniti

20. Listopad 2019. 15:27

Noemi1

ayla

DijMar

Bi opet nek stoji 🤪

20. Listopad 2019. 15:28

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Frajla

Pretpostavljam da mislite na frescopad flastere, oni su samo umjesto obloga. Zgodno je jer dosta dugo hlade i moze se normalno obuci bebicu preko toga, onak su gelasti-ljigavi, fino se drze za kozu, a ne boli kad se skida. Oko 20 kn je kutija, dobije se 5 kom, ali su stvarno veliki, onak, za celo odrasle osobe, pa slobodno prerezite na 2 ili 3 dijela jedan.
    Flaster nece skinuti temperaturu, za to su svakako cepici. Do 6 mj smiju samo paracetamol. Neki nemaju temperaturu, ali ih nogica boli, pa ako puno place beba slobodno dajte malo cepica, jer paracetamol je i protov bolova. Moj je to prvo cjepivo prvih sati bio jako uspavan (mozda od vristanja kod doktora, a mozda od cjepiva 🤔), a onda je kasnije plako, valjda ga je bolilo, bila mu je crvena i natecena nogica. Srecom, do sutradan ujutro je bio ko da se nista nije desilo.
    Probala sam mu dati cepic 3 put taj dan i on je sva 3 pokako 😳 Tako da smo mi jako brzo presli na sirpu (mislim da na panadolu pise da ide od 3 mj), cepice dajem samo ako bas nece sirup popiti

Ahaa ja sam misla da ti flasteri sluze za temperaturu. Lijepo sam rekla Frajla ce nam sve objasnit😁 hvala 😀

Da bolje citas skuzila bi sto su curke na ljetnima pisale 😂😂😂

😂😂ja samo preletim te ljetne cure, zurim na jesenske, kod nas je uvijek akcija 😃

Ja kad nemam sto ovdje citati i kad nemam sto da komentiram jer trudnoca mi prosla 🤪🤪 pa onda odem tamo citat kako se jadaju za nespavanje bebaca onda mi dode da se ubacim kako i moja mene zaje nekad i kako smo u istome košu al kako se mojoj to desi nekad ne zelim paliti vatru 😂😂

Hahha da, ja se ne mogu ubacit kad me ne zeza jos s tim spavanjem. Nadam se da ni nece 🙃 al super su cure sa svojim kraticama GS i SG, uvijek se nasmijem fino tamo. Al daj ti zapali vatru, reci e ne spava mi mala po 2h, onda odguli samo 7h u komadu, ja ne mogu vise tako, ne znam sta da radim 😂😂😂

😂😂😂😂 Bi poslale interpol po mene da me namlate 😂😂 curee ako citate Noemi se sali 🤪

U svakoj sali pola istine 😛

A maloo 😂

Frajla
    20. Listopad 2019. 15:28

DijMar

Kad se ide u Dm po paket za bebu, jel treba nositi neki dokaz ili se samo dodje i daju uz karticu?

Ja sam zadnji put muza poslala s otpusnim pismom
    A drugi put kad sam uzimala (long story 🙈) sam pokazivala zdravstvenu od malog, al ova to nije ni pogledala

• Noemi1
    20. Listopad 2019. 15:30

ayla

Noemi1

ayla

Hahaha dobro je, onda i ti imas riganje u vodoskocima 😅 sto je najgore, izriga se i pocne se smjesat, a ja lijepo razmisljam jel sad gladan opet il sta 🙄

O daa pa nekuvece je bio potop🙈🙈🙈 i moja al ja joj dadem ako trazi

Tako sam i ja jucer. Pojeo pa mjenjala pelenu, povratio..reko aj sad cu smuckat novu bocicu i smuckam ja i popije mali prozdrljivac i drugu. E onda je uslijedilo riganje na sve strane  😂 curi na usta, curi na nos 😆 mislim da je izrigo i mlijeko od prekjucer, kolko je toga bilo. Posvuda 🙄 

• Noemi1
    20. Listopad 2019. 15:32

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Ja sam pupak sacuvala naravno u bolnici kad je otpao stavili ga u kesicu i pitali zelim li ja sam rekla da da i sad je s nama 😊😊

Ju pa sta radis s tim? Cuvas u formaldehidu ili? 🤔 meni to bas bljak 🤢

Samlila sam pa koristim kao papar 😂😂😂😂 salim see, samo cuvam majka mi rekla da sacuvam da je ona nama tako sve cuvala osim pupcane i da joj zao, ona je nama svima sacuvala kosicu a ja kako sam bila mala ja sam to non stop otvarala i nezz di je na kraju zavrsilo 😂😂😂

Hahahhahahahahahhahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahaha koristim ko papar 😂😂😂😂😂😂 a si luda 😂😂😂😂 e i moja je cuvala kosicu, stajala je u radosnici onoj 😆

😂😂😂 Mi nismo imali radosnicu, al zato je curka dobila knjigu da joj sve upisivam od mame i tate upoznavanje do njene nezz ni ja koje godine

Ja cu to morat kupit. To mi je bas fora. Sad imas i one personalizirane radosnice, pa na koricama pise ime bebe 😍

Da da znam ja koju sam dobila dosla je bliz 400kn ja sam u soku ostala pree dobra je ja sam plakala kad sam citala sto pise unutra i kad ja moram popuniti

Da da, super stvar. Dobro si me podsjetila da si narucim. Jedva cekam to ispisivati 😃

• Noemi1
    20. Listopad 2019. 15:33

ayla

Noemi1

ayla

DijMar

Bi opet nek stoji 🤪

😂😂 e mislim da smo nadoknadile sad nedostatak stranica od sinoc 😅

Frajla
    20. Listopad 2019. 15:34

Ja sam malom sacuvala pramen kose od prvog sisanja. Htjela sam od one prve  kosice, ali to je njemu nekak diskretno pootpadalo, nikad nije tak da bi mogla skupiti nesto...
    Radosnice samo dobili dvije za krstenje, ja sam to htjela, ali u obje ima bas nebuloza tak da sam jedva izabrala koju cu ispunjavati.
    Ono tipa ime babice koje me porodila, a ja nemam pojma ni kak se doktor zove 🙃 i onda to moram ostaviti prazno i bode me u oci 🙊
    Al dobili smo personaliziranu bajku, to mi je fora. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.