Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    20. Listopad 2019. 17:09

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Ja sam pupak sacuvala naravno u bolnici kad je otpao stavili ga u kesicu i pitali zelim li ja sam rekla da da i sad je s nama 😊😊

Ju pa sta radis s tim? Cuvas u formaldehidu ili? 🤔 meni to bas bljak 🤢

Samlila sam pa koristim kao papar 😂😂😂😂 salim see, samo cuvam majka mi rekla da sacuvam da je ona nama tako sve cuvala osim pupcane i da joj zao, ona je nama svima sacuvala kosicu a ja kako sam bila mala ja sam to non stop otvarala i nezz di je na kraju zavrsilo 😂😂😂

Hahahhahahahahahhahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahaha koristim ko papar 😂😂😂😂😂😂 a si luda 😂😂😂😂 e i moja je cuvala kosicu, stajala je u radosnici onoj 😆

😂😂😂 Mi nismo imali radosnicu, al zato je curka dobila knjigu da joj sve upisivam od mame i tate upoznavanje do njene nezz ni ja koje godine

Ja cu to morat kupit. To mi je bas fora. Sad imas i one personalizirane radosnice, pa na koricama pise ime bebe 😍

Da da znam ja koju sam dobila dosla je bliz 400kn ja sam u soku ostala pree dobra je ja sam plakala kad sam citala sto pise unutra i kad ja moram popuniti

Da da, super stvar. Dobro si me podsjetila da si narucim. Jedva cekam to ispisivati 😃

Ja sam upisala sto sam mogla al nemogu se sjetit nikako di smo se ja i muz prvi put upoznali 🤔 nit koji je datum 😬 mozak mi zablokiro a njega pitala on pojma nema.. Dns nam je bas godisnjica veze 😊

Hahaha ko ce se datuma sjetit. 😮cestitaam na godisnjicii 💞

• TeBa
    20. Listopad 2019. 17:10

Noemi1

TeBa

Ima netko iskustva sa duda toplomjerom?

Nee sta je to? Koliko kosta i di se moze kupit? Ja imam onaj beskontaktni toplomjer al nisam jos korisrila za temp. Ugl koristim za bocicu i temp prostorije kad se kupa.

Noemi1

TeBa

Nee sta je to? Koliko kosta i di se moze kupit? Ja imam onaj beskontaktni toplomjer al nisam jos korisrila za temp. Ugl koristim za bocicu i temp prostorije kad se kupa.

• Noemi1
    20. Listopad 2019. 17:11

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

DijMar

Nama pupkovina opada u dijelovima 😅 svaki put kad ga sredjujem, na gazici ostane neki dio, tak da i da zelim, mislim da ne bi imala bas sto sacuvati 😆 ali ne zelim 🤪
    A kad padne taj gornji dio, onaj donji sta s tim? Mislim, to sto se susi se drzi za nesto okruglo sto se ne susi… 🤔 a zaboravila pitat patronaznu

Ja nisam ni vidla kako to izgleda na pupku jer je 5 dan otpao

Da si vidjela, ne bi nosala kuci vrecicu😂

Bi opet nek stoji 🤪

😂😂 e mislim da smo nadoknadile sad nedostatak stranica od sinoc 😅

Jesmo malo, rece zene vide ih i po danu poludile 😂😂

Hahah neka neka, samo nek se gomilaju stranice 😛

• MonaL.
    20. Listopad 2019. 17:13

TeBa

Noemi1

TeBa

Noemi1

TeBa

Ja sam vidila u Magic baby 79 ili 89kuna dode… samo ne znam koliko je precizan.. malo me strah sa zivinim u guzu, pogotovo jer je pocea bacat nogama dok se presvlaci…a beskontaktni sam citala da nije toliko precizan kao treba neku zilu pogoditi na celu?

Duda toplomjer vam ima i u dm-a

• Noemi1
    20. Listopad 2019. 17:13

Manich

Noemi1

lalolitala

Frajla

DijMar

Kad se ide u Dm po paket za bebu, jel treba nositi neki dokaz ili se samo dodje i daju uz karticu?

Ja sam zadnji put muza poslala s otpusnim pismom
    A drugi put kad sam uzimala (long story 🙈) sam pokazivala zdravstvenu od malog, al ova to

Hmm.. jel mogu vidjet kolko si puta uzela koj paket? Ono tipa provuce karticu pa vide kaj si uzela

Aloo nema varanja 😂 ja nisam ni osla po taj paket za rodjenje. Mislim da mi je vec prerasto pelene koje se dobiju 🤔

Je dobije se jedinica tako sam cula ali mozes zamjeniti za vece.. E sad neznam jel samo za dvojku ili kak to ide. Ja cu poslat nekog od mojih po to kad rodim treba valjda otpusno pismo i dm kartica… Ali odma im reci nek mi zamjene pelene za broj vece.. Meni je super bilo u paketu za trudnice sto se dobije dudica za bebana.. Tako da nemoram odma trcat kupovati ili ako ju nebude htio nisam bacila pare bezveze.. A ako ju bude htio onda cu mu kupiti onu vecu jer je ova od 0-2 mj pa ce tu brzo prerasti..

A super ako se moze zamijenit, onda cu otic po to 😀 je je dobar je i paket za trudnice 😁

• Nensy0308
    20. Listopad 2019. 17:21

Čestitam curama koje su rodile. 🎉🎊😊
    Kad vidim na listi da su cure prije mojeg datuma i nakon njega rodile mislim si valjda će i moja uskoro odlučit izaći van . 😊

• Pikulica19
    20. Listopad 2019. 17:49

DijMar

Kad se ide u Dm po paket za bebu, jel treba nositi neki dokaz ili se samo dodje i daju uz karticu?

Pošalješ muza s karticom i dobije paket 😉

• Pikulica19
    20. Listopad 2019. 17:51

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Ja sam pupak sacuvala naravno u bolnici kad je otpao stavili ga u kesicu i pitali zelim li ja sam rekla da da i sad je s nama 😊😊

Samlila sam pa koristim kao papar 😂😂😂😂 salim see, samo cuvam majka mi rekla da sacuvam da je ona nama tako sve cuvala osim pupcane i da joj zao, ona je nama svima sacuvala kosicu a ja kako sam bila mala ja sam to non stop otvarala i nezz di je na kraju zavrsilo 😂😂😂

Hahahhahahahahahhahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahaha koristim ko papar 😂😂😂😂😂😂 a si luda 😂😂😂😂 e i moja je cuvala kosicu, stajala je u radosnici onoj 😆

😂😂😂 Mi nismo imali radosnicu, al zato je curka dobila knjigu da joj sve upisivam od mame i tate upoznavanje do njene nezz ni ja koje godine

Ja cu to morat kupit. To mi je bas fora. Sad imas i one personalizirane radosnice, pa na koricama pise ime bebe 😍

Dobijes radosnicu od Bebimila 🥰 samo se prijavi 💕

• Pikulica19
    20. Listopad 2019. 17:57

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Da da znam ja koju sam dobila dosla je bliz 400kn ja sam u soku ostala pree dobra je ja sam plakala kad sam citala sto pise unutra i kad ja moram popuniti

Da da, super stvar. Dobro si me podsjetila da si narucim. Jedva cekam to ispisivati 😃

Ja sam upisala sto sam mogla al nemogu se sjetit nikako di smo se ja i muz prvi put upoznali 🤔 nit koji je datum 😬 mozak mi zablokiro a njega pitala on pojma nema.. Dns nam je bas godisnjica veze 😊

Cestitam vam 🥳🍾🥂

lala3
    20. Listopad 2019. 18:06

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Cestitam draga, nama je na proljece osma godisnjica, a eto za tih 7,5-8 god troje djecice.. 😂😂😂😂 da mi je to ko tad rekao, mislim da bih mu rekla da nije normalan 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.