Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_zgb
    20. Listopad 2019. 13:48

Frajla

Sta ste radile s pupkom koji je otpo?
    Oliveru je otpo dok ga je moja mama presvlacila, al taman smo i muz i ja bili. Netko je pita sta cemo s njim, a ja sam brzo bacila u smece da nebi kome palo na pamet cuvati 🙃

Mi ga bacili, gadan mi bio za gledat i ovak, sto bi ga jos i cuvala 😂

20. Listopad 2019. 13:57

Frajla

Nego, da se vratim malo na ozbiljne teme…
    Netko je sinoc spominjo knedle s cokoladom iz lidla, pa kakve su? Ja ne volim ove s vocem, a nesto me bas sad privlaci probati te cokoladne. I ledo je izbacio neke s cokoladom i kokosom 🤤 pa bi i njih
    Jel cokolada onak nutelasta ili pudingasta? 🙃

Nutelasta draga  ali mene su te iz lidla toliko slatke da dobijem zgaravicu od njih a inace nemam problem sa slatkim.. Probala one ledine kao duplo punjenje imaju coko i neka bijela krema e te su bolesno dobre... 🤤🤤🤤🤤 Samo im je i cijena dobra 😱🤣 

20. Listopad 2019. 14:01

Julie

Frajla

Sta ste radile s pupkom koji je otpo?
    Oliveru je otpo dok ga je moja mama presvlacila, al taman smo i muz i ja bili. Netko je pita sta cemo s njim, a ja sam brzo bacila u smece da nebi kome palo na pamet cuvati 🙃

Prvo sto mi je prošlo kroz glavu je scena iz Dozvola za Fockere kad su bili na večeri i kad su gledali album pa kad je onaj ostatak kozice od obrezivanja pao u lonac 😂🙈 ja sam bacila u smeće. Knedle imam iz Lidla ali sa marelicom i nikak da ih napravim

Hahhahah fuj ta scena mi je sad u glavi a taman sam se htijela hvalit kak sam se najela ko 🐖🐽 pohanih sampinjona i pomfrija i zelene salate uhh.. I sad malo da se slegne pa cu na desert sladoled od datulja i cimeta kupila jucer u lidlu uhh ne da je dobar nego milina.. Hahha a sad sam se i sjetila da nam dobro jest datulje u ovim tjednima 🤣🤣🤣 kako se fino poklopilo.  

• Noemi1
    20. Listopad 2019. 14:02

HarryPotter

Zenee mojee ja sam docekla svoga Šimuna, bilo je pakleno i na kraju slatkoo. Rodio sam se u 23:15 i sitan sam i kosat i najljepsi💙

Cestitaaam 😁😁

• Noemi1
    20. Listopad 2019. 14:06

luce35

Manichajd i ti danas, natuci se najprije toliko zeljnih kestena pa da klistir nije uzalud 🤣🤣

😂😂😂😂😂😂

• Noemi1
    20. Listopad 2019. 14:08

lala3

Manich

luce35

Manichajd i ti danas, natuci se najprije toliko zeljnih kestena pa da klistir nije uzalud 🤣🤣

Hahhaahahha a bas bi mogla cekam 16h kad dodje ciko sto pece kestenje… Odem ja popodne ljepo po kestenje i najedem se spremim sto jos moram u torbu i ode ja… Hihi.. 🤣🤣🤣 Eeeh kad bi bar islo tako

Hahaha Manich uhvati i ti ovaj voz 😂 kad je vec krenulo… stvarno danima niko ne rađa, citamo nocne razgovore i taman kad su 🦉 utihnule, bebe nam krenule 😍😍.. i ja bih se rado prikljucila ovom vozicu 🙈, mada znam da je rano…

Mozda je u nama problem😱 nece bebe doc dok mi tipkamo, bebe oce bit glavna tema, a ne nocna baljezganja 😅

20. Listopad 2019. 14:09

I bome curke ljepo krenule u grupicama radjati.. Zelim vam svima srecu koje ste krenule... Ocito da mi ne preostaje nista drugo nego se pridruziti grupici ili pokrenut sljedeci tjedan drugu grupicu hahaha.. 

• Noemi1
    20. Listopad 2019. 14:11

Frajla

Pretpostavljam da mislite na frescopad flastere, oni su samo umjesto obloga. Zgodno je jer dosta dugo hlade i moze se normalno obuci bebicu preko toga, onak su gelasti-ljigavi, fino se drze za kozu, a ne boli kad se skida. Oko 20 kn je kutija, dobije se 5 kom, ali su stvarno veliki, onak, za celo odrasle osobe, pa slobodno prerezite na 2 ili 3 dijela jedan.
    Flaster nece skinuti temperaturu, za to su svakako cepici. Do 6 mj smiju samo paracetamol. Neki nemaju temperaturu, ali ih nogica boli, pa ako puno place beba slobodno dajte malo cepica, jer paracetamol je i protov bolova. Moj je to prvo cjepivo prvih sati bio jako uspavan (mozda od vristanja kod doktora, a mozda od cjepiva 🤔), a onda je kasnije plako, valjda ga je bolilo, bila mu je crvena i natecena nogica. Srecom, do sutradan ujutro je bio ko da se nista nije desilo.
    Probala sam mu dati cepic 3 put taj dan i on je sva 3 pokako 😳 Tako da smo mi jako brzo presli na sirpu (mislim da na panadolu pise da ide od 3 mj), cepice dajem samo ako bas nece sirup popiti

Ahaa ja sam misla da ti flasteri sluze za temperaturu. Lijepo sam rekla Frajla ce nam sve objasnit😁 hvala 😀

• Marijaa.Ika
    20. Listopad 2019. 14:11

Frajla

Nego, da se vratim malo na ozbiljne teme…
    Netko je sinoc spominjo knedle s cokoladom iz lidla, pa kakve su? Ja ne volim ove s vocem, a nesto me bas sad privlaci probati te cokoladne. I ledo je izbacio neke s cokoladom i kokosom 🤤 pa bi i njih
    Jel cokolada onak nutelasta ili pudingasta? 🙃

Nutelasta, meni su predobre, pune su bas.. Isto ne volim vocne.
    Evo sinoć jela, nisam imala zgaravicu 😁

20. Listopad 2019. 14:12

Noemi1

lala3

Manich

luce35

Hahhaahahha a bas bi mogla cekam 16h kad dodje ciko sto pece kestenje… Odem ja popodne ljepo po kestenje i najedem se spremim sto jos moram u torbu i ode ja… Hihi.. 🤣🤣🤣 Eeeh kad bi bar islo tako

Hahaha Manich uhvati i ti ovaj voz 😂 kad je vec krenulo… stvarno danima niko ne rađa, citamo nocne razgovore i taman kad su 🦉 utihnule, bebe nam krenule 😍😍.. i ja bih se rado prikljucila ovom vozicu 🙈, mada znam da je rano…

Mozda je u nama problem😱 nece bebe doc dok mi tipkamo, bebe oce bit glavna tema, a ne nocna baljezganja 😅

Znaci nema više pisanja u kasne sate dok curke ne porađaju 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.