Sta ste radile s pupkom koji je otpo?
Oliveru je otpo dok ga je moja mama presvlacila, al taman smo i muz i ja bili. Netko je pita sta cemo s njim, a ja sam brzo bacila u smece da nebi kome palo na pamet cuvati 🙃
Mi ga bacili, gadan mi bio za gledat i ovak, sto bi ga jos i cuvala 😂
Nego, da se vratim malo na ozbiljne teme…
Netko je sinoc spominjo knedle s cokoladom iz lidla, pa kakve su? Ja ne volim ove s vocem, a nesto me bas sad privlaci probati te cokoladne. I ledo je izbacio neke s cokoladom i kokosom 🤤 pa bi i njih
Jel cokolada onak nutelasta ili pudingasta? 🙃
Nutelasta draga ali mene su te iz lidla toliko slatke da dobijem zgaravicu od njih a inace nemam problem sa slatkim.. Probala one ledine kao duplo punjenje imaju coko i neka bijela krema e te su bolesno dobre... 🤤🤤🤤🤤 Samo im je i cijena dobra 😱🤣
Sta ste radile s pupkom koji je otpo?
Oliveru je otpo dok ga je moja mama presvlacila, al taman smo i muz i ja bili. Netko je pita sta cemo s njim, a ja sam brzo bacila u smece da nebi kome palo na pamet cuvati 🙃
Prvo sto mi je prošlo kroz glavu je scena iz Dozvola za Fockere kad su bili na večeri i kad su gledali album pa kad je onaj ostatak kozice od obrezivanja pao u lonac 😂🙈 ja sam bacila u smeće. Knedle imam iz Lidla ali sa marelicom i nikak da ih napravim
Hahhahah fuj ta scena mi je sad u glavi a taman sam se htijela hvalit kak sam se najela ko 🐖🐽 pohanih sampinjona i pomfrija i zelene salate uhh.. I sad malo da se slegne pa cu na desert sladoled od datulja i cimeta kupila jucer u lidlu uhh ne da je dobar nego milina.. Hahha a sad sam se i sjetila da nam dobro jest datulje u ovim tjednima 🤣🤣🤣 kako se fino poklopilo.
Zenee mojee ja sam docekla svoga Šimuna, bilo je pakleno i na kraju slatkoo. Rodio sam se u 23:15 i sitan sam i kosat i najljepsi💙
Cestitaaam 😁😁
Manichajd i ti danas, natuci se najprije toliko zeljnih kestena pa da klistir nije uzalud 🤣🤣
😂😂😂😂😂😂
Manichajd i ti danas, natuci se najprije toliko zeljnih kestena pa da klistir nije uzalud 🤣🤣
Hahhaahahha a bas bi mogla cekam 16h kad dodje ciko sto pece kestenje… Odem ja popodne ljepo po kestenje i najedem se spremim sto jos moram u torbu i ode ja… Hihi.. 🤣🤣🤣 Eeeh kad bi bar islo tako
Hahaha Manich uhvati i ti ovaj voz 😂 kad je vec krenulo… stvarno danima niko ne rađa, citamo nocne razgovore i taman kad su 🦉 utihnule, bebe nam krenule 😍😍.. i ja bih se rado prikljucila ovom vozicu 🙈, mada znam da je rano…
Mozda je u nama problem😱 nece bebe doc dok mi tipkamo, bebe oce bit glavna tema, a ne nocna baljezganja 😅
I bome curke ljepo krenule u grupicama radjati.. Zelim vam svima srecu koje ste krenule... Ocito da mi ne preostaje nista drugo nego se pridruziti grupici ili pokrenut sljedeci tjedan drugu grupicu hahaha..
Pretpostavljam da mislite na frescopad flastere, oni su samo umjesto obloga. Zgodno je jer dosta dugo hlade i moze se normalno obuci bebicu preko toga, onak su gelasti-ljigavi, fino se drze za kozu, a ne boli kad se skida. Oko 20 kn je kutija, dobije se 5 kom, ali su stvarno veliki, onak, za celo odrasle osobe, pa slobodno prerezite na 2 ili 3 dijela jedan.
Flaster nece skinuti temperaturu, za to su svakako cepici. Do 6 mj smiju samo paracetamol. Neki nemaju temperaturu, ali ih nogica boli, pa ako puno place beba slobodno dajte malo cepica, jer paracetamol je i protov bolova. Moj je to prvo cjepivo prvih sati bio jako uspavan (mozda od vristanja kod doktora, a mozda od cjepiva 🤔), a onda je kasnije plako, valjda ga je bolilo, bila mu je crvena i natecena nogica. Srecom, do sutradan ujutro je bio ko da se nista nije desilo.
Probala sam mu dati cepic 3 put taj dan i on je sva 3 pokako 😳 Tako da smo mi jako brzo presli na sirpu (mislim da na panadolu pise da ide od 3 mj), cepice dajem samo ako bas nece sirup popiti
Ahaa ja sam misla da ti flasteri sluze za temperaturu. Lijepo sam rekla Frajla ce nam sve objasnit😁 hvala 😀
Nego, da se vratim malo na ozbiljne teme…
Netko je sinoc spominjo knedle s cokoladom iz lidla, pa kakve su? Ja ne volim ove s vocem, a nesto me bas sad privlaci probati te cokoladne. I ledo je izbacio neke s cokoladom i kokosom 🤤 pa bi i njih
Jel cokolada onak nutelasta ili pudingasta? 🙃
Nutelasta, meni su predobre, pune su bas.. Isto ne volim vocne.
Evo sinoć jela, nisam imala zgaravicu 😁
Hahhaahahha a bas bi mogla cekam 16h kad dodje ciko sto pece kestenje… Odem ja popodne ljepo po kestenje i najedem se spremim sto jos moram u torbu i ode ja… Hihi.. 🤣🤣🤣 Eeeh kad bi bar islo tako
Hahaha Manich uhvati i ti ovaj voz 😂 kad je vec krenulo… stvarno danima niko ne rađa, citamo nocne razgovore i taman kad su 🦉 utihnule, bebe nam krenule 😍😍.. i ja bih se rado prikljucila ovom vozicu 🙈, mada znam da je rano…
Mozda je u nama problem😱 nece bebe doc dok mi tipkamo, bebe oce bit glavna tema, a ne nocna baljezganja 😅
Znaci nema više pisanja u kasne sate dok curke ne porađaju 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji