Jao ljudi ako ja ovo preživim. Oduvijek sam imala strah od poroda i boli. I kako mi je dns doktorica baš duboko zabila ruku ,nikad ni jedan pregled me nije tako zabolio, tako mi je sad malo iscjedak smed i leda me bole. I vec na tu bol leda sam nervozna i ne mogu trpit,a di je porod.

I Ajladaj reci koji posao radis, da ne kontam vise sta bi moglo biti 🤪..
Ja bi rekla ugostiteljstvo 🤔
Ja bi rekla da ja nesmim rec jos kaznu platit jer ih javno prozivam 😂😂😂😂😂
Sad sam uvjerena da je sumarstvo, drvosjeca Ayla...
Izrabljuju zenu, bole ju kicma i svaki atom tijela.....

Ejla curke!
Prvo pitanje pa onda ak uspijem, citat lektiru 🤣
Cime perete boce vi koje ste na AD? Full topla voda i cestka mi nisu dovoljne jer ostaje malo masno, a sa ovim za sudje se ne usudim oprat 🤔
E da, mi smo upravo bili u prvoj zajednickoj setnji. Kratko, ali jedva sam docekala 🤗🤗🤗 Mama se oporavlja 😊😊😊
Postoji ti deterdjent za bocice Nuk, Frosh i Chicco sto sam ja vidjela… A poslije mozes ubacit i klasicni Carli… Ili onim Pur sensitive on je blaza varijanta i nema miris jaki…
Tnx 😉 Pogledat cu 😊
Pozdrav cure, bila sam uključena u 5. Mjesecu ali sam se zbog selidbe i obaveza uključila sa foruma😩😩, evo sad se javljam 40+4 i nikako da se nešto pokrene.. Već sam luda ova težina me ubija, ovo mi je druga trudnoća i 10x je teža 😭😭
I ti si u klubu predenih termina😆 tako i ja vec ludim i lagano mi je dosta svega,jer zadnja dva dana jedva hodam od bolova i pritiska,a i dalje ništa.
Tako je :(( luda sam sve me boli a nikako da se ensto krene događati hehe
I Ajladaj reci koji posao radis, da ne kontam vise sta bi moglo biti 🤪..
Ja bi rekla ugostiteljstvo 🤔
Ja bi rekla da ja nesmim rec jos kaznu platit jer ih javno prozivam 😂😂😂😂😂
Sad sam uvjerena da je sumarstvo, drvosjeca Ayla…
Izrabljuju zenu, bole ju kicma i svaki atom tijela…..
😂😂😂😂😂 Sumu nevolim jer ima krpelja, pauka i mnogo malih zivotinjica, nije da oni ovdje zene izrabljuju samo je posao dosta tezak i po mome nije za zensko a s rijeci manjaca mi samo kazemo da je dosta tesko 😂😂😂
Jao ljudi ako ja ovo preživim. Oduvijek sam imala strah od poroda i boli. I kako mi je dns doktorica baš duboko zabila ruku ,nikad ni jedan pregled me nije tako zabolio, tako mi je sad malo iscjedak smed i leda me bole. I vec na tu bol leda sam nervozna i ne mogu trpit,a di je porod.
Kad su meni krenuli malo jaci trudovi, kaze babica kako to jos nije nista...imala je pravo 😱😱😱
Ali iako imam nizak prag boli i nis me do sada nije onak za ozbiljno boljelo, sve sam izdrzala bez icega protiv bolova tak da se sve moze 😉 iako JAAAAKO tesko i bolno 😓
Napokon sam sve procitala 🥳 junior nocas bio budan od 9 do 3. Mm zaspao pa sam bila ljuta jer sam ja nosala malog i na kraju sam legla i stavila ga kraj sebe u krevet i onesvijestila se. Mozda je mali jos plakao, ali ja nisam cula 🤨 mm je bio budan od 5 i radio cijeli dan i naravno da je umoran, ali ja u potpunosti izgubim razum kad sam tako premorena, s mali place. Budem zavidna sto je on zaspao, a ja ne mogu 😅 ludjakinja

Ejla curke!
Cime perete boce vi koje ste na AD? Full topla voda i cestka mi nisu dovoljne jer ostaje malo masno, a sa ovim za sudje se ne usudim oprat 🤔
E da, mi smo upravo bili u prvoj zajednickoj setnji. Kratko, ali jedva sam docekala 🤗🤗🤗 Mama se oporavlja 😊😊😊
Postoji ti deterdjent za bocice Nuk, Frosh i Chicco sto sam ja vidjela… A poslije mozes ubacit i klasicni Carli… Ili onim Pur sensitive on je blaza varijanta i nema miris jaki…
Tnx 😉 Pogledat cu 😊
Imam puno zaostatka, ali evo preletila zadnju stranicu...
Ja sam uzimala frosh, ima ga u svakoj vecoj trgovini (i iz nepoznatog razloga je jeftiniji u boci nego refill 😳)
Ako ces obicni preporucam uzimati neke "prozirne", tj klasicne, ne one balsam, senstivie i sl mutne jer se ne ispiru dobro

Evo već tri puta kao da netko prolije deci vode, ne mogu vjerovati da je to iscjedak. I sad zadnji put zuto zeleno ali voda.. e sad znaj jel ostat od iscjedak ili ko zna čega pa taka boja ili ne daj bože voda se zamutila. Zvala sam ih i objasnila jer mi se ne da što puta dolazit dolazit, zar sam tako glupa jutros bila sad opet. I ona kaže najbolje da dođete opet da vidimo. 🙆♀️🙆♀️🤦♀️ ako se vratim opet eee

Ejla curke!
Ja perem likvijem, jarom, carlijem, sto vec imam doma i spuzvicom. Ak se ne varam i ti imas Mam bocice, pa ti cetka ni ne treba. Imas i za kupit baby detergent za sudje, mislim da je Frosh marka. Ionako perem pod vrelom vodom, dok ruke ne isprzim 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji