Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    19. Listopad 2019. 04:38

ayla

Noemi1

Zara88

Noemi1

Zara88

Cure drage, ja se odjavljujem za veceras. Prazna bat. i upaljeni prsti sve govore. Evo sad je cak i pas dosao vidjeti gdje sam dosad 🤭. I jos sam se sama ponudila da skuham neki rucak sutra za sve 🤦‍♀️ tak da se moram ustati u neko pristojno doba. Cujemo se sutra 🤗

Haha do slusanjaa 😊 iduci put budi pametnija sto se rucka tice, ipak sad imas obaveza na forumu 😛 lakuu nooc 😘

Istinu zboris, necu vise praviti takve greske 😄. Laku noc cure 😘

😁 noooc 🤗

Gud najt pozz sveki 🤪🤪 slusam ja prije par 100 godina na radiju pozdrave i zelje i zove jedna zena kao da naruci pjesmu i veli ovako pozdravljam svoje susjede rome s pjesmom dabogda vas voda odnijela ja sam umirala od smijeha

🤣🤣🤣🤣🤣
    Ima i ova: Kaze samo za uspomenu na moju svekrivu koja je izgorila u pozaru s pjesmom "Sve jos mirise na nju"
    🤣🤣🤣🤣🤣

• Pikulica19
    19. Listopad 2019. 04:42

sreca

Ipak sam ja došla provjeriti,počela sam se smijati ono curi malo više, pa opet slabije.. reko bolje se I vratit neg razmisljat cijelu noć. Sad su me spojili prvo pol sata na ctg pa ćemo vidit dalje Kaka je procedura. Pišem vam..

Naravno da nam pises da ne budes prozivana na report 🤪🤪🤪
     Sreca sretno da bude sto bezbolnije, brzo i s malo pucanja  i jos manje sivanja 🥰🥰🥰🥰🥰

• Pikulica19
    19. Listopad 2019. 04:43

ayla

Pikulica19

Noemi1

Pikulica19

Aylu treba u dusu znati da bi uspjela shvatit sto je htjela reci tom jednom recenicom… Nakon drugog puta citanja shvatit ces… 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Hahahjhahhaha "tom jednom recenicom"😂😂😂😂 ayla nema vremena i zivaca za tocke, zareze i ostale interpunkcijske znakove. Ako ih slucajno nadjes u njenom postu, znaci da je svekrva maznula mob 😂😂

ayla

Noemi1

Pikulica19

Aylu treba u dusu znati da bi uspjela shvatit sto je htjela reci tom jednom recenicom… Nakon drugog puta citanja shvatit ces… 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Hahahjhahhaha "tom jednom recenicom"😂😂😂😂 ayla nema vremena i zivaca za tocke, zareze i ostale interpunkcijske znakove. Ako ih slucajno nadjes u njenom postu, znaci da je svekrva maznula mob 😂😂

Najduza recenica na svijetu samo od mene se cita

Pa vjerujte mi da ja to nisam niti primjetila do ovog posta, tj. recenice 🙈🙈🙈🙈 ali skuzila sam da su drugi primjetili puno prije…. Znam da se rijetko koja drzi pravopisa i imamo slobodu pisanja, ali iznenadila sam samu sebe sto sam shvatila od prve sto je htjela reci. To mi je kao u skoli izazov, stavite zarez tocku i veliko slovo na pocetak recenice tamo gdje je potrebno, a takve sam izazove voljela 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 mene Ayla usrecuje s svojom umjetnoscu pisanja 🥰

🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘😘 Ma ti si moj čojek 💕

🥰🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘

• sreca
    19. Listopad 2019. 04:43

Evo vraćena kuci,samo se nacekala,doktorica imala porod. I dalje sam zatvorena samo cervix skraćen, napravila test na plodnu vodu- negativno. Kaže da u zadnjim tjednima,a pogotovo kod mene gdje je već preden termin zna iscjedak biti obilan i čest. 

• Pikulica19
    19. Listopad 2019. 04:51

sreca

Evo vraćena kuci,samo se nacekala,doktorica imala porod. I dalje sam zatvorena samo cervix skraćen, napravila test na plodnu vodu- negativno. Kaže da u zadnjim tjednima,a pogotovo kod mene gdje je već preden termin zna iscjedak biti obilan i čest.

I to je to? Trudova nema pa nema niti daljnje akcije?
    Joooooj nek si ti provjerila sve i sad si bar mirnija,... Ja mislim da ces sljedeci put odlucot za bolnicu kad budes 7cm otvorena jer tak bih ja, bome nebi htjela prije dok me bas bolovi ne ulove.... Da me ne vrate kao prvi put 🤔
    Ali opet kazem neka si ti provjerila sve i mirnija sada lijepo.... 🥰🥰

• Pikulica19
    19. Listopad 2019. 04:56

Zanima me jel koga boli i ima prostrijelne bolove dole na cijeli dio kad je mjehur pun tj. nakon popijene case tekucine?
    Jucer me tak uhvatila bol dok sam setala da sam mislila da cu se raspast od boli i otisla na wc i poletna poslije ko leptirica.... Sad me probudi bol i iz kreveta se ne mogu ustati koliko boli dole i odem opet na wc i poslije nist ne boli....
    Imam osjecaj kao da ce mi mjehur prvi izac pa tek onda beba ako je stavila glavicu na njega i spava 🙈🙈🙈

• sreca
    19. Listopad 2019. 05:11

Pikulica19

sreca

Joooooj nek si ti provjerila sve i sad si bar mirnija,… Ja mislim da ces sljedeci put odlucot za bolnicu kad budes 7cm otvorena jer tak bih ja, bome nebi htjela prije dok me bas bolovi ne ulove…. Da me ne vrate kao prvi put 🤔
    Ali opet kazem neka si ti provjerila sve i mirnija sada lijepo…. 🥰🥰

Da,to je to, kažu čekamo i dalje. U utorak kontrola kod moje ginekologice. Al da bar sam mirnija,jer mi je zaista bilo čudno,baš kod ustajanja i smijanja da curi. Al eto test kaže da nije voda 🤷‍♀️ 
    Al ozb ne idem sad dok ne budem na svakih 7min imala trudove ili filmski vodenjak 😂

• Pikulica19
    19. Listopad 2019. 05:42

sreca

Pikulica19

sreca

Joooooj nek si ti provjerila sve i sad si bar mirnija,… Ja mislim da ces sljedeci put odlucot za bolnicu kad budes 7cm otvorena jer tak bih ja, bome nebi htjela prije dok me bas bolovi ne ulove…. Da me ne vrate kao prvi put 🤔

Da,to je to, kažu čekamo i dalje. U utorak kontrola kod moje ginekologice. Al da bar sam mirnija,jer mi je zaista bilo čudno,baš kod ustajanja i smijanja da curi. Al eto test kaže da nije voda 🤷‍♀️
    Al ozb ne idem sad dok ne budem na svakih 7min imala trudove ili filmski vodenjak 😂

Znala sam, jer nebi nit ja... 
    Zao bi mi bilo taksija sto sam platila a vracam se sama kuci 😣

• Noemi1
    19. Listopad 2019. 08:17

Pikulica19

ayla

Noemi1

Zara88

Noemi1

Zara88

Cure drage, ja se odjavljujem za veceras. Prazna bat. i upaljeni prsti sve govore. Evo sad je cak i pas dosao vidjeti gdje sam dosad 🤭. I jos sam se sama ponudila da skuham neki rucak sutra za sve 🤦‍♀️ tak da se moram ustati u neko pristojno doba. Cujemo se sutra 🤗

Haha do slusanjaa 😊 iduci put budi pametnija sto se rucka tice, ipak sad imas obaveza na forumu 😛 lakuu nooc 😘

Istinu zboris, necu vise praviti takve greske 😄. Laku noc cure 😘

😁 noooc 🤗

Gud najt pozz sveki 🤪🤪 slusam ja prije par 100 godina na radiju pozdrave i zelje i zove jedna zena kao da naruci pjesmu i veli ovako pozdravljam svoje susjede rome s pjesmom dabogda vas voda odnijela ja sam umirala od smijeha

🤣🤣🤣🤣🤣
    Ima i ova: Kaze samo za uspomenu na moju svekrivu koja je izgorila u pozaru s pjesmom "Sve jos mirise na nju"
    🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂

• Noemi1
    19. Listopad 2019. 08:22

sreca

Pikulica19

sreca

Ma neka si bila provjeriti. Bolje i puhat na hladno, nego zanemariti pa da se nesto zakomplicira 😊 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.