Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    19. Listopad 2019. 03:33

Sretno, javi nam se :)

Julie
    19. Listopad 2019. 03:35

Pročitala svih 14 str 🤪 
    Konačno nam stiže bebica 🤩
    Sreca sretno mila i javljaj se 😊😊😊😊

• Pikulica19
    19. Listopad 2019. 03:58

Noemi1

Pikulica19

Aylu treba u dusu znati da bi uspjela shvatit sto je htjela reci tom jednom recenicom… Nakon drugog puta citanja shvatit ces… 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Hahahjhahhaha "tom jednom recenicom"😂😂😂😂 ayla nema vremena i zivaca za tocke, zareze i ostale interpunkcijske znakove. Ako ih slucajno nadjes u njenom postu, znaci da je svekrva maznula mob 😂😂

ayla

Noemi1

Pikulica19

Aylu treba u dusu znati da bi uspjela shvatit sto je htjela reci tom jednom recenicom… Nakon drugog puta citanja shvatit ces… 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Hahahjhahhaha "tom jednom recenicom"😂😂😂😂 ayla nema vremena i zivaca za tocke, zareze i ostale interpunkcijske znakove. Ako ih slucajno nadjes u njenom postu, znaci da je svekrva maznula mob 😂😂

Najduza recenica na svijetu samo od mene se cita

Pa vjerujte mi da ja to nisam niti primjetila do ovog posta, tj. recenice 🙈🙈🙈🙈 ali skuzila sam da su drugi primjetili puno prije.... Znam da se rijetko koja drzi pravopisa i imamo slobodu pisanja, ali iznenadila sam samu sebe sto sam shvatila od prve sto je htjela reci. To mi je kao u skoli izazov, stavite zarez tocku i veliko slovo na pocetak recenice tamo gdje je potrebno, a takve sam izazove voljela 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 mene Ayla usrecuje s svojom umjetnoscu pisanja 🥰

• Pikulica19
    19. Listopad 2019. 04:05

Zara88

Noemi1

Zara88

Ayla, Noemi vase bebice spavaju?

A jel bi htjela na carski ili prirodno?

Htjela sam prirodno, ali sad me doc uplasila s time da je beba vec sad velika, a ja sitna s uskom zdjelicom i kao ne zna kak bi ja to uspjela tak da ni sama ne znam sto bih sad mislila 😮 rekla je da cemo jos pratiti stanje pa cemo vidjeti…nije jos nista sigurno. Sad krecem svaki tjedan u TA pa cemo vidjeti. Mislim stvarno sam sretna sto lijepo napreduje, ali sam se malo uplasila kad mi je to tak rekla.

Meni rekli da je normalna i da je sve to u redu, a s druge strane ako dobiva oko cca 250g tjedno i racunala sam tako da ce biti....
    Pa koliko si ti sitna??? Koliko si visoka??? 

19. Listopad 2019. 04:12

Pikulica19

Noemi1

Pikulica19

ayla

Noemi1

Pikulica19

Najduza recenica na svijetu samo od mene se cita

Pa vjerujte mi da ja to nisam niti primjetila do ovog posta, tj. recenice 🙈🙈🙈🙈 ali skuzila sam da su drugi primjetili puno prije…. Znam da se rijetko koja drzi pravopisa i imamo slobodu pisanja, ali iznenadila sam samu sebe sto sam shvatila od prve sto je htjela reci. To mi je kao u skoli izazov, stavite zarez tocku i veliko slovo na pocetak recenice tamo gdje je potrebno, a takve sam izazove voljela 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 mene Ayla usrecuje s svojom umjetnoscu pisanja 🥰

🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘😘 Ma ti si moj čojek 💕

• Pikulica19

ayla

Noemi1 dal ti nekad provjeravas da bebac dise ja imam fobije da nekad ne dise kad je pre mirna onda ako necujem da dise gledam dal se trbuh dize izgubit cu 100godina zivota 😣😣

To ce mi biti nocna mora ako budem paranoicna 🙈🙈🙈

Pikulica19

ayla

Noemi1 dal ti nekad provjeravas da bebac dise ja imam fobije da nekad ne dise kad je pre mirna onda ako necujem da dise gledam dal se trbuh dize izgubit cu 100godina zivota 😣😣

To ce mi biti nocna mora ako budem paranoicna 🙈🙈🙈

Bit ces 😂😂

19. Listopad 2019. 04:23

sreca

Ipak sam ja došla provjeriti,počela sam se smijati ono curi malo više, pa opet slabije.. reko bolje se I vratit neg razmisljat cijelu noć. Sad su me spojili prvo pol sata na ctg pa ćemo vidit dalje Kaka je procedura. Pišem vam..

Sretno 😘

• Pikulica19
    19. Listopad 2019. 04:29

ayla

Noemi1
    Vjeruj mi da ovaj posao ne zelis raditi, ja sam jedino rekla da mi je ovAj posao spasio zivot, jer bi bila pretila al mi je unistio leda krivi pokret i ja sam ukočena u 3tj sto sam trpila bolove i pila 3tab dnevno za bolove u suzama radila al nemam šugavog izbora

Uzas..... Izrabljivanje  😤 
    Ali ja misli da je ovo svekriva joj pisala jer ima zarez 🤪🤪🤪🤪

ayla

Zara88

ayla

Zara88

ayla

Zara88

Nikad u zivotu nisam imala zgaravicu sve doķ se nisam uselila kod mm-a i njegovih i evo sada u trudnoci 😏

Znaci sveki kuha i pravi jake zaprške 😂😂

Da je bar to 🤣

Nego kakva je sveki 😂😂😂🤪🤪

Ma okej je zena prema meni stvarno ne mogu reci, ali viri iza svakog kamencica i mora sve znati, a meni to strasno ide na zivce.

Recu ponovno dobro dosla u klub iman takvu 😈😈

• Pikulica19
    19. Listopad 2019. 04:34

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1
    Vjeruj mi da ovaj posao ne zelis raditi, ja sam jedino rekla da mi je ovAj posao spasio zivot, jer bi bila pretila al mi je unistio leda krivi pokret i ja sam ukočena u 3tj sto sam trpila bolove i pila 3tab dnevno za bolove u suzama radila al nemam šugavog izbora

😧 grozno covjece

O daa ko bi normalan toliko kg izgubio u mj dana ja dodem kuci ja od umora nemogu jesti istusiram se i lezim ko preparirana do navecer i onda idem spavati i kad bi bila slobodna spavala bih po 12 sati da dodem malo na sebe i onda ozezi ponovno, preko sezone se radi svaki dan po 10h zalomi se i 12,13 sati to mi nije bio problem jer mi je posao potreban a sad kako cu uz nju neznam cisto me strah da je veca ajd i Boze pomozi al dok je mala neznam, 😐

Nemoj o tom razmisljat. Bit ce kak bude, snac ces se vec nekako. Ima jos vremena do tog. Mozda se otvori u medjuvremenu kakva bolja prilika za posao.

Nadam se drugom poslu i normalnom ne manjači

Morala sam guglat manjacu, ali nemaju mi smisla rezultati pretrage s kontekstom 😂

😂😂 Kraljico, kod nas ta rijec znaci mjesto di ljude izrabljivaju da rade 😂😂😂

Hahahah naucila sam dakle 3 nova znacenja; 1) manjaca je planina u bosni 2) kad netko vikne manjaca on iduci vuce dim marihuane 3) ovo sto ayla kaze, mjesto di izrabljuju ljude 😂😂 kazem ti ja da ova prva dva se ne uklapaju u kontekst

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.