Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Listopad 2019. 01:44

Noemi1

Manich

Malo da se pohvalim sutra konacnoooooo idem malo u izlazak sa frendom vodi me na kestenjeeee 😍😍😍❤️❤️❤️ i na cugu poslje i tako da se druzimo jos malo prije nego me malac iznenadi dolaskom. Jakooo se veselim jer su mi se vec duzi period druzenja s ljudima prijateljima sveli samo na subotu ujutro kada odemo setat peseke.. Konacno cu se sutra pokusat sredit i dotjerat malo da se osjecam ponovno malo normalno..
    Kengurice nikako da pitam jel stigao famozni paket ili trebam ic vikat na postare?!

Samo koristi vrijeme za druzenje, kad rodis nema druuzenja 6tj bar 😆 a izlazaka i duuze

Hihi znam naravno.. Zato i koristim sada jos priliku... 

18. Listopad 2019. 01:49

Noemi1

Vec sam si pomislila nema Ayle, naspavat cu se nocas 🙄 kad onoo evo Manich i Julie 😁necu se ipak naspavat 😄😄

Ma hoces... Ja odoh popit vode i na pisanje jos jednom i odoh u krpe...  Laku noc curkeee.. Julie ljubi Marina 😊❤️ 

• Noemi1
    18. Listopad 2019. 01:55

Manich

Eh danas pola dana citam kako neke muci zgaravica.. Mene nije dugooooo zezala i evo sada me uhvatila takva gadnaaa al ovo nema veze sa hranom vec tocno osjetim kako mi malac gura gore noge prema zelucu i tako mene sve pece do grla.. Uhh.. Moram se namjestiti da mu pase pa ce se spustit inace je dobar pa ne gura dugo tako… Pozdravljam vas do sutra.. Ujutro mi dolazi seka pa da malo odspavam… Prosao puni mjesec pa uspijem nekako zaspati..

Ajde laku nooc 😘

• Noemi1
    18. Listopad 2019. 02:01

Julie

Nemaš sreće Noemi 😂😘
    Ja se spremam posto sutra idemo na more, oprala kosu, nabacila ten, spremam kofer tj Marinove stvari kojih je mnogo 🤪🤪🤪 i još svoje, dragi je već izdvojio sto će nositi. On upravo sisa tak da sam noćas dežurna.
    Želim prijaviti ispadanje kose koje je počelo nakon trudnoće čemu se ne veselim jer mi je kosa u trudnoći bila top, propustila se i sad ću ludit jer će pol tog otpast

Jahha nije meni do spavanja, nisam umorna 😀 meni se druskaa a evo nam i Ayle wohohoo 🙌 jooj blago vama idete na more i ja bii. Bas mi fali ove godine. Al nismo mogli sto financijski sto zbog posla sto zbog trudnoce. Al ajde iduce god cemo, ja se nadam 😊 uh da ja imam neku jadnu tanku kosu i taman mi se progustila u trudnoci i eto sad krenula ispadat. Bit cu celava ak ovak nastavi 🙁

• Noemi1
    18. Listopad 2019. 02:04

ayla

Da se i ja javim nakon sat i pol vremena, mala me zaje vcrs spavala je skoro cijeli dan pa bi se malo sad i igrala pa je gladna pa zedna uff, sad me prestrasila ajme majko dajem joj vode i ona se zagrcne, pa joj dadem jos i opet kao al to je klasika kod nje jer brzo pije i odjednom ona pocme crveniti se i kao vata zrak brze se dignem i okrenem je i pocmem tapkati po ledima i onda je valja dusu ispovracala i ja ju okrenem ona se smije mislim se koju pm se sad smijes a ja pretrnula 🙈🙈🙈 a ovo o plodnima i neplodnima mi smo isli pa ako se desi i iz prve 😂 prije nikad bismo koristili kontracepciju bilo je kao kod Venus vadi ga van i tako non stop a sad me cisto i strah na tu foru da se nebi sto primilo jer psihicki nisam spremna

Uuh ja bi se isto usrala od straha. 😬 a jeste vi sreckovici kad je iz prve uspjelo (a kazes sreca te napustila ccc). Hahaha sad me strah pomislit na odnos a ne ga prakticirat 😆

• Noemi1
    18. Listopad 2019. 02:10

Manich

Noemi1

Manich

Noemi1

Manich

Noemi1

E kad smo kod odnosa, jel prakticirala koja od vas metodu plodnih/neplodnih dana (uspjesno ili neuspjesnp) i zavrsila nam u grupi jesenske trudnice? (pomazem Manich s temama) 😜

Ja jesam.. Ja sam svoje plodne dane osjecala i tocno sam znala da su mi plodni dani kad sam ostala trudna…

Bome lijepo 😊 super je to kad ti je tocan ciklus, uvijek isti broj dana, pa mozes i racunati na to 😃

E nisu meni ciklusi bili tocni uopce ja sam ti jedan mj dobijala na 31 dan a slijedeci mj recimo na 47 dan.. Steka mi jedan jajnik ali sam ja imala srecu sto osjecam plodne dane tipa osim iscjedka onako jako sluzavo i prozorno mene ti bole plodni dani i zbog toga sam uvijek znala kad pocnu.. Jer sam imala te izrazene simptome..

Bome dobro se ti i snadjes s takvim ciklusima. Ja kad trebam dobit nosim 3 dana prije ulozak da ne procurim slucajno na poslu ili negdje 😂 da moram nosit 10 dAna prije i 7 za mengu, pa slom zivaca bi dobila 😆

Hahhahaha jaoooo ti si opasna.. Eto opet jedna vrsta srece prvi dan kad dobijem to su bolovi da se hocu ubit ali od krvi nista konkretno samo za dnevni ulozak tako da i tu skontam na vrijeme… Drugi dan kad krene poplava onda sam komirana u krevetu na brufenima da uspijem funkcionirat.. Sve se nadam da ce se bolovi smanjit kad rodim obicno zene kazu nakon poroda da su menge manje bolne i traju krace.. Moja je inace bolna prva dva dana uzasno ali traje svega 5 dana..

Meni kako kad, nekad boli ali nis strasno. A traje po 5,6,7 dana. A sad poslje poroda cu vidit kad se ustali kak ce bit. Ma nek bude ko i do sad i super😁

Julie
    18. Listopad 2019. 02:12

Noemi bit će mora i svega, bitna je bebica 🥰🤩
    Idem i ja pajkiti jer sam skršena. Curke laku noć vam želim 😘

• Noemi1
    18. Listopad 2019. 02:13

Julie

Noemi bit će mora i svega, bitna je bebica 🥰🤩
    Idem i ja pajkiti jer sam skršena. Curke laku noć vam želim 😘

Ma naravno da ce bit. Bebice su najbitnije😊 lakuu noc 😘

• ReginaP
    18. Listopad 2019. 04:49

Napokon da i ja nesto napisem, a ne samo da vas citam 😆 mm i ja smo oboje sto bi se reklo problematicni slucajevi.. ja imam policisticne jajnike, on je imao problema sa plodnoscu i kako jako puno ljudi u nasem okruženju ne moze imati djecu mene uhvatila panika. I tako se mi nacelno dogovorili prosle godine na jesen da cemo od proljeća prestat koristiti zastitu pa ako ne uspije kroz pola godine, godinu da krenemo na pretrage. I dosao tako 12. mjesec i krene ses i nemamo kod kuce kondoma i ja kazem ma ko ga jebe ionako su mi plodni dani trebali biti prije tjedan dana. Kad ono taj dan bila ovulacija i 9 mjeseci kasnije eto nas s bebom 🤣 s tim da sam ja odmah iduci dan imala probadanja u jajnicima i jako bolne grceve i tako 2 tjedna tako da sam rekla ili sam trudna ili nesto gadno nije u redu. 

• ReginaP
    18. Listopad 2019. 04:52

E i cure koje se dvoumite izmedju Vir i Lola ulozaka jedna napomena, Vir ima nepropusnu foliju, a Lola ne. Ja jos uvijek malo krvarim pa sam u tom dugotrajnom procesu isprobala Chicco, Vir, Lola, Lola specijal i Jessa. Mogla bih pocet pisat recenzije ako uskoro ne prestane ovo krvarenje 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.