Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    17. Listopad 2019. 23:40

Pikulica19

Evo imala sam ja davno "prijatelja" takvog jer za neku vezu nismo imali vremena da se full posvetimo jedno drugome i dogovor i postovanje je tu postojalo, ali ja sam se nadala da ce si naci curu jednog dana jer ja nisam htjela nikoga, nismo promiskuitetni pa smo zabavljali jedno drugo… I nakon par mjeseci covjek mi izjavi ljubav da ne moze bez mene, a ja hladna ko spricer zatomila svaki osjecaj i ne vratim mu na nacin kako je ocekivao 🤷‍♀️ Ljudi moji taj je covjek poludio, ne znam jel bio i prije ili sam ja bila okidac ali prijetnje bombom, uhodjenje, pracenje da sam se bojala za zivot 😏 izbacila sam jedno vrijeme sav drustveni zivot iz svakodnevnice 😣
    I mislim si glavo luda 🤦🏼‍♀️

Ajme meni pa kako ti je promaklo da je toliko lud? Mora da je bio opaki glumac 🤔 al to je gadno kao imas takvu vezu, a na kraju se netko zaljubi a netko izvisi 😕

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 23:43

E kad smo kod odnosa, jel prakticirala koja od vas metodu plodnih/neplodnih dana (uspjesno ili neuspjesnp) i zavrsila nam u grupi jesenske trudnice? (pomazem Manich s temama) 😜

• sunshine1
    17. Listopad 2019. 23:54

Noemi1

E kad smo kod odnosa, jel prakticirala koja od vas metodu plodnih/neplodnih dana (uspjesno ili neuspjesnp) i zavrsila nam u grupi jesenske trudnice? (pomazem Manich s temama) 😜

✌️ Mi smo prakticirali neplodne dane. 😂 Odnosno muz je pitao sta ce, di ce, ja reko ma plodni su mi tek za 2-3 dana mozes di oces. I evo me. Iako, planirali smo na drugo dijete Al nismo nista "pravili". Kao kad se dogodi super. Dogodilo se  cim smo potrefili blizu plodni dana. Hvala Bogu na tome, Al isto me izulo iz cipela 😂

Venus
    17. Listopad 2019. 23:57

A sperma prezivi do 5 dana mislim, tako da taman je docekala te tvoje plodne i ovulaciju 😂😂😂

• Noemi1
    18. Listopad 2019. 00:00

sunshine1

Noemi1

✌️ Mi smo prakticirali neplodne dane. 😂 Odnosno muz je pitao sta ce, di ce, ja reko ma plodni su mi tek za 2-3 dana mozes di oces. I evo me. Iako, planirali smo na drugo dijete Al nismo nista "pravili". Kao kad se dogodi super. Dogodilo se cim smo potrefili blizu plodni dana. Hvala Bogu na tome, Al isto me izulo iz cipela 😂

😂😂😂 i mi smo neplodne isto jedno vrijeme, onda smo prestali pratit i to, kao ak nisam do sad ni necu😂i eto i mene 😆

• Pikulica19
    18. Listopad 2019. 00:00

Noemi1

Pikulica19

Evo imala sam ja davno "prijatelja" takvog jer za neku vezu nismo imali vremena da se full posvetimo jedno drugome i dogovor i postovanje je tu postojalo, ali ja sam se nadala da ce si naci curu jednog dana jer ja nisam htjela nikoga, nismo promiskuitetni pa smo zabavljali jedno drugo… I nakon par mjeseci covjek mi izjavi ljubav da ne moze bez mene, a ja hladna ko spricer zatomila svaki osjecaj i ne vratim mu na nacin kako je ocekivao 🤷‍♀️ Ljudi moji taj je covjek poludio, ne znam jel bio i prije ili sam ja bila okidac ali prijetnje bombom, uhodjenje, pracenje da sam se bojala za zivot 😏 izbacila sam jedno vrijeme sav drustveni zivot iz svakodnevnice 😣

Ajme meni pa kako ti je promaklo da je toliko lud? Mora da je bio opaki glumac 🤔 al to je gadno kao imas takvu vezu, a na kraju se netko zaljubi a netko izvisi 😕

A ne znam, jadna ona koja ga za decka/muza bude imala sta ce onda doc do faze da ubije.... 
    Ugl nakon njega jako dobro citam ljude i situacije i rijetko kad se prevarim , ali sto ces mlado ludo i naivno 🤣🤣🤣🤣🤣 fali mi to izvana kad sam vozila cure i naravno bila trijezna i onda dok je jos i drustvo trijezno promatras, proucavas i komentiras ljude i kroz noc saznas dosta o njima pa poslije ili sutradan vidimo tko je najbolje procjenio ekipicu 🤣🤣🤣🤣🤣

• sunshine1
    18. Listopad 2019. 00:01

Venus

A sperma prezivi do 5 dana mislim, tako da taman je docekala te tvoje plodne i ovulaciju 😂😂😂

E ma znam ja da je to u teoriji tako Al reko koje su sanse da bas prezivi u mom slucaju  Bome prezivila je. 😂 Neka je, nego mi bilo presmjesno kad sam saznala da sam trudna iako sam cijelo vrijeme imala osjecaj da jesam, a kao po mom nije bilo sanse da sam ostala trudna, imali smo odnose 2 puta taj mj. Mhm, 2 puta. Cekajte jos malo nek te bebe porastu jos koji mj. Dva puta mjesecno ce vam bit lutrija 😂

• Noemi1
    18. Listopad 2019. 00:02

Pikulica19

Noemi1

Pikulica19

A ne znam, jadna ona koja ga za decka/muza bude imala sta ce onda doc do faze da ubije….
    Ugl nakon njega jako dobro citam ljude i situacije i rijetko kad se prevarim , ali sto ces mlado ludo i naivno 🤣🤣🤣🤣🤣 fali mi to izvana kad sam vozila cure i naravno bila trijezna i onda dok je jos i drustvo trijezno promatras, proucavas i komentiras ljude i kroz noc saznas dosta o njima pa poslije ili sutradan vidimo tko je najbolje procjenio ekipicu 🤣🤣🤣🤣🤣

Ja dok sam izlazila isla sam ili pjeske ili taksijem, uvijek se cugalo 🙈 

• Noemi1
    18. Listopad 2019. 00:03

Venus

Da, tak sam i ja citala da je 5 dana 😂 napravili sacekusu u jajovodu 😂😂😂

• Noemi1
    18. Listopad 2019. 00:07

E vis ja opce nisam imala osjecaj da sam trudna. Uvijek sam mislila da jednog dana kad zatrudnim da cu znat da sam trudna, da.cu imat intuiciju ili neki osjecaj drukciji. Mos mislit 😂 onda kad gospodjica menga nije dosla, a moje metode dozivanja nisu upalile (crveno vino, crveni sok), onda sam kupila test i imala sta vidit. Na jednom, drugom, trecem i cetvrtom testu 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.