Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunshine1
    18. Listopad 2019. 00:13

Ja napravila jedan dan prije menge i nista. Idem ga bacit u smece nakon 10min,ostavila ga u wcu, i kao pogledam opet kad nekakva crta. Slabo se vidi ali vidi se. Ja racunam ne valja ovaj test. Pricekam dva dana jos, opet u ljekarnu, ista zena radi i smije se, ja reko daj mi neki sto ne zajebava, ne znam jesam trudna il nisam. Uzela digitalni i odma plus. Ja sam u obe trudnoce imala osjecaj. Znalo mi je kasni ponekad, i znalo je bit upitno. Ali samo u dva slucaja sam imala poriv radit test i u oba slucaja sam bila trudna. Tako da mene intuicija nije prevarila. Ja sam bas imala osjecaj. Simptome nikakve 

• Noemi1
    18. Listopad 2019. 00:18

sunshine1

Ja napravila jedan dan prije menge i nista. Idem ga bacit u smece nakon 10min,ostavila ga u wcu, i kao pogledam opet kad nekakva crta. Slabo se vidi ali vidi se. Ja racunam ne valja ovaj test. Pricekam dva dana jos, opet u ljekarnu, ista zena radi i smije se, ja reko daj mi neki sto ne zajebava, ne znam jesam trudna il nisam. Uzela digitalni i odma plus. Ja sam u obe trudnoce imala osjecaj. Znalo mi je kasni ponekad, i znalo je bit upitno. Ali samo u dva slucaja sam imala poriv radit test i u oba slucaja sam bila trudna. Tako da mene intuicija nije prevarila. Ja sam bas imala osjecaj. Simptome nikakve

Moja intuicija bit ce otisla na godisnji 😆 da, ni ja nikakve simptome nisam imala 🤷 ja sam bila vec jednom radila test i bio negativan, pa sam mislila da ce tak i ovaj bit negativan i da ce gospodicna doc za par dana. Kad evo gospodicna dosla za 10mj 🤣 uzela produzeni godisnji 😂

Venus
    18. Listopad 2019. 00:43

Meni i dragom je od pocetka veze/braka uspijevala metoda “vadi ga van” 😂 i onda kad smo se prestali pazit i kad sam pocela racunat plodne dane potrajalo je bome 10mjeseci dok nisam ugledala plusic... al mislim da sam bila puno pod stresom prvih par mjeseci pokusavanja, a onda ostalih par pod stresom zasto se ne dogadja vec, i taman se malo vise opustila plus pila od travara caj za kandidu bas taj ciklus i boom

18. Listopad 2019. 01:05

Noemi1

E kad smo kod odnosa, jel prakticirala koja od vas metodu plodnih/neplodnih dana (uspjesno ili neuspjesnp) i zavrsila nam u grupi jesenske trudnice? (pomazem Manich s temama) 😜

Ja jesam.. Ja sam svoje plodne dane osjecala i tocno sam znala da su mi plodni dani kad sam ostala trudna... 

• Noemi1
    18. Listopad 2019. 01:11

Manich

Noemi1

E kad smo kod odnosa, jel prakticirala koja od vas metodu plodnih/neplodnih dana (uspjesno ili neuspjesnp) i zavrsila nam u grupi jesenske trudnice? (pomazem Manich s temama) 😜

Ja jesam.. Ja sam svoje plodne dane osjecala i tocno sam znala da su mi plodni dani kad sam ostala trudna…

Bome lijepo 😊 super je to kad ti je tocan ciklus, uvijek isti broj dana, pa mozes i racunati na to 😃

• Noemi1
    18. Listopad 2019. 01:15

Venus

Meni i dragom je od pocetka veze/braka uspijevala metoda “vadi ga van” 😂 i onda kad smo se prestali pazit i kad sam pocela racunat plodne dane potrajalo je bome 10mjeseci dok nisam ugledala plusic… al mislim da sam bila puno pod stresom prvih par mjeseci pokusavanja, a onda ostalih par pod stresom zasto se ne dogadja vec, i taman se malo vise opustila plus pila od travara caj za kandidu bas taj ciklus i boom

Hahah sva cast muzu sto nije pokleko kod metode vadi ga van 😂😂 a ovo sto se tice trudnoce, cesto ljudi pokusavaju pa dugo potraje. Rijetko kome uspije odmah prvi, drugi mjesec. Onda ak ne uspije odmah bude stres pa se to samo prolongira. Cudo jedno da je to tak. Vise ljudi je reklo da nisu zatrudnili dok se nisu prestali opterecivat s tim 🙂

Julie
    18. Listopad 2019. 01:18

Fine teme za večeras pa da krenem redom.
    Prvo, Pikulica kaj si se ti zabavljala sa Bin Ladenom? Ono bombe 😱💣  vratove jedna, zaludila si čovjeka 😂🙈
    Tako najčešće i završe te price, uvijek jednog prevale osjećaji i eto sranja 🤭
    Ja sam imala jednu ljubav u djetinjstvu, dugo je to trajalo, nekih 7-8 godina. Odrasli skupa, puno se družili i u pubertetu javili se osjećaji, krenulo to ali su neke druge stvari stajale na putu i tako smo mi bili malo skupa pa malo ne, onako, priča je bila ko Romeo i Julia modernog doba. Danas je on u braku, ima dijete isto kao i ja. Kad se negdje sretnemo slučajno meni se jednostavno noge odrežu, nemam vise osjećaja prema njemu u smislu veze ili nečega, ali jednostavno je on taj koji je ostavio snažan dojam na mene i ta naša priča Itd.
    Sto se tiče trudnoće dragi i ja smo planirali, srećom uspjelo nakon treće menge. Na staru godinu smo išli na kamenita vrata da se zahvalimo Bogu i tamo sam zaželjela da u slijedećoj godini ostanem trudna i idemo mi od tamo na klopu na Kloviceve i pita on mene jesi možda nešto zaželjela ja kažem jesam, a ti? I on kaže jesam i mi oboje ispalimo da ostanem trudna, evo i sad mi suze cure jer tad je moj Marin već bio u busici samo nismo znali 🥰 na sveta tri kralja sam napravila test i bio je pozitivan. Samo mi je dan menga kasnila al znala sam jer je moja točna ko švicarski sat.
    Manich razmaženice moja 🥰😘❤️

18. Listopad 2019. 01:18

Isto tako sam imala osjecaj da sam ostala trudna radila jedan test jedno 4 dana prije menge bio negativan ali sam ja i dalje imala osjecaj da sam trudna neznam zasto nisam vjerovala tom testu ali sam onda odlucila cekat mengu.. I zadnja menga mi je bila 19.1 a ja sam saznala da sam trudna 24.2.. Eto znaci menga kasnila 4 dana... Tj ja sam prvi test kupila u subotu 23.2 i napravila ga kasno posljepodne i pokazala se onak kao blaga druga crta i ja mislila da si umisljam i sutradan odem i kupim drugi test i on vec pokaze jace drugu crtu tada sam bila sigurna..  ❤️❤️❤️❤️❤️ Boze taj osjecaj kad sam vidjela drugu crtu pomjesana radost, nevjerica sva sam treperila onako tresla se ko prut.. I jos nikom nisam htijela rec dok nisam isla na uzv tek onda sam rekla.. 

18. Listopad 2019. 01:21

Noemi1

Manich

Noemi1

Ja jesam.. Ja sam svoje plodne dane osjecala i tocno sam znala da su mi plodni dani kad sam ostala trudna…

Bome lijepo 😊 super je to kad ti je tocan ciklus, uvijek isti broj dana, pa mozes i racunati na to 😃

E nisu meni ciklusi bili tocni uopce ja sam ti jedan mj dobijala na 31 dan a slijedeci mj recimo na 47 dan.. Steka mi jedan jajnik ali sam ja imala srecu sto osjecam plodne dane tipa osim iscjedka onako jako sluzavo i prozorno mene ti bole plodni dani i zbog toga sam uvijek znala kad pocnu.. Jer sam imala te izrazene simptome.. 

18. Listopad 2019. 01:24

Julie

Fine teme za večeras pa da krenem redom.
    Prvo, Pikulica kaj si se ti zabavljala sa Bin Ladenom? Ono bombe 😱💣 vratove jedna, zaludila si čovjeka 😂🙈
    Tako najčešće i završe te price, uvijek jednog prevale osjećaji i eto sranja 🤭
    Ja sam imala jednu ljubav u djetinjstvu, dugo je to trajalo, nekih 7-8 godina. Odrasli skupa, puno se družili i u pubertetu javili se osjećaji, krenulo to ali su neke druge stvari stajale na putu i tako smo mi bili malo skupa pa malo ne, onako, priča je bila ko Romeo i Julia modernog doba. Danas je on u braku, ima dijete isto kao i ja. Kad se negdje sretnemo slučajno meni se jednostavno noge odrežu, nemam vise osjećaja prema njemu u smislu veze ili nečega, ali jednostavno je on taj koji je ostavio snažan dojam na mene i ta naša priča Itd.
    Sto se tiče trudnoće dragi i ja smo planirali, srećom uspjelo nakon treće menge. Na staru godinu smo išli na kamenita vrata da se zahvalimo Bogu i tamo sam zaželjela da u slijedećoj godini ostanem trudna i idemo mi od tamo na klopu na Kloviceve i pita on mene jesi možda nešto zaželjela ja kažem jesam, a ti? I on kaže jesam i mi oboje ispalimo da ostanem trudna, evo i sad mi suze cure jer tad je moj Marin već bio u busici samo nismo znali 🥰 na sveta tri kralja sam napravila test i bio je pozitivan. Samo mi je dan menga kasnila al znala sam jer je moja točna ko švicarski sat.
    Manich razmaženice moja 🥰😘❤️

Julie ❤️❤️❤️❤️😍😍🤗🤗🤗🤗🤗 Bas mi je ljepa ova vasa prica za Marina… 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.