Hajde da se malo osjecamo opet mlade hahaha.. Sta mislite o vezama koje se temelje samo na seksu? Evo ja bacam prvi kamen pa cu reci da sam imala tako nesto duzi period i meni je eto funkcioniralo bilo je postovanje sa obje strane i bilo je zabavno i poucno 😅🤣☺️… Naravno ne bih mogla tako nesto imati citav zivot iako ima i takvih ljudi koji jednostavno nisu za vezanje brak i djecu nekome pase samo to.. Ovo je sad tema onak izletila iz mene bezveze.. Nisam nesto u elementu ali valjda cu nadoknaditi…
Kao sto Noemi kaze ni ja nisam imala takvo nesto i naravno potrebno mi ljubav, nisam ni prvu put htjela s nekim samo radi toga, to mi fujic jer su decki bezobrazni
Bome jesu decki govneci nekad.. Nego dosla ideja za novu temu. Ova ce nam svima biti draga i sigurno ce se svaka naci u ovome…. Sto mislite evo na prijateljstva koja se steknu ovako na forumu recimo.. Mislite li da je moguce s nekim se toliko skontati i zbliziti da se druzite i izvan foruma? Evo ja nemam sto skrivati ja sam ovdje pronasla prijateljicu kakvu nisam imala nikada u zivotu i toliko mi je draga ta osoba da se veselim prilici kada cemo se moc druziti uzivo.. Ne prodje dan da se ne cujemo i zbilja mogu s njom o svemu pricati… Nemogu ovo usporediti s nijednom svojom kao prijateljicom… Neke moje prijateljice me poznaju godinama a zapravo me nikad nisu razumjele kao sto me ona razumije… ❤️❤️❤️😘😘😘
Naravno da je moguće npr ove curke u zg ima ih najvise i vidjele su se i svasta nesto za njih je moguce docim ja u pripizdini kud cu ja mili brate jedva do trg izadem 🙄🙄 ali jako je ljepo imati prijatelje ko razumije
Evo imala sam ja davno "prijatelja" takvog jer za neku vezu nismo imali vremena da se full posvetimo jedno drugome i dogovor i postovanje je tu postojalo, ali ja sam se nadala da ce si naci curu jednog dana jer ja nisam htjela nikoga, nismo promiskuitetni pa smo zabavljali jedno drugo... I nakon par mjeseci covjek mi izjavi ljubav da ne moze bez mene, a ja hladna ko spricer zatomila svaki osjecaj i ne vratim mu na nacin kako je ocekivao 🤷♀️ Ljudi moji taj je covjek poludio, ne znam jel bio i prije ili sam ja bila okidac ali prijetnje bombom, uhodjenje, pracenje da sam se bojala za zivot 😏 izbacila sam jedno vrijeme sav drustveni zivot iz svakodnevnice 😣
I mislim si glavo luda 🤦🏼♀️
Ayla cujem da stan iznad pusta vodu, ali kod sebe ne iako puste vodu 🙈
Nego jesi znala da jedan par u svojoj kuci snimaju svoje goste kad su na wc-u i prodaju strancima za masnu lovu…. Znala sam uvijek da se bavim krivim poslom a mogu imati home office 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂 Ajme budla sto jos necu cuti tude guzice prodaju neb da ce se neko doc pofukat u tvom wc 🙄
A nemam takve ja goste, moji su gosti prefini idu sami u wc ne vode svoje partnere ili partnerice 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ja ne mogu s iphona citirati vec dugo.
Sunshine, nemoj ti kasnije kao baba kad su je pitali jel joj zao sto nije vise dala kad je bila mlada, a baba kaze, da zao, zao mi sto nisam i platila, a kamoli dala. 😂😂
Pikulice strasna prica.
Ja osobno jesam imala te neke koje ne mogu nazvati veza jer smo bili na daljinu (ovo zvuci kao njoh bar 10, a samo su dva), ali ja sam se bas zapalila jako. Ne mogu zamisliti vise od jednog, dva sexa ako se ne zatelebam. Onda vec prekidam kontakt, ako je bila strast kratkotrajna, ali skuzim da mi nije to to.
Kengurice u svakoj osobi lezi ludjak 🙈🙈🙈🙈🙈 pitanje je samo kad cemo ih otkriti 😵😵😵
Ayla cujem da stan iznad pusta vodu, ali kod sebe ne iako puste vodu 🙈
Nego jesi znala da jedan par u svojoj kuci snimaju svoje goste kad su na wc-u i prodaju strancima za masnu lovu…. Znala sam uvijek da se bavim krivim poslom a mogu imati home office 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂 Ajme budla sto jos necu cuti tude guzice prodaju neb da ce se neko doc pofukat u tvom wc 🙄
A nemam takve ja goste, moji su gosti prefini idu sami u wc ne vode svoje partnere ili partnerice 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂 Jbg
Hahahahaha Kengurice, to ko ono kad je usla vojska u autobus i rekla: ajmo sve zene skidate gace sad cemo vas je*at. Kaze jedna zena: ajme pa nemojte ovu jadnu staru babu. A baba se diže i kaže: neka, i meni je rat! 😂😂😂
Ni ja nisam za taj fuck friends odnos, iako mi mozda nekad sa 70 bude zao sto nisam iskoristila sve sto mi je zivot pruzao😂 jbt bio je jedan tip, ljudi moji kao metak je bio, ja prva god faksa, on crn, crne oci, obrican pri glavi, htio da općimo😂 na prvom dejtu i ja ga batalila. Reko neces majci, ti ces mene na prvom dejtu, sta ti mislis ko sam ja😂 oo jbm ti sve isto sam mu mogla dat 😂
😂😂😂😂😂 vristim na ovaj opis 😂😂😂👍
Hajde da se malo osjecamo opet mlade hahaha.. Sta mislite o vezama koje se temelje samo na seksu? Evo ja bacam prvi kamen pa cu reci da sam imala tako nesto duzi period i meni je eto funkcioniralo bilo je postovanje sa obje strane i bilo je zabavno i poucno 😅🤣☺️… Naravno ne bih mogla tako nesto imati citav zivot iako ima i takvih ljudi koji jednostavno nisu za vezanje brak i djecu nekome pase samo to.. Ovo je sad tema onak izletila iz mene bezveze.. Nisam nesto u elementu ali valjda cu nadoknaditi…
Kao sto Noemi kaze ni ja nisam imala takvo nesto i naravno potrebno mi ljubav, nisam ni prvu put htjela s nekim samo radi toga, to mi fujic jer su decki bezobrazni
Bome jesu decki govneci nekad.. Nego dosla ideja za novu temu. Ova ce nam svima biti draga i sigurno ce se svaka naci u ovome…. Sto mislite evo na prijateljstva koja se steknu ovako na forumu recimo.. Mislite li da je moguce s nekim se toliko skontati i zbliziti da se druzite i izvan foruma? Evo ja nemam sto skrivati ja sam ovdje pronasla prijateljicu kakvu nisam imala nikada u zivotu i toliko mi je draga ta osoba da se veselim prilici kada cemo se moc druziti uzivo.. Ne prodje dan da se ne cujemo i zbilja mogu s njom o svemu pricati… Nemogu ovo usporediti s nijednom svojom kao prijateljicom… Neke moje prijateljice me poznaju godinama a zapravo me nikad nisu razumjele kao sto me ona razumije… ❤️❤️❤️😘😘😘
Da, ja vjerujem u te virtualne odnose. Ja sam i muza upoznala preko neta 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji