Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    17. Listopad 2019. 22:16

ayla

Noemi1

TeBa

Noemi1

TeBa

Ja redovno citam, malo pisem ko ninđa pratim iz sjene sto se pise haha.. uglavnom cesto se nasmijem, osobito kad su svekrive tema ili Ayla i Noemi1u akciji iza ponoci.. mogu samo reci da mi je zao sto se nisam ranije prikljucila i stvorila neki odnos kakav vi imate sada nakon ovoliko ispisanih stranica…puno korisnog sam procitala od vas, nasmijala se puno puta i svasta nesto.. mogu samo reci da ste ekipa za 10!!! 🥰😊

Nisam ni ja od pocetka tu, i ja sam ti tu relativno nova. Gle, bila tu 2 dana ili 5mj, svi gledamo da smo svi ravnopravni 😊 i uvijek mozes pisat, ubacit se, prokomentirat ko da si tu od pocetka (tak se bar ja osjecam)😃al ekipa je zakon, kad me nema pol dana, vec mi zafale cure ❤ ionak smo svi ovdje u istim 💩 (bile to trudnicke tegobe ili problemi s grcevima, spavanjem, kakanjem ili slicno) 😜

Haha slazem se s tobom 😀

Ja cak gledam da su mi "bliskije" nove cure koje su aktivne i pisu, nego neke od pocetka koje se ne javljaju po mj dana ili duze ili su neaktivne. 🙂

Ja sam tu od pocetka tako da ti ne stoji ovo 😂😂😂 odjebala sam svoje "frendice" u stvarnom zivotu skuzila sam da mi ni nisu frendice

Hahahhahahah 👍💕 

• Pikulica19
    17. Listopad 2019. 22:19

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Noemi1

Marla5

Evo jedno pitanje: kako je s posjetama - onim zeljenima, ali koje ukljucuju djecu starije predskolske i mladje skolske dobi?

Bas bi voljela da mi dodje prijateljica koja ima djecu od 5 i 8 godina, a mi cemo imati 12 dana…

E ja sam ti rekla da ne primam posjete prvih mjesec dana (osim baka i djedova i to na kratko, ne sad da budu po 5sati). Stvarno nam nitko nije dolazio. Brace, sestre su bili u bolnici vidjeti dijete pa su se Mogli strpit mjesec dana da dodji sluzbeno u babinje. Kad je proslo tih mj dana zvala sam i kumu, al sam joj rrkla da dodje sama (bez djeteta) zato sto mali ide u vrtic, a mi jos nemamo imunitet. I ona je to bez problema prihvatila. Mislim nije da izmisljam, nego samo brinem da mi dijete ne pokupi neku bolestinu. Sad ce napunit 2mj i za sad smo imali samo jednu posjetu s djetetom koje jos ne ide u vrtic, ali sad kad krenu posjete ne znam kako cu to izregulirati 😑

E da, dalaa mi je sogorica odlicnu ideju za te grupne posjete ili npr za krstenja i slicno (dok je beba jako mala). Kaze stavis bebu u maramu i nece ju nitko dirati ni ljubiti ni nosati. Pa ako budem u takvoj situaciji gdje je veci broj ljudi, stavljam ga u maramu sigurno 😄

Moja je hvala Bogu prespavala pola krstitki, majka ju je bajlila i hranila ja nisam stigla, majka ju ljubi u vratis iza glave i rekla sam joj da ne zelim da dobije neku bakteriju ja ju ljubim u obrazcic i nedam joj mira kada krenem a ona mi se samo smjeska

Mi svog cmacemo u glavicu 😁 ma e jezim se od grupnih okupljanja gdje pola ljudi ne opere ruke, pa kaslje, kise u ruke pa bi bebu malo dirali - malo morgen. Ne moze 😆

Ma ljudi su bezobrazni kao da nema vode

Da, ma i nikad nisam sigurna jesu oprali ljudi ruke ppslje wca za tako neke. A neki jednostavno nisu svjesni da treba oprat ruke prije nego sto dodju do bebe da ju vide. Al ja kazem ako cete dirat bebu perite ruke. Ako cete ju uzimat, stavite tetru na sebe i moze. Ak ce netko krivo shvatit, boli me briga 😈

Da da pitanje kako su i oprali, a mos misliti kako muski peru pisaju na svakom cosku i ne peru jedan lik koji je k nama znao doci, svaki put se ubije i ide u wc i ima vodu i ne pere ruke cim ode moram sve dezinficirati

Po cem si vidjela da ne pere ruke??? Ja kad se vrata zatvore ne cujem niti da su vodu pustili, pa se pitam jesu uopce vodu pustili i oprali ruke 🙈

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 22:20

ayla

Noemi1

ivana0907

Ja jos nisam uzela vrecu… vidjet cuu….
    citam da ide tek od 6 tjedana pa mozda i dobijemo od nekog 😂
    kod nas se sve grije tako da mislim da nece biti potrebe za nju… dekica i dobro za pocetak pa cemo vidjeti
    Kakve se vruce teme pripremaju za veceras?
    Frajla mi smo tu sa tjednima…. mozda i jos neka curkaa da nisam zapamtila jel imas ti kakvih bolova?
    prepone? ledja?

Haha ja sam jucer smisljala. Danas su druge cure na redu 😂

Mislim da je manich na redu

Je je, ona je trebala jos prije 5 dana, ima da nadoknadi 😆

17. Listopad 2019. 22:23

Noemi1

ayla

Noemi1

ivana0907

Ja jos nisam uzela vrecu… vidjet cuu….
    citam da ide tek od 6 tjedana pa mozda i dobijemo od nekog 😂
    kod nas se sve grije tako da mislim da nece biti potrebe za nju… dekica i dobro za pocetak pa cemo vidjeti
    Kakve se vruce teme pripremaju za veceras?
    Frajla mi smo tu sa tjednima…. mozda i jos neka curkaa da nisam zapamtila jel imas ti kakvih bolova?
    prepone? ledja?

Haha ja sam jucer smisljala. Danas su druge cure na redu 😂

Mislim da je manich na redu

Je je, ona je trebala jos prije 5 dana, ima da nadoknadi 😆

Hahhaaha a jebemti onda moram brzo smisliti 

17. Listopad 2019. 22:31

Hajde da se malo osjecamo opet mlade hahaha.. Sta mislite o vezama koje se temelje samo na seksu? Evo ja bacam prvi kamen pa cu reci da sam imala tako nesto duzi period i meni je eto funkcioniralo bilo je postovanje sa obje strane i bilo je zabavno i poucno 😅🤣☺️... Naravno ne bih mogla tako nesto imati citav zivot iako ima i takvih ljudi koji jednostavno nisu za vezanje brak i djecu nekome pase samo to.. Ovo je sad tema onak izletila iz mene bezveze.. Nisam nesto u elementu ali valjda cu nadoknaditi... 

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 22:34

Julie

Noemi mali moj spava i proteze se u snu, rukice gore a ja se sjetila ruke gore —> Linđo 😂😂😂😂

Hahahahahahha rekla sam ja lijepoo da ces me se sjetit 😂😂😂😂

• Nensy0308
    17. Listopad 2019. 22:41

Tak i ja rekoh koliko god jedva čekam da rodim toliko me lovi i malo strah poroda. Ali znam da mora izaći i kad je ugledam znaš da je vrijedilo sve to što si prošao. 😍

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 22:43

Manich

Hajde da se malo osjecamo opet mlade hahaha.. Sta mislite o vezama koje se temelje samo na seksu? Evo ja bacam prvi kamen pa cu reci da sam imala tako nesto duzi period i meni je eto funkcioniralo bilo je postovanje sa obje strane i bilo je zabavno i poucno 😅🤣☺️… Naravno ne bih mogla tako nesto imati citav zivot iako ima i takvih ljudi koji jednostavno nisu za vezanje brak i djecu nekome pase samo to.. Ovo je sad tema onak izletila iz mene bezveze.. Nisam nesto u elementu ali valjda cu nadoknaditi…

Ja nikad nisam imala. Meni osobno treba ljubav da bi doslo do neceg vise. Nisam taj tip za jednu noc, ali ne osudjujem. Ljudi imaju potrebe 😆

17. Listopad 2019. 22:44

Pikulica19 kod mene se cuje da se pusta voda

17. Listopad 2019. 22:47

Manich

Hajde da se malo osjecamo opet mlade hahaha.. Sta mislite o vezama koje se temelje samo na seksu? Evo ja bacam prvi kamen pa cu reci da sam imala tako nesto duzi period i meni je eto funkcioniralo bilo je postovanje sa obje strane i bilo je zabavno i poucno 😅🤣☺️… Naravno ne bih mogla tako nesto imati citav zivot iako ima i takvih ljudi koji jednostavno nisu za vezanje brak i djecu nekome pase samo to.. Ovo je sad tema onak izletila iz mene bezveze.. Nisam nesto u elementu ali valjda cu nadoknaditi…

Kao sto Noemi kaze ni ja nisam imala takvo nesto i naravno potrebno mi ljubav, nisam ni prvu put htjela s nekim samo radi toga, to mi fujic jer su decki bezobrazni 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.