Hajde da se malo osjecamo opet mlade hahaha.. Sta mislite o vezama koje se temelje samo na seksu? Evo ja bacam prvi kamen pa cu reci da sam imala tako nesto duzi period i meni je eto funkcioniralo bilo je postovanje sa obje strane i bilo je zabavno i poucno 😅🤣☺️… Naravno ne bih mogla tako nesto imati citav zivot iako ima i takvih ljudi koji jednostavno nisu za vezanje brak i djecu nekome pase samo to.. Ovo je sad tema onak izletila iz mene bezveze.. Nisam nesto u elementu ali valjda cu nadoknaditi…
Ja nikad nisam imala. Meni osobno treba ljubav da bi doslo do neceg vise. Nisam taj tip za jednu noc, ali ne osudjujem. Ljudi imaju potrebe 😆
Ma daleko od toga da svima nama treba ljubav i ne kazem da nisam nista osjecala prema toj osobi... Jesam mozda cak i vise nego prema nekome s kim sam krenula u vezu kako bih se bazirala samo na ljubav i osjecaje... Ja sam malo cudan karakter osobe meni treba malooo da se vezem i zaljubim... I onda je raspasoj kad ja zavolim..
Ja sutra idem na kontrolu u Vinogradsku (40 tjedan i 4 dana će biti). Meni curka rebra namješta. Ima trenutaka kad se smiri pa se prepadnem ali inače cijelu trudnoću je aktivna. Cijele noge su mi otečene već 3 tjedna, kao slon se osjećam. 🤪 Desna ruka mi trne toliko da mi pol toga ispada iz nje.
Ja ne znam jel i vas živciraju svi oko vas kad pitaju jesi li u komadu ili jeste još uvijek 2 u 1. Ili si još uvijek kinderjaje 🤯
I ja sam sutra na UZVu... Znaci bit ce ti malo ljudi u TA, mene bas prati visesatno cekanje pa cu se pripremiti za to 🙈
Ni ja nisam za taj fuck friends odnos, iako mi mozda nekad sa 70 bude zao sto nisam iskoristila sve sto mi je zivot pruzao😂 jbt bio je jedan tip, ljudi moji kao metak je bio, ja prva god faksa, on crn, crne oci, obrican pri glavi, htio da općimo😂 na prvom dejtu i ja ga batalila. Reko neces majci, ti ces mene na prvom dejtu, sta ti mislis ko sam ja😂 oo jbm ti sve isto sam mu mogla dat 😂
Hajde da se malo osjecamo opet mlade hahaha.. Sta mislite o vezama koje se temelje samo na seksu? Evo ja bacam prvi kamen pa cu reci da sam imala tako nesto duzi period i meni je eto funkcioniralo bilo je postovanje sa obje strane i bilo je zabavno i poucno 😅🤣☺️… Naravno ne bih mogla tako nesto imati citav zivot iako ima i takvih ljudi koji jednostavno nisu za vezanje brak i djecu nekome pase samo to.. Ovo je sad tema onak izletila iz mene bezveze.. Nisam nesto u elementu ali valjda cu nadoknaditi…
Kao sto Noemi kaze ni ja nisam imala takvo nesto i naravno potrebno mi ljubav, nisam ni prvu put htjela s nekim samo radi toga, to mi fujic jer su decki bezobrazni
Bome jesu decki govneci nekad.. Nego dosla ideja za novu temu. Ova ce nam svima biti draga i sigurno ce se svaka naci u ovome.... Sto mislite evo na prijateljstva koja se steknu ovako na forumu recimo.. Mislite li da je moguce s nekim se toliko skontati i zbliziti da se druzite i izvan foruma? Evo ja nemam sto skrivati ja sam ovdje pronasla prijateljicu kakvu nisam imala nikada u zivotu i toliko mi je draga ta osoba da se veselim prilici kada cemo se moc druziti uzivo.. Ne prodje dan da se ne cujemo i zbilja mogu s njom o svemu pricati... Nemogu ovo usporediti s nijednom svojom kao prijateljicom... Neke moje prijateljice me poznaju godinama a zapravo me nikad nisu razumjele kao sto me ona razumije... ❤️❤️❤️😘😘😘
Ayla cujem da stan iznad pusta vodu, ali kod sebe ne iako puste vodu 🙈
Nego jesi znala da jedan par u svojoj kuci snimaju svoje goste kad su na wc-u i prodaju strancima za masnu lovu.... Znala sam uvijek da se bavim krivim poslom a mogu imati home office 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ja sutra idem na kontrolu u Vinogradsku (40 tjedan i 4 dana će biti). Meni curka rebra namješta. Ima trenutaka kad se smiri pa se prepadnem ali inače cijelu trudnoću je aktivna. Cijele noge su mi otečene već 3 tjedna, kao slon se osjećam. 🤪 Desna ruka mi trne toliko da mi pol toga ispada iz nje.
Ja ne znam jel i vas živciraju svi oko vas kad pitaju jesi li u komadu ili jeste još uvijek 2 u 1. Ili si još uvijek kinderjaje 🤯
I ja sam sutra na UZVu… Znaci bit ce ti malo ljudi u TA, mene bas prati visesatno cekanje pa cu se pripremiti za to 🙈
Ja sam naručena u pol 1 kod svojeg ginekologa koji mi vodi trudnoću privatno. A znam da me na ctg-u čeka čekanje jer je uvijek gužva. Još sam da ova moja opet ne spava i da ne moram ponavljati ctg.
Nego jesi znala da jedan par u svojoj kuci snimaju svoje goste kad su na wc-u i prodaju strancima za masnu lovu…. Znala sam uvijek da se bavim krivim poslom a mogu imati home office 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hajhaahahah ocigledno krivi biznis.
I ja sam sutra na UZVu… Znaci bit ce ti malo ljudi u TA, mene bas prati visesatno cekanje pa cu se pripremiti za to 🙈
Ja sam naručena u pol 1 kod svojeg ginekologa koji mi vodi trudnoću privatno. A znam da me na ctg-u čeka čekanje jer je uvijek gužva. Još sam da ova moja opet ne spava i da ne moram ponavljati ctg.
O pa lijepo, ma brzo ce ti proci vrijeme...
Ja se nadam da ce mi puknut vodenjak i da cu preskocit neke stvari i pitanja 🤣🤣🤣🤣
Inace osjecam se bolje nego ikad u trudnoci, nekad sam tak poletna da i zab na trbuscic ali kad me probode cerviks vrati me u normalu brzinom munje
O pa lijepo, ma brzo ce ti proci vrijeme…
Ja se nadam da ce mi puknut vodenjak i da cu preskocit neke stvari i pitanja 🤣🤣🤣🤣
Inace osjecam se bolje nego ikad u trudnoci, nekad sam tak poletna da i zab na trbuscic ali kad me probode cerviks vrati me u normalu brzinom munje
Ma kaj je najbolje pregled najbrže obavim ali zato sam jednom čekala sestru dva sata da mi izmjeri tlak da mogu ići na ctg.
Joj ja se isto nadam da će mi puknut vodenjak i onda znam da je to to 😁
Joj mene zna tak probost dolje kao da mi kopa rukicom 🙈
Nego jesi znala da jedan par u svojoj kuci snimaju svoje goste kad su na wc-u i prodaju strancima za masnu lovu…. Znala sam uvijek da se bavim krivim poslom a mogu imati home office 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂 Ajme budla sto jos necu cuti tude guzice prodaju neb da ce se neko doc pofukat u tvom wc 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji