Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • TeBa
    17. Listopad 2019. 18:50

Noemi1

TeBa

Ja redovno citam, malo pisem ko ninđa pratim iz sjene sto se pise haha.. uglavnom cesto se nasmijem, osobito kad su svekrive tema ili Ayla i Noemi1u akciji iza ponoci.. mogu samo reci da mi je zao sto se nisam ranije prikljucila i stvorila neki odnos kakav vi imate sada nakon ovoliko ispisanih stranica…puno korisnog sam procitala od vas, nasmijala se puno puta i svasta nesto.. mogu samo reci da ste ekipa za 10!!! 🥰😊

Nisam ni ja od pocetka tu, i ja sam ti tu relativno nova. Gle, bila tu 2 dana ili 5mj, svi gledamo da smo svi ravnopravni 😊 i uvijek mozes pisat, ubacit se, prokomentirat ko da si tu od pocetka (tak se bar ja osjecam)😃al ekipa je zakon, kad me nema pol dana, vec mi zafale cure ❤ ionak smo svi ovdje u istim 💩 (bile to trudnicke tegobe ili problemi s grcevima, spavanjem, kakanjem ili slicno) 😜

Haha slazem se s tobom 😀

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 18:50

ivana0907

Ja jos nisam uzela vrecu… vidjet cuu….
    citam da ide tek od 6 tjedana pa mozda i dobijemo od nekog 😂
    kod nas se sve grije tako da mislim da nece biti potrebe za nju… dekica i dobro za pocetak pa cemo vidjeti
    Kakve se vruce teme pripremaju za veceras?
    Frajla mi smo tu sa tjednima…. mozda i jos neka curkaa da nisam zapamtila jel imas ti kakvih bolova?
    prepone? ledja?

Haha ja sam jucer smisljala. Danas su druge cure na redu 😂

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 18:51

mc_zgb

Noemi1

Kengurica

I ja bas volim ovaj forum. Nitko ne kuzi trudnicu ko trudnica i jos mi online trudnice (neki me vec poprijeko gledaju cim guglam).
    Ja cu krepat od zgaravice. Sve je gora.

Smijes i reflustat. Ja probala, skoro se izrigala, odvratan mi je okus 🤢

Jooj jel to onaj gelic? Dakle nesto odvratnije nisam probala. Ko da sam si sampon u usta sasula 😖 Ja ga nisam mogla popit na kraju.

Daaa, to je to 😂😂😂 ja ga sasula kao u ustaa, kontam fino je, kad onoo odvratno, pljunula to, popila soka i jos mi se dizao zeludac 2h od tog 🙄

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 18:57

TeBa

Noemi1

TeBa

Ja redovno citam, malo pisem ko ninđa pratim iz sjene sto se pise haha.. uglavnom cesto se nasmijem, osobito kad su svekrive tema ili Ayla i Noemi1u akciji iza ponoci.. mogu samo reci da mi je zao sto se nisam ranije prikljucila i stvorila neki odnos kakav vi imate sada nakon ovoliko ispisanih stranica…puno korisnog sam procitala od vas, nasmijala se puno puta i svasta nesto.. mogu samo reci da ste ekipa za 10!!! 🥰😊

Nisam ni ja od pocetka tu, i ja sam ti tu relativno nova. Gle, bila tu 2 dana ili 5mj, svi gledamo da smo svi ravnopravni 😊 i uvijek mozes pisat, ubacit se, prokomentirat ko da si tu od pocetka (tak se bar ja osjecam)😃al ekipa je zakon, kad me nema pol dana, vec mi zafale cure ❤ ionak smo svi ovdje u istim 💩 (bile to trudnicke tegobe ili problemi s grcevima, spavanjem, kakanjem ili slicno) 😜

Haha slazem se s tobom 😀

Ja cak gledam da su mi "bliskije" nove cure koje su aktivne i pisu, nego neke od pocetka koje se ne javljaju po mj dana ili duze  ili su neaktivne. 🙂

• Kengurica
    17. Listopad 2019. 19:03

Probala Rennie ranije u trudnoci i nije mi bas pomagao, mozda sad bi. Reflustat imam i aj sad vi recite jesam li normalna, ali meni je prefin no i on mi ne pomogne bas skroz. Soda mi najbolja, a ne smijem je toliko koliko bih trebala. Bademi nula bodova. Ima da izadje s puno kose taj mali. 🤪
    Evo ja sam sutra 35tt i nemam te bolove ovako preko dana, al nocu me bude bolni kukovi i širi se na noge bol. 
    Ma jeremijice smo sve vise i vise :)

mc_zgb
    17. Listopad 2019. 19:04

Noemi1

mc_zgb

Noemi1

Kengurica

I ja bas volim ovaj forum. Nitko ne kuzi trudnicu ko trudnica i jos mi online trudnice (neki me vec poprijeko gledaju cim guglam).
    Ja cu krepat od zgaravice. Sve je gora.

Smijes i reflustat. Ja probala, skoro se izrigala, odvratan mi je okus 🤢

Jooj jel to onaj gelic? Dakle nesto odvratnije nisam probala. Ko da sam si sampon u usta sasula 😖 Ja ga nisam mogla popit na kraju.

Daaa, to je to 😂😂😂 ja ga sasula kao u ustaa, kontam fino je, kad onoo odvratno, pljunula to, popila soka i jos mi se dizao zeludac 2h od tog 🙄

I meni se na kraju jos vise dizao zeludac od tog okisa, nego od zgaravice 😖😂😂 fuj!

Venus
    17. Listopad 2019. 19:05

Ja sam se tek krajem ljeta ukljucila u forum mislim i bas mi dobro dosao dok sam strogo mirovala i cijeli dan samo na mobu bila, al mi je zao da je toliko cura na listi koje se ne jave nikad, bilo bi lijepo napisati sve one bebice na listi kad su rodjene, ovako ce pola ostati prazno. A sad me to zbunilo za vrece i tih prvih 6 tjedana, jer svugdje u onim clancima za sigurno spavanje se pise “protiv deka i popluna” pa onda pretpostavljam da ide vreca odmah od rodjenja 🤷🏻‍♀️

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 19:25

Kengurica

Probala Rennie ranije u trudnoci i nije mi bas pomagao, mozda sad bi. Reflustat imam i aj sad vi recite jesam li normalna, ali meni je prefin no i on mi ne pomogne bas skroz. Soda mi najbolja, a ne smijem je toliko koliko bih trebala. Bademi nula bodova. Ima da izadje s puno kose taj mali. 🤪
    Evo ja sam sutra 35tt i nemam te bolove ovako preko dana, al nocu me bude bolni kukovi i širi se na noge bol.

Hahha ti si luda 😂 pa lkak ti to moze bit finoo 😱  i ja sam znala i sode pit i mineralne, al sve je to kratkorocno bilo. Tek kad sam rodila je prestala zgaravica, al zato malac ima kosicee 😍

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 19:27

Venus

Ja sam se tek krajem ljeta ukljucila u forum mislim i bas mi dobro dosao dok sam strogo mirovala i cijeli dan samo na mobu bila, al mi je zao da je toliko cura na listi koje se ne jave nikad, bilo bi lijepo napisati sve one bebice na listi kad su rodjene, ovako ce pola ostati prazno. A sad me to zbunilo za vrece i tih prvih 6 tjedana, jer svugdje u onim clancima za sigurno spavanje se pise “protiv deka i popluna” pa onda pretpostavljam da ide vreca odmah od rodjenja 🤷🏻‍♀️

Da, ma to nitko ne zna vise koje su smjernice za to spavanje. Prvo treba u vreci, pa ne treba u vreci. Pa treba na stomaku (prije su to govorili), sad ne smije na stomalu, treba na bok, pa na ledja. Nikak da se vise odluce kako treba 🙄

mc_zgb
    17. Listopad 2019. 19:28

Kengurica

Svaka cast ako ti je to fino, meni se sad dize zeludac na samu pomisao 😂😂  Ja nisam imala tako cesto zgaravicu, ali gospodicna je izasla sa hrpom kose na glavi 😍 Ja sam jos probala popit limunadu i znalo mi je stat od toga. Nema mi smisla, jer je i to kiselo, ali eto, probaj, ne moze puno skoditi 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.