Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Listopad 2019. 09:44

Pikulica19

ayla

Pikulica19

ayla

Pikulica19

ayla

Pikulica19

Ayla svidja mi se americki tip kupona i tih kataloga….
    I tamo sam se navukla na to pracenje da covjek stvarno ustedi… Nesto tipa kao sada DM…. Postojala je app koja svaki tjedan izbaci neke odredjene proizvode i ako smo mi npr taj tjedan kupili jedan ili vise od tih proizvoda uzmemo prijavimo racun na tu app i te proizvode i dobijemo jedan dio novca na taj svoj profil i kad skupimo tipa min 25$ mozemo traziti da nam posalju check na kucnu adresu tj.podignemo svoje novcice. Najbolje mi bilo kad tipa Old Spice dezic dobijem za 1.25$ a kosta 7$… Eto kad covjek ide unovcit avoju dosadu 🤪🤪🤣🤣🤣🤣

Daa gledala sam na tv sto oni rade pa meni je to pree dobro ja za sad u dm samo bodove skupljam 😊😊 ma treba samo malo razmisljat i sve se moze al ja sam i dalje styupid po tom pitanju 😂😂

Ma ovo na tv-u sto je bilo po meni nisu normalni ljudi, jesi ti vidjela sta oni kupuju????? Doslovno smece od hrane i konzerve i samo to valjda jedu godinama i ponosni su na to 🤮🤮🤮
    Ma ja sam bila atrakcija tam po pitanju hrane imam apetita s svojih TADA 165/62kg kao i mm s svojih 195/98kg isti kapacitet zeludca 🙈… Konobar me tri puta obilazio i cudio se apetitu i kolicini i ja jos narucim i desert dobro da se nije poceo krizat 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Jesam i to ogromne kolicine zato i jesu prvi na ljestvici po pretilosti 😂😂 mrsaviji ljudi i pojedu vise

Zbog toga nas nitko vise u goste ne zove 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂 Imam ja takvih a i ja sam takva samo daj poslje setam ko naduta krava i lovim zraka

Ma dok ja kuci dodjem wc i vec mogu opet jesti🙈… Zdravo je setati, crijeva bolje rade 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

E zato sam i setala da mogu doći na sebr inace se izriga 😂😂

Frajla
    17. Listopad 2019. 10:00

Jutreko 
    Opet ste me prevarile, 20 stranica zaostataka, a nitko nema trudove 😡🤪😂

17. Listopad 2019. 10:27

Frajla

Jutreko
    Opet ste me prevarile, 20 stranica zaostataka, a nitko nema trudove 😡🤪😂

😂😂😂😂😂 👍👍

17. Listopad 2019. 10:30

Helooo curke eto nas mi gotovi... Malac ovaj pit mirniji ali sve je okej.. Trudova nista mislim idu do 40 ali to je to.. Kaze doktorica nista jos konkretno sljedeci ctg u pon ujutro... Nije me gledala al sva sreca jer bi vikala na mene sva sam se zacrvenila dolje od depilacijske kreme i nema sanse da ju vise koristim.. Jedva cekam da dodjem kuci i mazem sa kantarion uljem da prodje bas me iritirala krema.. Heh da vam ispricam scenu u cekaonici sjela neka babica pored mene onak normalna haaha i gleda ona meni stomak i samo ladno izvali to je cura a ja onak u soku pogledam u nju i kazem e bogami nije hahaha.. I onda je pocela babske price kako mi po izgledu stomaka izgleda kao da je cura i tako.. Taman kad sam bila na redu dosla i teta koja je bila med.sestra mojoj zubarki i ona unutra bila samnom pa smo se napricale i smijale zena se raznjezila kad je cula srceko bebi kaze to joj je najljepse cuti.. I tako prosao jos jedan pregled sa kojeg sam izasla smirena. Malo mi je krivo sto se jos nista ne desava ali ocito se bebanu ne zuri.. 

mc_zgb
    17. Listopad 2019. 10:31

Cure, pbz, naknada je sjela 💰😁
    Nocasnje teme su bile odlicne 😁 super stivo za uz dojenje!

Marla5
    17. Listopad 2019. 10:31

Evo jedno pitanje: kako je s posjetama - onim zeljenima, ali koje ukljucuju djecu starije predskolske i mladje skolske dobi?

Bas bi voljela da mi dodje prijateljica koja ima djecu od 5 i 8 godina, a mi cemo imati 12 dana...

PatyDi
    17. Listopad 2019. 10:36

Marla5

Evo jedno pitanje: kako je s posjetama - onim zeljenima, ali koje ukljucuju djecu starije predskolske i mladje skolske dobi?

Bas bi voljela da mi dodje prijateljica koja ima djecu od 5 i 8 godina, a mi cemo imati 12 dana…

Ako ti je dobra prijateljica i razumna osoba, mozes je zamoliti da dodje kad su joj djeca u vrticu/skoli ili ih netko cuva...

Frajla
    17. Listopad 2019. 10:37

Marla5

Bas bi voljela da mi dodje prijateljica koja ima djecu od 5 i 8 godina, a mi cemo imati 12 dana…

A neznam sta reci.....
    Ja nisam nikome rekla da ne moze povesti djecu. Naravno da nece doci ako su bolesni, a ako su balavi (po meni) jbg, i ja sam balava cijelu jesen i zimu 🙄
    Najvise me zivciralo kad bi djeca skakala po tom gdje on inace lezi 😡🤬, ali ovo su pretpostavljam veca i razumnija djeca. Samo pripazis da  diraju bebu samo po robici (znaci ne rukice i lice), i ako bas moraju poljubiti isto nogicu (preko odjece)

linopp
    17. Listopad 2019. 10:59

Deja1988

Linopp-aaaa onda znam tko si🤗🤗 bile smo zajedno u sobi 22 kratko-ona najgora u kojoj vriskovi i ctg odzvanja🙈😁…Kad si ti rodila,ja sam taj dan otisla kuci😊
    Frajla-i mene nervira😡😁😁😁😁
    DijMar-ja sam bas jucer stavila 1.puta….Samo zato da bude lijepa cista i ne pobljucka robicu na pregledu..ali sam joj maknula u cekaoni…😁 Doma ide tetra ispod bradice kad papa i presvlacim ju…

Onda znam i ja tko si ti ☺️Sjecam se te divne sobe 😂😂...kako je bebica? 

Marla5
    17. Listopad 2019. 11:01

Frajla

Marla5

A neznam sta reci…..
    Ja nisam nikome rekla da ne moze povesti djecu. Naravno da nece doci ako su bolesni, a ako su balavi (po meni) jbg, i ja sam balava cijelu jesen i zimu 🙄
    Najvise me zivciralo kad bi djeca skakala po tom gdje on inace lezi 😡🤬, ali ovo su pretpostavljam veca i razumnija djeca. Samo pripazis da diraju bebu samo po robici (znaci ne rukice i lice), i ako bas moraju poljubiti isto nogicu (preko odjece)

Hvala vam Frajla i DijMar! Budemo probali :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.